Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане

Задържан е биячът му – 23-годишния Петър-Слав Божков
Обновена: 25 мар 2017 06:24 | 24 мар 2017 15:37,
203
Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане
Снимка: Facebook

23-годишен младеж е задържан за побоя над кандидат-депутата Емил Джасим.

Роденият през 1994 г. Петър-Слав Божков е в ареста за вчерашния инцидент в центъра на София, съобщи "24 часа".

Към момента е ясно, че ммладежът и историкът се срещнали случайно вчера по обяд и се скарали за Баташкото клане.

Още по темата

Свидетели на инцидента обаче дали много противоречиви показания и засега не е яско кой е започнал кавгата.

Петър-Слав ударил историка в корема, ритнал го и в крака. Джасим пък подал сигнал в 4-то РПУ и побойникът бил задържан.

Божков няма криминални регистрации и висящи дела. Той е обвинен за квалифицирано хулиганство и може да получи до 5 г. затвор, ако бъде признат за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Петър-Слав някакъв патреот с раздвоение на личността ли е?
53
3
 
38
 
! Отговори
Циник до 42 преди 7 години
Робството отворко - не е само "физическа" категория! Най-светлите български умове са го чувствали , и наричали така!Новия политкоректен прочет на историята ни - е да се угоди на потомците на поробителите - останали на Българска земя!Е това!!!! Вече е перверзно!
52
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя безочлив нагляр малко бой е ял, трябвало е да го счупи от бой за простотиите дето ръси по повод Батак
51
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 111111Уааааууу *** това само в България ли го е имало (всъщност по онова време е имало няколко българии) или и в други "поробени" царства от османската империя?Щото само в българия се учи, че сме роби. Дори ирландците не учат, че са били под английско робство, а са дали повече жертви от нас.***.оти!
50
4
 
22
 
! Отговори
Циник до 43 преди 7 години
Преди да го наричаш "хулиган" трябва да знаеш за какво е бил "спорът"!Като гледам имената на "контрагентите" не съм склонен да вярвам, че г-н Джасим е защитавал историческата истина - ерго - шутовете, и шамарите си ги е заслужил! Майка ми , и баща ми - никога нямаше да кажат, че не е имало клане - а административни неуредици в османската империя!
49
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Аз 43Ами, поинтересувай се кой е Джасим и какви ги плещи и сам ще си изясниш защо го е натупало момчето!
48
3
 
25
 
! Отговори
Кирил преди 7 години
малко му е било
47
4
 
29
 
! Отговори
111111 преди 7 години
До Анонимен 42Неща-стни-ко, не смей да се гавриш с петвековните мъки на тоз народ. Още с идването си бесните орди са изклали половината население-научен факт е, че сега България би трябвало да е по население равна на Франция и Германия. Чул ли си някъде по света да има данък като "кръвния данък" т.е. да ти вземат детето-най-здравото, най-силното и умно?! Той за собственост ще ми говори!
46
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 42Като ти гледам само българският правопис и наистина ми се ще да сложа край на живота си! :)))
45
2
 
3
 
! Отговори
до 43 Аз преди 7 години
Кой си ти бе ?.
44
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ИсторикПампетът на Гладстон и снимките с отрязаните глави на публично изложение на Трафалгар площада! Така е но това е било! Все едно ирландците да имат зъб на англичаните заради изкуствено създадения картофен глад през 1845. Историята е изключително полезно да се знае за да не се повтарят зловещите грешки отпреди. Но в нашия случай специално не ни грее тъй като ако не бяха турците щяхме ние пак сами да се изколим като стана при идването на комунизма. Много сме слаби в мъдростта!
43
3
 
6
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Теб май нещу ти а умръзнъл гейския живит тъ сакаш дъ идеш 2 метръ пуд земятъ....
42
2
 
4
 
! Отговори
zfb преди 7 години
От така снесената информация, разбирам че ако хулигана е имал висящи дела или предишни регистрации е щял да бъде заплашен с присъда от няколко месеца ЛИ??? Така про3то се изразявате, че къртите мивки!
41
5
 
22
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Малко са го ритали...Аман от мохамедански политици в уж християнска България!Ех татооо...татоооо..как не можа да ги "възродиш" до крак!
40
33
 
10
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Нямам представа кой е Джасим и какъв е по произход. Не е нормално обаче да биеш хора, заради исторически спорове...По-скоро имам усещането, че въпросният 23-годишен младеж е от ония с черните тениски, и бръснатите глави, чиито исторически познания се свеждат до ниво 3-ти клас и скачат на бой щом някой ги погледне накриво. Съдейки от коментарите обаче те имат подкрепата на обществото...Щом е набил някой с фамилия Джасим, занчи е патриот, а ако беше набил детето или родителите ви какъв щеше да е ?
39
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българският народ трябва да бъде учен, че е живял "под турско робство"! Единствен в Османската империя.Иначе как и от какво е щяла да ни асвабади раззззсипия?!?!?Нищо, че тогава Турция не е имало, а българите-"роби" са имали частна собственост, търгували свободно в цял свят, учили са в Париж, Берлин и масква свободно и са имали дори свобода на изповедание на религията.
38
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Мухамед свинаря!Не искам да оправдавам лагерите, обаче с омаловажаването на Баташкото клане прекали и то доста. Колко са жертвите в лагерите - 111 убити и 48 безследно изчезнали според ПОИМЕННИЯ списък на този сайт:pametbg/index.php/bg/misiata/proektutИ колко са жертвите в Батак - между 1 400 и 5 000 според Уикипедия:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B5
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз като му прочетох фамилията и ми е ясно какъв е.Следващия път ще яде доста повече бой!!!!
36
16
 
6
 
! Отговори
Мухамед свинаря! преди 7 години
До СОЛОМОН СВИНАРЯ 24Всички ще умрем един ден! Спокойно! :)))))))) А кой колко е успял се познава по облика на страната в която живее! България се разпознава веднага и от всякъде било то по миризма, емоции, култура, интелект, първичност, лицемерие, завист, злоба, клетви и още куп духовни и нравствени добродетели! Пустиня от първични традиции, първичен или липсващ морал и голо самочувствие на голям квадрат. Душевна пустиня с калташки манталитет и привички! Обори ме ако можеш!!!
35
4
 
33
 
! Отговори
Историк преди 7 години
Израза Баташко клане сам по себе си говори какво се е случило.По подробно:През май 1876 г Турския башибозук командват от Ахмед Ага в опит да възпрепятстват Априлското въстание за изклали близо 5 хил невинни Християни от Батак!!!Като не са подбирали!!! Мъже,жени и деца са били безскрупулно изклани.Отзвука от това зверство прозвучава от Англия до Русия и света се настройва срещу Османската Империя!!!!