За 3 дни: Хванаха 34 бежанци на границата

28 са пипнати при влизане в страната, 6 - при опит да напуснат
13 мар 2017 13:15, Анисия Иванова
13
За 3 дни: Хванаха 34 бежанци на границата
Снимка: Impact

Граничари задържаха общо 34 бежанци, от които 28 за незаконно преминаване на вход и 6 при опит за незаконно преминаване на изход. Това съобщиха от пресцентъра на главната дирекция "Гранична полиция".

Задържаните на държавната граница са за периода от 10 до 13 март 2017 г.

От тях на влизане са хванати 10 лица на ГКПП (9 на българо-турската, 1 на българо-сръбска граница), и 18 лица на българо-турска зелена граница. Задържаните на изход 6 лица са на българо-сръбска зелена граница.

Поради наложени принудителни мерки и нередовни документи на граничните контролно-пропускателни пунктове не са допуснати да влязат 16 граждани на трети страни и не са допуснати да излязат от страната 17 български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: МВРзадържани бежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NORMALNO E- POZATOPLI SE ,GRANICA NIAMA , DARJAVA NIAMA, POLICIA IMA(GRANI4NA)- AMA NE IM DREME ! MNOGO TURISTI SE O4AKVAT TOZI SEZON DA POSETIAT KULTURNITE NI ZABELEJITELNOSTI.....DA SE MOLIM ERDOGAN DA GI PUSKA NA POMALKO, PUSNE LI GI VSI4KITE NAKUP-SPUKANA NI E RABOTATA...
5
1
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
А защо ги хващаме, а не ги връщаме веднага, щом ги заловим до браздата?Значи, родната полиция бие баби старци и деца пред НС, когато и заповядат Бойко и станишев, а не може да бие и връща нелегални имигранти? Срещу кого е геноцизда на държавата? май срещу собствените и лоялни все още граждани!
4
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Все пак цялата нация се е впрегнала и работи упорито да обърне тази тенденция наопаки т.е повече да излизат отколкото влизат.Лошото е че, това се случва и с нас българите.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръгнаха.....Боже опази! Докога тази напаст.
2
1
 
19
 
! Отговори
Дори преди 7 години
и незаконно преминали на някои от тези,някой взел пари ще им даде статут.После следва настаняване в някое селище,после протести от страна на хората и след това медийни атаки колко зли са българите,и какви ксенофоби и расисти!
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжа, там има ограда!