Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!

Това щяло да е най-добрият отговор на несправедливостите срещу тях
17 мар 2017 19:00,
263
Ердоган със зов: Раждайте по 5 деца, бъдещето на Европа сте!
Снимка: БТА

Докато напрежението между Турция и Европа расте, след като Германия и Холандия отказаха на турски министри да проведат кампании във връзка с предстоящия референдум, в южната ни съседка кампанията върви с пълна пара.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган нееднократно е сравнявал днешна Германия с ерата на нацистите заради видяната от него "дискриминация" срещу турците в страната. Коментарите му предизвикват гняв и критики не само в Германия, но и в Европа.

Още по темата

На митинг в град Ескишехир Ердоган отново се обърна към съгражданите си не само в Турция, но и в Европа да гласуват на референдума на 16 април, който ще разшири правомощията му.

"Обръщам се към моите граждани, към моите братя и сестри в Европа. Образовайте децата си в най-добрите училища, уверете се, че семейството ви живее в най-добрите квартали, карайте най-добрите коли, живейте в най-хубавите къщи", каза Ердоган, предаде AFP.

"Раждате пет деца, не три. Вие сте бъдещето на Европа", призова Ердоган.

"Това е най-добрият отговор на несправедливостите срещу вас", добави той.

Ердоган, баща на четири деца, преди време призова жените в Турция да раждат поне три деца, за да увеличат населението на Турция. Коментарите му бяха силно критикувани от активисти за правата на жените.

2,5 млн. турски граждани живеят в Европа и имат право да гласуват на предстоящия референдум.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
25
 
! Отговори
Макроикономика преди 7 години
Човек с мустаци освен деца друго не умее да прави. Ама не умее да си ги храни, а ги засилва към Европа.
103
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От генетична гледна точка човечеството мина границата на разума в посока надолу и продължава да ускорява.
102
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 112:прав си, че юдеизмът е вреден, но не заради самите евреи, а заради религиите приели историята за Авраам.Религията като феномен е ретроградна, но идеята за Авраам е изначално агресивна.Всички средноинтелигентни сме наясно за културното значение на религията, но на света има много хора под средното ниво на интелигенрност.
101
4
 
12
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Едно нещо е характерно за Ердоган, не прикрива нито, че понятието "умерен ислям" е блъф, нито мераците на исляма да владеят 100% от света! С други думи заявява в директен тест "ще ви завладеем и/или потурчим/изколим!
100
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Без да заемам ничия страна,реалността е,че турците избягали в Европа(от 60-те години до сега),не са избягали от Турция,защото им е кеф,а защото не са им предоставили работа и условия за живот в Турция,те са избягали по принуда.Та кой е майка и кой мащеха в случая,сами си преценете.
99
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости. Израел измислил точно мултикултуризма.---Мултикулти-то както и правата на гейовете са еврейски продукти, които са били само за експорт сред г0ите или поне така им се е щяло да бъде, но естествено злото ги зарази и тях. Сега те са страната с най-много хомосексуалисти.
98
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно сега е момента да се нарита кучето ердоган, САЩ с Доналд Тръмп имат други проблеми за разрешаване.И за момента въобще не е заинтерисован какво става в Европа.И точно сега Европа трябва да покаже пред света че е единна и силна.Злото куче ердоган трябва да се нарита, и да му се покаже че не трябва да се хапе ръката която го храни.
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълни глупости. Израел измислил точно мултикултуризма. Израел цял живот се бие с мисюлмани и радикални управляващи. Израел е момента даже не се меси в нито един конфликт освен да си пази границите от агресивните арабухи. От де си ги измисляте Тея спектакли....Ако има държава която най страда от Тея побърканите това са те.
96
6
 
11
 
! Отговори
край преди 7 години
България трябва да покани Германия да направи две-три военни бази на наша територия.
95
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
BLGARIA DA RABOTI S IZRAEL NALI TEZI KOITO SA SAZDALI IZRAAEL SA FAMILI ROTSHILD TEZI GLOBALISTI IZMISLIHA MULTIKULTURALIZAMA I TIXNATA ZEL E NE SPASIAVANE A UNISHOJAVANETO NI CHREZ MULTIKULTURALIZAM I CHREZ TOLERASTIA KAM PRESTAPNOSTA
94
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо преди тези изречения на Ердоган не цитирахте...и думите Забранявате забрадките...ако ви стиска защо не забраните и такетата на евреите!!!Защо взимате с пинсета направо това, което си мислите, че ще ви свърши работа да го провокирате Ердо.
93
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България трябва да работи с Израел! Доста евреи сме спасили от лагерите. Израел е ядрена сила и на гърба на Турция. Можем да си бъдем много полезни. Израел не понася фесовете ....И го е показала много пъти.
92
1
 
10
 
! Отговори
край преди 7 години
В името на тази цел опитите мъжете да забременяват продължават. За сега няма успех.
91
1
 
6
 
! Отговори
турчина преди 7 години
TRT BELGESEL е канал за документални филми каква пропаганда пък там? watch?v=-1cGB2UdtbYИскам да кажа, че не гледам риалити, те наистина са една простотия. Само човек с нисък интелект може да гледа такива неща. Гледам документални и нека да ги забранят. Да забранят и в България. Такива предавания развращават хората.Док.Филм на ТРТ за река Дунав:watch?v=ChylNLKOn2s
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AAA...........she voiuvam sreshu turzia drugiat pat komuniagite okradoa parite i dezata im vnuchkite im jiveat v luks po USA po evropa az da voiuvam sreshu turzia turzia li napravi zakonite koniazi da izbivat pinsionerkite i pensionerite po selata i da gi ograbvat ne ..soros i sie gi napraviha e da voiuvat tolerastite sreshu turzia e....l sam i m..ta komunisticheskofashistka prodajna
89
2
 
2
 
! Отговори
Impot преди 7 години
Tuka mai dosta klienti i fenove na invitro ima?!
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До BG trDyonme razbirash li kvo znachi,eh JIVKOV kade si
87
4
 
6
 
! Отговори
Б преди 7 години
Европа е разидинена и слаба, особено с тези имигранти,Сащ имат вьтрешни противоречия,все още не са легитимирали президента си,който пьк от своя страна каза,че вече няма да изнасят демокрация.Русия са временен сьюзник.В момента няма кой да попречи на султана да си разиграва коня.
86
6
 
2
 
! Отговори
BG tr преди 7 години
До турчинаЕ какво по trt, то всичко там е пропаганда. Преди какви шоута имаше, сега само политика и яко промивка по сателита. Аз направо преместиш да гледам други спътници.
85
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AMI ZA TAKITATA ZASHO NE PISAHTE BE LIZEMERI SAMO V BLITZ BG I PAN BG MISLIA GO IMA SASHO KADETO ERDOGAN V EXESHEXIR KAZVA A ONEZI S TAKITATA SHE POSMEETE LI DA GI SPRETE ZA HAZAOROZIONISTITE GOVORI TOVA SA IZKLUCHITELNO OPASNI DUMI KOITO NIKOI POLITIK NE E POSMIAL DA KAJE DOSEGA DAJE I SEVEROKOREICHETO NE SMEE DA KAJE TOVA