Жена от Лом с "шега": Атентати в Турция или Франция

Полицията я арестува, сега я грози глоба над 1000 лв
6 апр 2017 15:07, Петя Славова
12
Жена от Лом с "шега": Атентати в Турция или Франция
Снимка: архив, Булфото

Ломчанка е подала фалшив сигнал за атентат в Турция или Франция, съобщават от  МВР-Монтана. На 5 април в полицията е получен сигнал от спешния тел.112, според който в 20:43 часа е направено обаждане от жена, която съобщила, че на 17-и април ще има атентат в Република Турция или Република Франция.

Жената подала сигнала, се е обадила от мобилен телефон и не се представила. Незабавно е извършена проверка, при която е установено, че автор на сигнала е 53-годишната С.Ц от София, която към настоящия момент в Брусарци.

Мобилният телефон е намерен и предаден. Жената, дръзнала да си прави злоумишлената шега, е задържана в ареста за 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство в РПУ-Лом. Грози я глоба над 1000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ушева му работа. А списание Паралели, в което пишеше ,че две хилядната година всичко ще е пустиня и навсякъде да хвърчат совалки? Изтрещели хранрутници. Сега само гледайте, как тази жена ще осъди рушветчиите, а ще плати народа.
6
0
 
3
 
! Отговори
яве преди 7 години
Ако на 17 стане .... ще я наградят ли?
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последно откъде е - София, Брусарци или Лом?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АБЕ И МИС ГАНКИТЕ СА КАТО МИСТЪР ***...ПАТРИОТИ БУТНЕТЕ МАЛКО ВАЩЕ БАБИ ЗА ДА ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА...НЕ СТИГА, ЧЕ ИМА М А Л О У М Н И ГАНКИ КЪДЕТО ХВЪРЛЯТ ПАПИ ОТ БАЛКОНА ЕМИ ИМАЛО И БЕЗ РАБОТА...:-):-):-):-)БЪЛГАРСКА РАБОТА
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че то в турция атентатите са ежедневие
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво като е казала че в Турция или Франция ще има атентат? Да не би това да засяга националната ни сигурност? Какво ни боли *** за Турция и Франция? Разбирам да беше казала че в момента става атентат някъде из България и да ги прати да пасът зелена трева! Да! Тогава и един бой да и ударят няма да е лошо. Защото ще разкарва техника и бойни единици. Нещо немога да схвана за какво ще я глобяват след като не ги е пратила за зелена трева и студена водица???
1
2
 
17
 
! Отговори
Кико Шин преди 7 години
Браво! Добре, че Родната Милиция, пардон, Полиция, се справи със световния ислямски мюзлюмански мохамедански тероризъм арестувайки тази опасна жена!