Ром удари полицай заради забележка за силна музика

20-ина жители на "Столипиново" празнували, но прекалили
84
Ром удари полицай заради забележка за силна музика
Снимка: Булфото, архив

Полицай е пострадал при въдворяване на ред в "Столипиново", съобщи "Дарик".

Служителят на МВР е ударен от ром, който заедно с още 20-ина жители на квартала са празнували в заведение, намиращо се на последна спирка на автобус №6.

Полицейският екип е отишъл в "Столипиново" след получен сигнал за силна музика, подаден на тел. 112.

До удара в лицето на полицая се е стигнало след направена забележка за намаляване на музиката.

"Той е леко пострадал, а ситуацията е овладяна", уточниха още от пловдивската полиция.

На място са изпратени още патрулни екипи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
4
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Рома го пия само чист даже без чай! А Ц.ИГАНИНА го през.ирам и нен.авиждам !
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако случкат беше в САЩ ,сега рома да го целуват студен ,неговите близки.
52
0
 
3
 
! Отговори
Май мун преди 7 години
Щях да се учудя,ако беше обратното,т.е.полицай да респектира бай*** взеха страха на ченгетата,а какво да кажем за обикновенния българин,бит ограбван от ***! Има още време да им вземем страха,защото след 10 г. ще е късно!!!
51
0
 
0
 
! Отговори
свинята преди 7 години
Ти го пазиш от народната любов, ной те удря?!
50
0
 
2
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Държавата / разбирайте администраторите, облечени във власт/ много иска да бъде пазена/вардена,охранявана и обгрижвана/ независимо от привилегиите, които ползва. Те просто и се полагат по закони и Конституция ! Това е възложено на МВР и неговите служители. Но държавата си прави оглушки, когато стане дума за заплащане на техния труд и техническото им обезпечение. И най-вече когато трябва да брани техния авторитет. Това важи за всички държавни служители !!! Държаво, опомни се - те са твои !!!!
49
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Van4i .до 54. Имаше клип миналата агодина как действа ОМОН в русия. В село Плеханово нашите трябва нс стаж там да ги пратим.
48
0
 
8
 
! Отговори
Боже-е... преди 7 години
Че това в братските САЩ - това по-тъмничък да удари полицай просто завършва с алилуя...
47
0
 
0
 
! Отговори
omalko преди 7 години
Koia e bila pesenta?!
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ситуацията НЕ Е ОВЛАДЯНА. Ще бъде овладяна, когато звеното за борба с масовите безредици се вреже в тълпата, задържи всичките нагляри, полежат за съпротива при арест, с 1 година изпитателен срок. При най-малко последващо провинение - ефективни присъди от по няколко години за нападение над длъжностно лице и възпрепятстване на правосъдието.
45
1
 
20
 
! Отговори
Naistina преди 7 години
За какво му е на полицая пистолет? Да се гръмне с него?? Оръжието не е ли за респект на нападателите - да не си помислят. А като нямат респект какво се прави - не се ли принуждават към такъв? Ами че то следващия път 'ромът' може да вземе патлака на полицая и да го застреля или да застреля някой друг? И какъв е тоя полицай, който е допуснал да го докопа ром с мазните си ръце???
44
0
 
16
 
! Отговори
преди 7 години
А ДА БЕШЕ ПОСЕГНАЛ НА ПОЛИЦАЙ В ЩАТИТЕ ИЛИ...ХАЙДЕ В ГЪРЦИЯ ИЛИ СЪРБИЯ.......ОЛЕЛЕ..НА СЕКУНДАТА ЩЕШЕ ДА Е ВЯПРОСНАТ НА ЗЕМЯТА И ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА НАЙ- МАЛКО 20 ГОДИНКИ ЩЕШЕ ДА СТОИ НА ТОПЛО.....НЕЙСЕ...ВЯРНО Е ЗА ТАРИКАТА ОТ ПРАВЕЦ.....МНОГО НИ ЛИПСВА....ТОГАВА НАИСТИНА ИМАШЕ РЕД....
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Van4i. Ей голяма цензура бе хора не може и за плодове да се пише. Ама спокойно като дойде оня с мустаците. Сибир рай ще им се види.. На ром с кола. Е супер пиене
42
0
 
19
 
! Отговори
Педагог преди 7 години
Позабравили са акцията на Чочоолу.Време е да им бъде припомнена.
41
1
 
14
 
! Отговори
барбароМ преди 7 години
Хората имали повод за празнуване - я някой се е родил, я някой е взел помощи, я някой е продал жилязу, я някой е "намерил" едни пари...Те все си празнуват, защото някой трябва и да празнува, не може всички да работят! А поицията им пречи...
40
1
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Та за каква музика става дума.
39
0
 
21
 
! Отговори
тя преди 7 години
Като не биеш , ще те бият!
38
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 44Точно човекът от Правец ги събра от кол и въже от целия Балкански полуостров и ги докара тук. Даде им общински жилища и ги абонира за заплати, нищо, че бяха неграмотни и не им се работеше.Сегашните проблеми са до голяма степен последици от приумицата на "човека от Правец".Ц-те, наследени от Царство България, са били наплашени, дисциплинирани и добре дресирани. били са и много малко на брой.
37
0
 
13
 
! Отговори
преди 7 години
10 години на топло да бъде незабавно изпратен рома и удареният полицай да не се съгласява на обезщетение от рома , полицаят трябва да има чест и да не съгласява на никакви уреждания на сметките с пари .А то пак ще оревете форума ,че видите ли кви били ромите ,а ромите са само част от айсберга над водата .
36
0
 
16
 
! Отговори
Нямам думи преди 7 години
Положението вместо да се влошава става безнадеждно! В тази държава или по-скоро вилает , *** и турци са на почит, българите игнорирани и т.н , всички мислим едно и същто за управляващите , но нищо не правим! И газта вдигат и водата , правят каквото пожелаят. Ах ,тези 5 века :(
35
0
 
13
 
! Отговори
Да помислим 2 преди 7 години
... ще ядат толкова, колкото струва дневният им труд минус режийните за издръжката им в бараки и на палатки. Няма да се прави изключение и за малките шавли, които бързат "да си осигурят издръжка" още преди да са навършили 14 г., раждайки първото си дете. С детенцето на гръб ще си изкопава дневната норма, ако иска да папка.На такава мобилизация няма да подлежат само онези роми, които имат средно и по-високо образование, които са над 70 г., а също и истинските инвалиди.Ще има мир и спокойствие!