Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане

Задържан е биячът му – 23-годишния Петър-Слав Божков
Обновена: 25 мар 2017 06:24 | 24 мар 2017 15:37,
203
Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане
Снимка: Facebook

23-годишен младеж е задържан за побоя над кандидат-депутата Емил Джасим.

Роденият през 1994 г. Петър-Слав Божков е в ареста за вчерашния инцидент в центъра на София, съобщи "24 часа".

Към момента е ясно, че ммладежът и историкът се срещнали случайно вчера по обяд и се скарали за Баташкото клане.

Още по темата

Свидетели на инцидента обаче дали много противоречиви показания и засега не е яско кой е започнал кавгата.

Петър-Слав ударил историка в корема, ритнал го и в крака. Джасим пък подал сигнал в 4-то РПУ и побойникът бил задържан.

Божков няма криминални регистрации и висящи дела. Той е обвинен за квалифицирано хулиганство и може да получи до 5 г. затвор, ако бъде признат за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
2
 
4
 
! Отговори
Византия 11 век преди 7 години
Проблема е че като започнат да коментират насила християнизирани роми(Дасикане рома) по време на Византия 11 век. тука и стават за смях пред целия Свят
113
2
 
7
 
! Отговори
Schutzstafell преди 7 години
Турчин е доста мъгляво понятие. И събирателно между другото. Краставите магарета....
112
18
 
7
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
Всички сме гледали Време Разделно но той е пропаганда.Приемането на исляма в Родопите е като влизането в БКП по татово време.80% от населението доброволно приема исляма и запазва земите си без данъци.Именно техните наследници колят в Батак.Там не е имало нито един турчин.Башибузка е 100%помаци. Същите днес са по правоверни от турците и по патриоти от Волен.Пълни *** и фурнаджийски лопати.Червените им носове и бузи-резултат от *** вследствие на кръвосмешение ги отличават навсякъде.
111
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хора,вие сте луди!За една история да се биете и съдите,не реагирайте първосигнално!
110
2
 
12
 
! Отговори
? преди 7 години
А кой е този веселия човек на снимката ?
109
5
 
25
 
! Отговори
Be yourself преди 7 години
Няма страшно,кажете му да се оглежда защото аз съм следващия който не само ще го рита!
108
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми Що не си ходи във Вавилон, тъпака? Какво прави при нас, в Долната земя? И, за два удара може да получи до 5 години затвор, и съвсем ли няма значение защо изобщо ги е получил?! Или при всички положения си виновен, защото някой е решил, че нямаш право да отвърнеш на обида!
107
5
 
8
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
До Анонимен 118Голям праз за какъв ще се обяви! Щом сме с такова велико минало защо ни куца настоящето?? Старите лаври са само за намиране на поука но уви това при нас не се получава! Уж четем повече ама ефекта е обратен - затъпяваме повече!
106
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен104 Хеле пък сега ГЕРБаджиите ни продадоха и препродадоха на Турците .И Газопровода и АЕЦ-а и нефтопровода и даже се престараха с продажбата на оръжието и боеприпасите за ИДИЛ. Продават , продават както турчин не ние продавал ,само и само келепир да има .И това за коня ,не става току така ,че както и не знаеш да яздиш на първият час си гроги и разчекнат , на втория сирени в ушите ,на третият ще ти се иска да не си го помислял . Ама никак не е лесно Езденето .
105
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като Емил Джасим се самоизтъква,че е "от Вавилон",ние да му напомним,че стъпва по земята на траките и прабългарите,нека попрочете малко и за тях.Няма да се изненадам,ако се обяви за пряк наследник на Рамзес Трети.
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 104Ама ние отдавна сме се дали! Ти още ли спиш???:))))
103
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Срещу лицето Емил Джасим трябва да бъде повдигнато обвинение за поругаване на български герои и българската история,както и за провокиране на езика на омразата,чрез видеа в социалните мрежи.МОН трябва да отнеме правото му да преподава история.Ак отова не стане,значи държавата приема неговият сарказъм към Левски,Цар Симеон...
102
19
 
7
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
До 23-годишният не знае "Големи червени връзки" - Точно там ни е проблема! Баташкото клане е една гадна постъпка сама по себе си извършена от една лумпеноидна нация с разтрогната генетика заради религиозната толерантност към кръвосмешението! Проблемът е в това че имаме много по-съвременни събития от типажа на Баташкото клане сторени от българи! Това е хиляди пъти по-гадно - свои да те колят и измъчват! Как пък не го разбирате или сте роднини на Газдов и Горанов!!!
101
6
 
18
 
! Отговори
Забелязах преди 7 години
Хубаво де, ама не казвате за какво е бил спорът!?Щото кланетата не са извършвани от турците, а от потурнаците, повечето от тях сега се определят не като българи, а като помаци.Ама и ибрика Джасим сигурно е бил нагъл, та на момчето 5-те години ще станат 5 месеца условно, както си става у нас с присъдите за всичко, де.
100
5
 
39
 
! Отговори
бай Професор преди 7 години
Трябвало това момче да удари чукалата на тоя гнусен ***! А, още малко и присъда до пет години ...!!! Знаете ли, гнусни предатели от парламента и разни хелзински организации, че ще се вдигнем един ден и ще ви смачкаме! От крадливи *** и предатели не можем да въхнем вече 30 години! От къде на къде разни арабели, ман..али , евро .ейове и прочее отреп.ки ще имат думата за българката действителност?! Марш до банята и застанете мирно, щом чуете за България, ***!
99
3
 
29
 
! Отговори
23-годишният не знае преди 7 години
че ние, данъкоплатците, чрез БАН плащаме заплата на жена доцент, която амбициозно се опитва да омаловажи "инцидента", известен като баташко клане.Когато беше направена на пух и прах от страна на студенти, пред които си позволи да изчурулика своята концепция, тази госпожа, виждайки, че не може да надделее, подигравателно обяви, че ще каже на батачани "Честито ви заколение!"Госпожата направи бърза и безпроблемна кариера, с големи червени връзки е. Сега се навежда пред новите ни "Големи братя".
98
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Свобода или Цаца вън 103Националното ни минало!? От коя клиника пишеш? А според тен националното ни настояще защо е така добре оакано? Заради Баташкото клане??!! Трябва ти по-висока доза Оланзепин. :))))))))
97
44
 
4
 
! Отговори
Станимир преди 7 години
Джасим казва само истини. Кажете ми една лъжа която е изрекъл? А побойника в затвора доживот. Утре може да е вашето дете...
96
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа Ванчето Михайлов щеше да оправи работата тихичко,тихичко.
95
50
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да го тикнат в панделата това келеменце, да му дойде акъла в "патриотичната тиква'