Откраднаха 100 000 лв. от банкомат в Червен бряг

Прокуратурата: Върху банкомата няма щети, тече разследване
16 мар 2017 18:13, Анисия Иванова
17
Откраднаха 100 000 лв. от банкомат в Червен бряг
Снимка: Булфото, архив

Прокуратурата разследва сигнал за кражба от банкомат в Червен бряг на стойност 100 000 лева. Това съобщи за "Фокус“ говорителят на районната прокуратура в Плевен Добринка Матеева.

Сигналът за изчезналите пари е подаден около 15.00 часа от лицето, което обслужва банкомата. Уведомен е дежурният прокурор и е образувано досъдебно производство за кражба. Текат неотложните процесуално-следствени действия с оглед установяване на начина, по който са изчезнали парите и евентуално извършителите. По първоначални данни липсват 100 000 лв.

Районната прокуратура в Червен бряг е разпоредила да се изземат всички документи, свързани със зареждането на банкомата и теглено от него след това, за да се установи точно каква сума липсва. Не е ясен начинът, по който са взети парите, понеже върху банкомата няма нанесени щети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РумянаРуме, Руме... много ги разбираш нещата. При зареждане на АТМ освен слагане на парите се пускат и операции по зануляване и захранване. Касиер изписва парите, които се захранват, а приема тези, които са останали или отхвърлени от АТМ. При всички случаи още в деня на зареждането касиерът ще има касова разлика, ако захрани едни пари по документи, а физически друга сума. Ако в АТМ се постави непълно количество, на следващо зареждане ще лъсне разликата. Комисиите са различни...
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на всички, които възхвалявате престъпността! Достойни сте за съдбата си. Между другото, в 95% от случаите, обирджиите са разкривани, но понеже винаги има вътрешен човек, не се разгласява - репутационен риск! А за банките, тези откраднати пари не са проблем- ще ви ги СЛОЖАТ на вас!
15
1
 
17
 
! Отговори
1914 преди 7 години
Със здраве да си ги харчат!
14
1
 
8
 
! Отговори
бачо дедектив преди 7 години
по правилата на банките банкомат се зарежда ,от комисия от 3 служителя ,които полагат подписи ,на 3 протокола ,които пък се изпращат веднага сканирани в ЦУ. А когато банкомата се зарежда от инкасо фирма , тогава процедурата е друга. Съмнява ме че този банкомат е зареден от инкасо екип , на охранителна фирма и там е заровено кучето.
13
4
 
15
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Всеки ден убийства, кражби, престъпления - това е, няма сериозна власт, няма президент и държавата е в хаос.
12
0
 
10
 
! Отговори
н преди 7 години
Браво умни
11
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е, че не са източили пари на хора. Банкоматите се използват масово за източване на пари на хора.Също и отгледалните сайтове се използват за същото.Затова 3D парола за интернет пазаруване и по възможност да се избягва изплзването на банкомат.Може на банкоматите да има камара ако който я наблюдава гледа мач и взема заплата.
10
2
 
8
 
! Отговори
4epa преди 7 години
SAMIA BANKOMAT GI OTKRADNAL- I TOI E MA6INA KRADEC KATO SOBSTVENICITE !!!!! DA SE IZHVARLI ZA SKRAB !!!!! KAKTO I BANKERITE NA BOKLUKA- KOJODERI !!!! A NA KOI SA BANKITE A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво! От банка да откраднеш не е кражба! Те достатъчно свалят по три кожи от гърба ни, така че браво на хората!
8
4
 
29
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Простено да им е, да откраднеш от крадец направо си е богоугодно дело .
7
2
 
13
 
! Отговори
Румяна преди 7 години
Да търсят на първо,зареждачите на Банкомата....Понеже като няма видими следи...За при всяко едно зареждане може да е било на по етапно..Тоест парите да не са били зареждани всеки път по отчет....
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
трохи , в сравнение с кражбите, които извършват баМките - чрез лихви, а вече предимно и от всевъзможни такси!да ги харчи със здраве
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и Гина от Лесидрен да е? Тя се занимава с далавери.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
търсете Веско от Люлин ,, на 46-47 г ..върти барче до един парк ... Той е човека
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може и полузаредена касета да е поставена в банкомата. И СЕГА ДА ДОПИШАТ 100 000 лв
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бах.ти лекото лице лек
1
2
 
13
 
! Отговори
Едно лице преди 7 години
лицето, което обслужва банкомата.----------лицето ги е гепило