1100 българи с присъди се укриват от властите

Някои издирвани се опитват да променят външността си
29 мар 2017 16:52, Анисия Иванова
9
1100 българи с присъди се укриват от властите
Архив: Булфото

1100 души с влезли в сила присъди се укриват от властите у нас. Около 20 от тях са осъдени за убийство, съобщи за БНР Ивайло Димитров, началник на сектор "Издирване" в Националната полиция.

Имало е и случаи, при които издирвани са опитвали да променят външността си.

"Имали сме и такива случаи. Няма да назовавам имена. Аз лично от практиката си се сещам за два такива случая, при които има интервенции върху лицето на издирвания", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Даааа преди 7 години
Стабилна държава, както стана ясно на конгреса.
6
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 7 години
А защо няма "ловци на глави".Ще им се плаща от парите за гаранциите и евентуално от конфискуваната собственост на издирваните.Не е някаква новост в световен план.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бройката е силно занижена.
4
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
България е голяма необятна по територия трудно е да се обходи така, че е трудно да ги заловят. А за да не ги търсят просто не трябва да ги пускат.
3
0
 
5
 
! Отговори
до депутат-кредит преди 7 години
Ще си позволя да задълбоча малко идеята ти.Заплатата им да е кредит,както си написал,но каква част от него ще бъде изплатена,да зависи от следващите избори.Примерно партия ХХХ на изборите в неделя е имала 20%.На следващите избори има само 10% т.е. 50% от предишната си подкрепа.Тогава половината от сумата заплатена като заплата на депутатите от ХХХ се изплаща от държавата,а другата половина остава като кредит.Така е ясна и формулата за заплатите на опозицията.Доста добра идея е това с кредита...
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно е,че най-големите престъпници - по думите на самите депутати- след 1989г се "крият" в парламентите и правителствата!Проблемът е какви са тези,които не ги "хващат" или ги "пускат"!Изходът от положението е всички депутати и министри да получават гласуваните си заплати на кредит,а в края на срока ,при изпълнени предизборни обещания и ангажименти,държавата да им погасява кредита.В противен случай ще остават -както цялото население вече над 27- с излъгани надежди и ще трябва да връщат кредита!
1
0
 
21
 
! Отговори
ПОЖЕЛАНИЕ преди 7 години
КОИТО СЪДИИ СА ГИ ПУСНАЛИ ,ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА В МЕСТО ТЯХ ,ДОКАТО ГИ ХВАНАТ !!