Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?

Мъжът отрича, някой искал да му навреди, защото е известен
13 апр 2017 16:00,
198
Динко, ловецът на мигранти, пребил жестоко гаджето си?
Снимка: Burgas24.bg

Динко от Ямбол, който се прочу като ловецът на мигранти, е пребил жестоко приятелката си Деси. Това твърдят нейни близки, предоставили снимки на пребитото момиче. Динко обаче отрича и твърди, че някой иска да го злепостави, защото е известен.

Според близките на Деси побоят е станал на 11-и април късно вечерта в къщата му в Ямбол, пише Burgas24.bg.

От УМБАЛ-Бургас са потвърдили, че момичето е прието след полунощ с множество травми и наранявания по цялото тяло. Срещу Динко вече имало внесена жалба в полицията, а пребитото момиче си е изкарало ограничителна заповед.

Още по темата

Причина за жестокия побой била ревност, твърди близка на Деси приятелка. Версията на познатите на Деси е, че след купон по случай рождения ден на сестра си, ловецът на мигранти грабнал телефона на гаджето си с намерението да прерови съобщенията в него.

Апаратът обаче бил заключен и се отключвал само с пръстов отпечатък. Това ядосало Динко и той повалил Деси с удари на земята, след което взел пръста й и го поставил върху телефона.

Опитите на уплашеното момиче да укроти гнева на риалити героя само налели още масло в огъня. Изведнъж Динко извадил нож, след което заключил приятелката си в банята и се опитал да отреже русата й коса.

Според близките на Деси това не е първият случай, в който Динко посяга на приятелката си, но до този момент тя не е търсила съдействието на полицията, а стоически е понасяла всичко.

Ловецът на мигранти обаче е категоричен, че това не е истина: "Няма такова нещо. Има ли жалба, пусната в полицията? Ядосан съм! Понеже съм по-известен, някой иска да ми навреди", коментира Динко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още по темата: побоймигрантиДинко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
4
 
0
 
! Отговори
динко преди 7 години
Браво Динко , пребий наркоманката :)
104
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казах ли ви че, е асфалтова екзема.Истината се показа. Четете и други.
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дая тьпчат в картуната като се прави на хитра да не работи а да точи локанчето на такива като помака така щее често, ще са надути джуките
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страхотно е празник за нас, всяка такава овца трябва да се хване с такьв като него от ямбол, сливен, карнобат и ще стане страхотно шоу за хората.сеир да има
101
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който си го търси си го намира в крайна сметка. А с този кокоши з***ик сме далеч от мисълта че въпросното девойче е вишистка и работи нещо читаво, тъй че професията крие своите рискове ах ах
100
2
 
2
 
! Отговори
Тъй кат стане... преди 7 години
Усетил е лилавия и венец....и кръвта му е завряла....!!! Хаххахахахха...и тя кат него е на неговия акъл ...лика прилика са....
99
2
 
19
 
! Отговори
Пф преди 7 години
"Известен съм,затова се опитват да ме злепоставят" абе ***,известен си с простотията си!
98
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Май и е набил една и в устата, като и гледам джуките..
97
1
 
12
 
! Отговори
А??? преди 7 години
Егати мъжкарското!!! Къде е Кубрат да му фрасне един шамар? Така де като иска да се бие ...да се бие със силен мъж, да му дойде акъла.
96
1
 
13
 
! Отговори
555 преди 7 години
Това е най-големият ***! Жалко, че толкова хора му подражават!
95
0
 
7
 
! Отговори
skunka преди 7 години
най - *** е, че този менец направи яко пачка, подсигурен от 'чадъра' на 'силните на деня' в областта. Не съм от там, но ми е много интересно що за човек, чийто парици явно са 100% от противозаконна дейност, за чий му е да 'блести' по медиите?
94
1
 
21
 
! Отговори
Тъпанар преди 7 години
Абе пийнал си човека, припознал я като мигрант и си е свършил работата... Не знам защо, но последните 30 години е модерно да изглеждаш и да се държиш като д.о.б.итък. (пардон, те наричат себе си хищници, но ясна е работата - все за с.к.о.тове иде реч)
93
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А така Динко мачкай к.рвите!
92
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Окото е ударено,но останалото ми прилича на охлузено,а не на ударено.
91
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи за който не е разбрал написаното трябва да ни убеди че Динко е кофти човек и тези неща дето ги прави с емигрантите са кофти работи.
90
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
хич не ми дреме за това чалгарско съсловие, ама хич.
89
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анти Атом17-заряден 9мм пара, ега не ми го вземе...След първите два в пикочния мехур, ще се разтече като редко щастие.Отстъпвам и дупча докато не прочета безсилно отчаяние в погледа му.
88
4
 
1
 
! Отговори
Анти Атом преди 7 години
До Анонимен 108И ако се надяваш на пистолета при близак контакт много се лъжеш ще ти го вземе дори да го изпразниш в тялото му и ще ти счупи главата и заедно ще умрете.....
87
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бая бой ще да е било щом са се подули устните.Посъбрал се е хистамин, аз кат имах алергия, така ми се подуваха устните.Значи бая е стресирана тая
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое му е пичовското?Всеки може да пребие някой по-слаб или жена.Аз съм по-слаб от него, но нека да ми падне невъоръжен, а аз с пистолета , има да се гърчи като настъпен червей и да ми целува краката, за да го приключа по-безболезнено.