8 месеца условно за жена, хванали я с 30 грама трева

Тя ще има и 3-годишен изпитателен срок
1 апр 2017 11:37,
12
8 месеца условно за жена, хванали я с 30 грама трева
Снимка: архив Reuters

Условна присъда от 8 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок получи жена от Шумен след споразумение с прокуратурата, одобрено от окръжния съд.

През юли миналата година жената била установена, че е придобила и държи с цел разпространение 31,56 грама суха тревиста маса с доказано наличие на метил. Високорисковите наркотични вещества били открити в жилището й на ул. "Софийско шосе", става ясно от съдебното решение.

Споразумението, одобрено в петък, е окончателно и със силата на присъда, съобщават от Апелативна прокуратура-Варна.

Работещата и неосъждана до момента шуменка дължи и 275 лв. деловодни разноски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: шументревамарихуана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е метил?
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са и написали името значи е шведка.
6
1
 
1
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
До УаааууСамото сравнение между това дело и делото за КТБ е невероятно просто от ограничено мислене. Все едно да сравняваш някакъв гимназистки отбор по футбол с Барселона, примерно. Просто мащаба е в милиарди пъти по-голям и отнема мноооого повече време. Не че защитавам съдебните институции, който си бъркат в задниците през 364 дни в годината и сигурно пак нищо няма да направят, но сравнението е върха на тъпотията.
5
4
 
5
 
! Отговори
рондо на Мефистофел преди 7 години
Да осъдят де що има артисти, популяризиращи наркоманията като "изискан"стил на живот.
4
1
 
21
 
! Отговори
Уааауу преди 7 години
Каква присъда,какво чудо.А едни хора наскоро ограбиха една банка и едни милиарди и никой не получи дори наполовината на присъдата на тази жена.В каква система живеем само,жална ти майка ако си беден и сгафиш опитвайки се да оцелееш,докато едно богопомазани грабят лакомо без никой да им търси сметка.
3
1
 
1
 
! Отговори
Слънчарски преди 7 години
До BAI AMERIKANECЛегално е да се пуши само в 26 от 50 щата и то само ако си над 21 години и с не повече от 28 грама. Продажбата от частни и еднолични лица без специален лиценз си е все още забранена. И малко си объркал наречието "тук" с "там".
2
7
 
1
 
! Отговори
до БАЙ АМЕРИКАНЕЦ преди 7 години
Явно си някакъв пълният *** щом и законите не знаеш в Америка ! Тревата а.к.а. Марихуаната НЕ Е ЛЕГАЛНА и никога няма да бъде ЛЕГАЛНА в Америка докато НА ФЕДЕРАЛНО НИВО не променят законите капиш ? Защо винаги някакви неуки *** пишат откровенни лъжи и се правят ,че много разбират а !? Само на ЩАТСКО ниво има няколко щати с ЛЕГАЛНО ползване за РЕКРЕАЦИОННИ ЦЕЛИ а мнозинството щати отиват към ЛЕГАЛИЗАЦИЯ за МЕДИЦИНСКИ , но въпреки всичко на ФЕДЕРАЛНО НИВО Е НЕЛЕГАЛНО и DEA може да ти набият!
1
4
 
3
 
! Отговори
BAI AMERIKANEC преди 7 години
KAKAV SMQH ;)MILA , SPOKOINO... BURZO SHTE MINE! TE SA 4UDQT KAKVO DA PISHAT .. ZA POLVIN PAKET TREVA ...ARE VE ..VSI4KI PUSHAT! TUK V AMERIKA E LEGALNO... SPRETE SE VE4E S GLUPOSTI!