Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?

Мъжът отрича, някой искал да му навреди, защото е известен
13 апр 2017 16:00,
198
Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?
Снимка: Burgas24.bg

Динко от Ямбол, който се прочу като ловецът на мигранти, е пребил жестоко приятелката си Деси. Това твърдят нейни близки, предоставили снимки на пребитото момиче. Динко обаче отрича и твърди, че някой иска да го злепостави, защото е известен.

Според близките на Деси побоят е станал на 11-и април късно вечерта в къщата му в Ямбол, пише Burgas24.bg.

От УМБАЛ-Бургас са потвърдили, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. Срещу Динко вече имало внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Още по темата

Причина за жестокия побой била ревност, твърди близка на Деси приятелка. Версията на познатите на Деси е, че след купон по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на гаджето си с намерението да прерови съобщенията в него.

Апаратът обаче бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък. Това ядосало Динко и той повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Според близките на Деси това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла всичко.

Ловецът на мигранти обаче е категоричен, че това не е истина: "Няма такова нещо. Има ли жалба, пусната в полицията? Ядосан съм! Понеже съм по-известен, някой иска да ми навреди", коментира Динко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
1
 
! Отговори
Схемата преди 7 години
Selachenin s glava golqma
44
3
 
4
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
В савецка рассия на цар путин, това деяние вече е законно.
43
1
 
6
 
! Отговори
АЙШЕТО преди 7 години
Бий мъ значи мъ убича ;))))
42
12
 
5
 
! Отговори
Циник до снайпера преди 7 години
Всички мрънкате срещу афганистанските м***ймуни , ама освен форумни биткаджии - други няма!В една Финландия - гражданите бяха направили жива верига, и държаха плакати "Не ви искаме!" У нас гражданската позиция я "изхождате" по форумите и....едно голямо НИЩО!В този смисъл Динко е пич - па ако е простичък!
41
8
 
5
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Точно пък да го защитавам...няма да крия - супер се изкефих на клипчето с афганистанските мундари! А иначе....колко ли жени у нас ЕЖЕДНЕВНО го отнасят - от прозаична ревност!Чаткаш ли?Повтарям - коментарите са се нароили - точно защото е Динко!
40
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом я бие значи я обича.
39
0
 
29
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 7 години
Но разбира се, Динго! Можеш да си пребиваш приятелката, да връзваш хора, да затваряш граници, да патрулираш, да изискваш документи, да претърсваш ... Всичко можеш и ако някой не е съгласен, то е щото си известен! Ако някой не те харесва, то той не е българин! В България, всички българи харесват прости мутрички като тебе!
38
17
 
4
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Голяма работа - ревност е често причина за подобни случки.Ако не беше Динко - даже нямаше да надникнете в мат'рялчето!Това е истината!
37
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко трябва да си куха, за да си гадже на динко, чудя се...
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този роден субект от къде кара кола за 300 бона ? Кой го бута и стои зад него ? Като му гледам и интелектуалното ниво, надали е спечелил 300 бона с ум...
35
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"джуките" на девойката всъщност не са напомпани /снимката в ляво/, а са подути от удари /снимката в дясно/. Аз преди време отнесох една врата напряко и ходих две седмици все едно имам кубих филъри в сурата.....
34
2
 
15
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Ако БГ беше нормална държава ловеца щеше да постоянно известно теме на топло с 3 яденета на ден ама нали в БГ всичко е позволено няма проблем.
33
1
 
10
 
! Отговори
Д.М. преди 7 години
Не мога да повярвам, този ... родолюбец, националист, този, този _______ да посегне на българска жена?! Той не може да посегне " Може да е помолил, някой друг да му свърши работата но не и той"!! Край, този който е "по-известен" не би го направил.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя се е направил на Петър Москов, взема отпечатъци наред.
31
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички патрЕоти дето ходят облечени в черно с кубинки и руското знаме са едни неосъществени биячи, долна категория мутри и комплексари.Какво му лижете на тоя Динко не разбирам.
30
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И тоя и Перата - доказани крадци, пред цяла България ги изкараха патриоти. Явно е много патриотично да си крадец в днешно време...
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко си е типичнияг български *** . И толкова по тоя въпрос .
28
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не бьет значит не любит" , казват във Велика Русия. Типично поведение за задунайски самовари.
27
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя целият град го знае, че се занимава с наркотици и кражби, само полицията не го знае, че и медийна звезда го напрвиха. Егати държавата
26
2
 
23
 
! Отговори
ДДД преди 7 години
Докога журналята ще правят известн разни простаци ит.н елементи без мозък