Митничари откриха контрабандни парфюми на Лесово

Стоката била в три микробуса, влизащи от Турция
15 мар 2017 18:00, Анисия Иванова
3
Митничари откриха контрабандни парфюми на Лесово
Снимка: Агенция "Митници"

Контрабандни парфюми под шофьорска седалка откриха митническите служители на МП Лесово

Митничари откриха 569 контрабандни парфюма от 43 различни търговски марки на Митнически пункт Лесово. Парфюмите са открити в тайници и в багажни отделения на влизащи в страната от Турция три микробуса при извършените митнически проверки през последните дни, съобщиха от Агенция "Митници".

100 дамски и мъжки парфюма в опаковки по 50 мл с марка „Eyfel" са открити под шофьрската седалка на микробус  "Фолксваген Транспротер", управляван от турски гражданин, след като шофьорът е заявил пред митническите служители, че не внася нищо за деклариране.

При проверка на друг микробус с молдовска регистрация, превозващ пътници, митническите служители откриват две чанти с недекларирани 328 парфюма от 27 световноизвестни марки. Още 141 недекларирани парфюми от 15 различни търговски марки в картонени кашони са открити в товарното помещение също на микробус с молдовска регистрация.

Проверките са извършени от дежурните митнически служители на пункта, съвместно със служители от митнически мобилни групи. Контрабандните парфюми са иззети. Срещу нарушителите - един турски и двама молдовски граждани, са съставени актове по Закона за митниците.

Част от задържаните парфюми са с лого на световни търговски марки като "Lancome", "Versace", "Dior", "Gucci", "Paco Rabbane", "Givenchy"  и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
жико преди 7 години
Браво, браво. М/у другото, какво стана с тировете цигари ?
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАТО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА "ПАЗАРУВАТ", НЕКА ГИ ХВАЩАТ:)
1
1
 
3
 
! Отговори
Ленчето с кремчето преди 7 години
Уф,кокошкари с ментета!