Свиленградчани ограбиха мигранти, прилъгаха ги с хитрост

За нападението са задържани четирима жители на града
15
Свиленградчани ограбиха мигранти, прилъгаха ги с хитрост
Снимка: Булфото

Четирима жители на Свиленград, на възраст 17, 20, 28 и 30 години, са задържани за грабеж на трима мигранти, настанени в регистрационно - приемателния център за бежанци в Харманли, съобщават от МВР.

Потърпевшите са афганистански граждани. Вчера в 16 часа тримата чужденци наели непознат мъж с лек автомобил, който да ги откара в София. Вместо да ги откара към столицата обаче, водачът ги оставил на жп гарата в Свиленград, където мигрантите били посрещнати от друг автомобил.

Слезлите от него мъже след използване на сила са отнели якетата и раниците на мигрантите. В тях по техни данни е имало 200 лева и мобилен телефон.

Жертвите на грабежа са били установени от служители на "Гранична полиция", които са подали сигнал в местната полиция. Тя от своя страни е действала незабавно и е задържала предполагаемите извършители, срещу които е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
14
 
! Отговори
кръстоносец преди 7 години
Браво на ромите.Само така! Мигрантите дават по над 30 000 евра на каналдйиите. Смятайте колко пари имат! Дето ще бастисвате старци за жълти стотинки взземете се преориентирайте към мигрантите.Те имат много пари!
7
1
 
3
 
! Отговори
do 6 преди 7 години
а ти кво свърши? славянино или тай само гирултия да вдигаш?
6
1
 
18
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
Брей, как можело да се хванат крадци набързо. Че и то само за едни 200 лева. Сега, ако същото можеше да стане и с източваните милиони от Здравната каса и различни други европейски и благотворителни програми. Ама тия, дето крадат милиони не са такива баламурници, като горе посочените пишман крадци.
5
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до:6 няма що голяма гордост, голямо чудо,но за съжаление...вище какви са ви управниците,които крадат по летищата,а стях гордееш ли се,нали и те са българи...
4
16
 
10
 
! Отговори
Българо-славянин преди 7 години
Браво братя Славяни, дествайте и да накараме ония да се откажат да идват в България. Заради тези момчета съм горд, че съм Българин, Славянин. Щом политиците бездействат, ние народа ще им противодействаме. България над всичко. Гласувайте за БСП или Обединените Патриоти.
3
2
 
13
 
! Отговори
До Гошо преди 7 години
Ще изкараш представителите на етноса като най-големите патриоти. Заради миналогодишния случай с групата мигранти край браздата, дето бяха спешени от същия тоя етнос да копаят на една от нивите.След края на Хепи Соц-а, историята не помни случай, в които типичния за тия географски ширини м**** да се е изявявал в дейност, различна от гепене, краднене или обезджелезяване на всякакво движимо и недвижимо имущество. За разлика от съплеменниците си в съседни нам страни като Сърбия, които работят.
2
4
 
37
 
! Отговори
либераст на каишка преди 7 години
Аз ако нелегално вляза в Щатите и ида до полицейското управление да се оплача, че в Бронкс са ми взели парите, какво ли ще ми се случи..?
1
9
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Жалко ,че са ги хванали патриотите от Свиленград ....