Жена загина при катастрофа на пътя София-Варна

Инцидентът е станал между ловешките села Микре и Сопот
Обновена: 24 фев 2017 13:18 | 24 фев 2017 13:14, Красимир Ангелов
4
Жена загина при катастрофа на пътя София-Варна
Снимка: Булфото

Жена е загинала при катастрофа на главния път София-Варна, в участъка между селата Микре и Сопот, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал малко преди 11 часа днес.

Челно са се сблъскали два леки автомобила - със софийска и врачанска регистрация. На място е починала жена, чиято самоличност все още не е установена.

При пътния инцидент е пострадал 47-годишен мъж от Ловеч, който е откаран в ловешката болница с травми, но без опасност за живота.

Причините за катастрофата все още се изясняват. Движението в участъка се осъществява в едната лента и се регулира от пътни полицаи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бях втора кола след катастрофата. Жената най-вероятно е била заспала или и е прилошало беше навлезнала в насрещното, без опит за изпреварване или нещо подобно. За съжаление е загинала на място. Момчето в чиято кола се е блъснала живее втори живот направо. Не правете крайно изказвания ако не знаете за какво иде реч.
3
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 7 години
Докато има ***, които си мислят, че могат да карат, така ще е. Винаги, когато пътувам по този път съм се нагледал на ***, които изпреварват, където им падне, дори и на прави участъци като идва кола срещу тях
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма начин да не е установена самоличността, понеже по закон всеки ходи с лични документи винаги в себе си, а жените имат дамски чанти с хиляда щуротии, къде винаги са и документите. Друг е въпроса, че не са се свързали още с близките явно и по тази причина не обявяват данни за починалата...
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да не е била Гина от Лесидрен?