12-годишно дете се обеси в Дупница

Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница
5 мар 2017 07:49, Анисия Иванова
14
12-годишно дете се обеси в Дупница
Архив: Булфото

12-годишно дете е намерено мъртво в жилище в Дупница, съобщиха за "Фокус“ от ОДМВР – Кюстендил.

Сигналът е подаден към 17.30 часа вчера. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Уведомен е дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Кюстендил.

Детето е намерено обесено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да се изследва какво е накарало детето да го направи. Възможно е да е било подтискано в училище и преподавателите да не са взели мерки. Трябва да се знае дали децата са в риск!
11
0
 
8
 
! Отговори
Тъжно и ужасно е преди 7 години
Бог да прости момиченцето.Ако има виновни, цялата строгост на закона да се стовари върху тях!Но тук не се дава почти никаква информация. Другаде пишат, че детето е от онзи етнос, а това вече поставя много въпроси. Да не би да са искали да я омъжат за човек, който й е бил противен?Но, каквато и да е причината, много е жалко, че се е случило това!
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оффф, това е толкова жалко, тъпо, безсмислено, нелепо и гадно и как думите са безсилни...Дете да се обеси... Не мога да си представя какво им е на семейството.
9
0
 
9
 
! Отговори
кастанеда преди 7 години
"Дали ще приемеш живота като ужас,или удоволствие изисква еднакви усилия!От теб зависи кое ще избереш!"Бог да прости детето!
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-висок процент самоубийства има в скандинавските държави,където има най-висок стандарт на живот.Така че,престанете да пишете глупости.Бог да прости детето.
7
1
 
3
 
! Отговори
кк преди 7 години
Ако болшинството българи наистина мислят и се изразяват като болшинството коментиращи тук, тоя народ вече е загинал.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самоубийствата в България са по-малко на 100000 души от 3/4 от страните по света и от половината страни в Европа, включително и част от развитите. Самоубийства е имало и винаги ще има, без значение, кого обвинявате за това. Статистиката я има леснодостъпна в интернет, ако някой се съмнява
5
1
 
15
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Жалко за детето. Трябва да се разследва дали не му е било посягано по някакъв начин. Децата са много чувствителни и родителите трябва да са много внимателни през тези години.
4
2
 
27
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Дано Бог се смили над душата му...Ужас ,12 годишно дете ...та то изобщо не би трябвало да знае как се беси ,да не говорим че на 12 трябва да си играе навън и да се радва на детството си ,не да мисли за самоубийство....Боли ме съцето ,че си е отишло толкова малко.Провалени родители!! За тях затвор!! Колко трябва да си ****лоумен да не видиш че нещо не е наред.Хора ,обичайте и подкрепяйте децата си, само те имат истинска стойност!!
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко... сигурно някое гадже или слаба оценка или пък подигравки в училище или пък твърде строги родители. Трябва да се научим да познаваме децата си.
2
20
 
16
 
! Отговори
kokiche преди 7 години
Не само сега става това , и през комунизма имаше доста деца които си заминаха така. Тук няма нищо общо политиката. На тази възраст всичко може да бъда трагично за психиката на едно дете.
1
18
 
31
 
! Отговори
оптимист преди 7 години
При демоНОкрацията е така. Обаче, нея се плашите - страшното мина, ИДЕ УЖАСЪТ.