Отново бой в училище: 8-годишен е в болница в Исперих

Момчето било ударено от негов връстник в стомаха
19 мар 2017 12:15, Анисия Иванова
29
Отново бой в училище: 8-годишен е в болница в Исперих
Архив: Булфото

8-годишно момче е в болница след сбиване със свой връстник училище в Исперих, съобщиха от МВР – Разград.

Двете деца се сбили в столовата на ОУ "Христо Ботев" – Исперих. Сигналът за инцидента е получен на тел.112 в петък по обяд.

Вследствие на удар в стомаха на едното от децата му прилошало и е откарано в МБАЛ – Исперих.

Момчето е оставено под наблюдение в Хирургично отделение, без опасност за живота.

За случая е уведомен отдел "Закрила на детето" и дежурен районен прокурор. Води се проверка по член от Наказателния кодекс.


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За жалост, агресията, надмощието над другия, са възведени от сегашните "ценности" в ранг на идеал. Ти си нищо, ако не прегазиш другия, ако не му покажеш, че си над него, та дори и с npocтащината си. Родителите учат децата си да не отстъпват място на немощните и те нагло гледат като вoлове, как се клатушкат над тях бременни и старци, и дори допълнително се правят на супермени и "резват" всичко наоколо, те, "великите". А са жалки - толкова малки, а толкова npoсти. Децата са огледало на родителитe.
18
3
 
9
 
! Отговори
демокрация преди 2 години
Важното е, че има американски екшън филми за подрастващите и свобода за еврейско-турските фондове за изкупуване на земя
17
2
 
12
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 2 години
Матряла е кофти ...И по-кофти ще става...
16
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си родител не значи само да раждаш ,а и да възпитаваш ! Ценностната система е сбъркана !!! А и какво гледат !? Новини филми детски филмчета .....Всичко е мазало !!!!
15
6
 
9
 
! Отговори
Възрастен преди 2 години
Колко пукнати глави и разкървавени носове е имало през годините е имало през годините в училище.И никой вестник или телевизията не ги отрази.Ама сега ......??? Всичко е проблем.
14
28
 
3
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 2 години
Това не е никва агресия а естествен подбор. Аз ако имам син задължително в джоба ще го карам да си носи чекийка та да ги спишка тея дето му се отварят .
13
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вие л.у. ди ли сте .Винаги е имало сбивания в училище. Няма как за 11 години между деца да не са ставали кавги и двубои. Само че нямаше интернет и ,,псевдожурналисти",които от мухата правят слон. Някой спукал гума-национално достояние,друг стъпил в дупка и си счупил крака -също. Най-дребните битови произшествия се поднасят като ,,национален проблем" или трагедия.Е гати социалните мрежи,ще почнем да обсъждаме и когато на някой му извадят зъб,или оперират от апендицит.Аман от ,,сензации"
12
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се бяга от причината за агресията? Тя е една, Несправедливостта която у нас е чудовищна. Краде се отвратително много, лъже се безобразно, богатее се на гърба на обруленият народ, обещава се безгранично. Бедността уби и най-малката надежда, че може да заживеем по-нормално. Измамата демокрация направи срамно богати, прости, нагли и неграмотни които никога няма да работят за българина. Вижте го Борисов, милиардер, за 7 години само отчаяние и бедност.Иска още? Той и 1 лев не може да похарчи сам
11
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В училищата се отглеждат бъдещите престъпници. Иначе добре ги обгрижват, пазят ги, хранят ги, защитават правата им. И не се чудете защо после стрелят, убиват тормозят и не само родителите си, че и по-лошо. Крайно време е да се сложи край на тази дивотия. щом не спазва правилата, тормози, бие, пречи в часовете -вън от училище. щом родителите му не могат да го вкарат в правия път, как учителите ще успеят?
10
1
 
18
 
! Отговори
Драго преди 2 години
до 2 Бай Миле! Милко, явно не си излизал в чужбина да видиш колко са културни хората в напредналите европейски Държави!!! В БГ можеш да бъдеш набит напсувам ей така от нищото!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
А Н Т И преди 2 години
Няма цивилизационни натрупвания.
8
4
 
11
 
! Отговори
Роско Плевелев преди 2 години
Това е от евроатлантическите ценности на тояна снимката от горната статия, над тая!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете облъчвателите
6
2
 
21
 
! Отговори
Дид преди 2 години
Преди малко по спортните новини по БТВ дадоха ,как оня българин бие другия - махленски бой, и това по обедно време, когато има и деца да гледат телевизия. Какво друго може да се очаква от децата, като ние самите им даваме пример...
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БОГАТ ГУЩЕР

Какви шопи в Разградско бре, мислител?
4
7
 
1
 
! Отговори
отдавна казано преди 2 години
Тъмен Балкански субект
Диваци и варвари
3
0
 
20
 
! Отговори
Какво да се направи? преди 2 години
Толкова ли е трудно да се прилагат правила в училище и закони в обществото като цяло, вследствие на които примитивният дивак да бъде принуден да се съобразява с цивилизованите порядки и ако не го прави, съществуването му да се окаже невъзможно.
Като не разбира от дума, да действа под напора на инстинкта за самосъхранение -ако не спазвам правилата, за мен няма да има хляб, подслон, работа, няма да ме търпят в населено място, за най-дребното провинение спрямо обществения ред ще търпя тежки санкции
2
0
 
21
 
! Отговори
Така е, преди 2 години
като се налага безумното правило във всяка паралелка да има представители на всякакви социални, етнически и т.н. групи.
На теория това е добра и благородна инициатива, прилага се и в други страни.
На практика възпитаните деца търпят издевателства, считани за нещо нормално в някои примитивни семейства. После какво става? Възпитаните деца, по силата на инстинкта за самосъхранение, също озверяват. Да не говорим пък за копирането на просташко поведение.
Какво да се направи?
1
2
 
23
 
! Отговори
БАЙ МИЛЕ преди 2 години
ЦЕЛИЯ СВЯТ Е ЛУДНАЛ.....МНОГО АГРЕСИЯ ИМА НАВСЯКЪДЕ.....