Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?

Мъжът отрича, някой искал да му навреди, защото е известен
13 апр 2017 16:00,
198
Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?
Снимка: Burgas24.bg

Динко от Ямбол, който се прочу като ловецът на мигранти, е пребил жестоко приятелката си Деси. Това твърдят нейни близки, предоставили снимки на пребитото момиче. Динко обаче отрича и твърди, че някой иска да го злепостави, защото е известен.

Според близките на Деси побоят е станал на 11-и април късно вечерта в къщата му в Ямбол, пише Burgas24.bg.

От УМБАЛ-Бургас са потвърдили, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. Срещу Динко вече имало внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Още по темата

Причина за жестокия побой била ревност, твърди близка на Деси приятелка. Версията на познатите на Деси е, че след купон по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на гаджето си с намерението да прерови съобщенията в него.

Апаратът обаче бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък. Това ядосало Динко и той повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Според близките на Деси това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла всичко.

Ловецът на мигранти обаче е категоричен, че това не е истина: "Няма такова нещо. Има ли жалба, пусната в полицията? Ядосан съм! Понеже съм по-известен, някой иска да ми навреди", коментира Динко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: побоймигрантиДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
14
 
! Отговори
Кара Ибрам преди 7 години
Ами като не можеш да задържиш една жена с думи и секс и си мега комплексар се принизяваш да удряш.При това жена за която твърдиш ,че ти е гадже.Сутеньорски изпълнения....
84
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е пичага...а вие сте мухЪлчета!
83
0
 
7
 
! Отговори
_ преди 7 години
Ако е истина, такива НАПЕРЕНИ простаци трябва да знаят, че само 2 метра са отредени на всички> Трябва да е МНОГО!!!!! ***, за да се изживява като "собственик"( да реже коси, бие и тн...), Защото я "ОБИЧА"?!?.А момичетата? Не го ли видя, момиче>Татуировки, КАКВО Работи този ДИНКО? С какво е "известен"? Какво образование има?А ТИ??? КАКВО работиш?Какво образование имаш?Мислете: момчета и момичета.Ако живеете по този начин, КАКВО ви отличава от "мигрантите"?
82
0
 
4
 
! Отговори
Антрополог преди 7 години
Добре де дори да искат уж да го злепоставят ,бая тупалка е била може и да и се отлепи ретината не е грим.А който удря така жени е или импотентен или скрит хоможеномразец.
81
1
 
8
 
! Отговори
Балканиада преди 7 години
Бой, еВън и сръбска музика...мила, родна картинка, мат'ряла не вижда нищо осъдително !
80
4
 
3
 
! Отговори
Хашимото преди 7 години
Е ,едно шамарче кво толкова .
79
2
 
2
 
! Отговори
bez преди 7 години
Необуздан високопланински джентъмен = Джинко
78
4
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Щом я бие значи я обича!Всеки патриот тряба да удря по един на жената всяка вечер ,щото той докато патриотства тя не се знае кво прави....
77
0
 
11
 
! Отговори
абе преди 7 години
Динко-срамът на Ямбол.
76
0
 
6
 
! Отговори
Динко е луд преди 7 години
Тоя Динко е луд за връзване. Колкото по-скоро го тикнат в затвора толкова по-добре за всички мирни граждани на България.
75
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Динко не луд за връзване. Колкото по-скоро го тикнат в затвора толкова по-добре за всички мирни граждани на България.
74
3
 
2
 
! Отговори
БОЙ И ЙЕБАН преди 7 години
Имало ли е патриотично проникване ?
73
0
 
4
 
! Отговори
анон преди 7 години
разбрал е че гаджето му е мъж? щото на такова ми мяза... но ако е я бил наистина- няма оправдание... не се учудвам те- този е див селянин дето си е повярвал...
72
0
 
7
 
! Отговори
бабаит преди 7 години
Кой би допуснал, че Динко има гадже. И на какво би мязало то, дефакто.
71
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малееее малеее тая е явно голяма мазохистка да се хване да живее с тоя щом посяга на невинни хора не ли дойде в акъла КОЙТО НЯМА че и на нея ще посегне ха сега тая си намери майстора да си знае че следващият път като си вхане мутра гадже да внимава какво прави може да съм слаб кротък но съм богаааат за разлика от този ***
70
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този Динко е голям, нагъл б.о.*** ! Спрях го в заведението си и не го допуснах без да премине през детектора. Наглееше на охраната, минавал бил навсякъде където си поиска. Е явно не е така, не премина но малко му остана да го разкрасят като приятелката му. Б.о.к.лук " мъж " е пред това момиче само. Да го съди да не се страхува
69
6
 
6
 
! Отговори
Динкооо преди 7 години
И аз да имах такава мумия, и аз щях да зема да е преБияя... :D
68
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джуките от боя ли са или са такива?
67
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е един хитър каубой ,който ако му се дадат пари и униформа ще върши прекрасна работа.
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Занимават целокупното БГ-население с вери_импортант_психопат! "Националното херой", любимият "патрЕот" на Родината!