Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?

Мъжът отрича, някой искал да му навреди, защото е известен
13 апр 2017 16:00,
198
Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?
Снимка: Burgas24.bg

Динко от Ямбол, който се прочу като ловецът на мигранти, е пребил жестоко приятелката си Деси. Това твърдят нейни близки, предоставили снимки на пребитото момиче. Динко обаче отрича и твърди, че някой иска да го злепостави, защото е известен.

Според близките на Деси побоят е станал на 11-и април късно вечерта в къщата му в Ямбол, пише Burgas24.bg.

От УМБАЛ-Бургас са потвърдили, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. Срещу Динко вече имало внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Още по темата

Причина за жестокия побой била ревност, твърди близка на Деси приятелка. Версията на познатите на Деси е, че след купон по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на гаджето си с намерението да прерови съобщенията в него.

Апаратът обаче бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък. Това ядосало Динко и той повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Според близките на Деси това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла всичко.

Ловецът на мигранти обаче е категоричен, че това не е истина: "Няма такова нещо. Има ли жалба, пусната в полицията? Ядосан съм! Понеже съм по-известен, някой иска да ми навреди", коментира Динко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: побоймигрантиДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко и динковица, само като им видиш фейсовете и ти е ясно,какво можеш да очакваш...лошото е, че ни втълпяват,че този индивид е лицето на протеста, и така профанизират всичко.П.п. Елементарен похват от черният PR.
64
1
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Динко научи от мен едно!!!! Гадже почне ли да си заключва телефона и да крие какво си пише във фейса моментално я зарязваш.На момента!!! За да не се стига до такива простотии.Аз на този принцип действам и да чукна на дърво ядове засега нямам.На която не и отърват моите условия прав и път жени много!
63
4
 
12
 
! Отговори
Курило преди 7 години
Статията подсъзнателно ни вменява: "Тези, които са против бежанците са лоши, зли хора, които се държат отвратително с жените и ги бият! Ние трябва да отворим границата си за неограничена мохамеданска имиграция и да се превърнем в ислямско гето, за да могат тогава българските жени наистина на видят какво е хубаво отношение към тях, защото в исляма жената е на специално уважение, корана учи мохамеданите така"!
62
1
 
10
 
! Отговори
Явор преди 7 години
Карикатура на българския мъж.И с бежанците и с жените. Разликата е в това как го възприема тълпата. Сега тълпата малко ще се дръпне. Тълпата не обичат да се бият жени - тя не е чак толкова проcта. Виж - бежанци може. Адската гняc е и тоя и всичките му симпатизанти
61
4
 
18
 
! Отговори
dp преди 7 години
Че е де.бил беше ясно от самото начало, кой свестен човек го избива на такива самодейности. По тодорживково време най-жалките от жалките загубеняци ставаха "доброволни сътрудници" на милицията, разхождаха се с един червени ленти на ръката.Но по-забавното е, че *** от руската тролеферма не пропуснаха случая да застанат зад себеподобния си, де що е гнусотия няма начин да пропуснат да са част от нея тия.
60
2
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Abe...... toj Dinko ke idi ili ne Makedonija.... ami ..malku da go ispeglame....
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хее браво бре та.па.на.р! Ами остави я да си ходи,ама да и посягаш като на бежанец...аааа...много долно Динкоо!! Мериш си силите с жена ли ?? Ха ха ха ..аавеее...глу....паак... остави я да си оди...глупава работа
58
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сто процента са й платили, за да го натопи, така че да не бъде герой и да се продължи с имигрантската политика.. Ако трябва й сама се е зашлевила ако са й платили 1000 лева.
57
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така трябва! Няма разни жени, миграни и меки китки да комадват в тази държава! Една жена винаги трябва да се бие, за да те уважава! Еман от разни *** истории, за човешки права и т.н.!
56
3
 
17
 
! Отговори
st.anger преди 7 години
така е , като не го осъдиха заради това, че 'лови' хора из горите.сега можеше да си лежи в затвора,без да бие никого. но явно в България е много важно да оправдаваме поведението на всеки който е груб, *** , необразован и като цяло лишен от здрав разум индивид.
55
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То па едно гадже...Мяза повече на гардже! И с тия гнусни силиконени устенца, веднага ми става ясно колко е надарена, интелектуално де.Та... а на бас че си го е изпросила боя!
54
1
 
3
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
И аз се радвам че се запознахме, ***!
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?-------Ами, в такъв случай, май ще се окаже, че и гаджето му е "мигрантка"...
52
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво истински българин! Предпази българските жени от гадните ислямисти, *** и т.н. и показа как трябва да се държим с една жена!
51
3
 
2
 
! Отговори
Циник да снайпера преди 7 години
И хубаво правиш! Мисленето не е силната ти страна!:-)
50
1
 
4
 
! Отговори
снайпера преди 7 години
До ЦиникЗаключението е че новината е на място, и събитието правилно!! Балансът е на шест, а аз си почивам!!!
49
9
 
5
 
! Отговори
England / Essex преди 7 години
Явно и цяла Англия е проста щом го харесва.
48
8
 
4
 
! Отговори
Циник до снайпера преди 7 години
Алоооо....овчиии...не ми се прави на отворен!Ако започнем да се обиждаме...ще ти стане мъчно, защо не си остана на село!Не пари - кожите мръсни използвачески да им смъкне на тарамбуките - не ми дреме!Майк*а си търсят в България!Капиш?!!
47
1
 
6
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
На снимката- мутра с кифла!
46
0
 
6
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Това е идеала за герой за "Патртиоте", платените путински *** и *** Тръмпсити. Темата е изчерпена, модчето може да затваря коментарите.