Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…

Младата жена разказа от първо лице подробности за ужасната вечер
15 апр 2017 10:40,
232
Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…
Снимка: Кадър bTV

Десислава, приятелката на Динко Вълев, прочул се като ловеца на мигранти, разказа от първо лице за побоя, който мъжът й е нанесъл.

Деси обвинява Динко в редовно малтретиране, подала е жалба в полицията, ангажирала е адвокат. Ловецът на мигранти обаче отрича твърденията на Десислава. Той защитава версията, че приятелката му е била пияна и е паднала по стълбите. Освен това искала да се самоубие, защото той й казал, че ще я напусне. 

За последния побой, който Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол, разказаха нейни приятели пред медиите в четвъртък. Dnes.bg също писа за това, както и че мъжът отрича побоя.

Още по темата
Днес Деси разказа подробности от ужасния за нея ден. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", разказа жената пред bTV.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал"Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше"Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.
Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

"В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите.  Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. "Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана". Връзката им продължила около една година.

"Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче", казва още Десислава.
Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
5
 
28
 
! Отговори
Кико преди 7 години
Щом е била с него значи е същата *** като него господ ги събира такива.,сега и тя търси неговата извесност. Прости селяндурииииииии
137
1
 
4
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До vankaМоля, моля не обиждай гайдарите !!!
136
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най известния Селянин в България. Сама си е виновна .
135
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Ямбол и Сливен им викат българеещи(побългарени) се роми които се българеят заради Ромския си произход
134
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ничия страна не мога да заема,защото цялата история ми звучи шантаво и не мога да преценя по написаното кое е лъжа и кое истина.Но жена определено не се бие,насилието не е решение и никога не е било;нямам в предвид този случай,а изобщо.
133
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Додо, понякога и змията напада врага ни, но не го прави съзнателно или от топли чувства към нас. Този психар търси къде да си избие агресията, спрете да му се възхищавате. Даже и сега да нямате деца все някога ще имате дъщери, внучки, не бихте искали те да попаднат на Динковци. Жалко е, че нямаме никакви законови инструменти за предпазване на жените от домашен тормоз.
132
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 145Динко идва от диня ли?-Не! Ида от дивото куче "динго"!
131
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко идва от диня ли?
130
1
 
6
 
! Отговори
Petar Jekov преди 7 години
SEDERAST...!
129
27
 
16
 
! Отговори
Хипотеза преди 7 години
До Анонимен 123Ти откъде знаеш, че я е набил?И ако наистина някой я е набил, защо си сигурен, че това е Динко?Като й гледам физиономията, като чета за порно-подвизите й, мисля си, дали не е от онези, които срещу неголям хонорар ще кажат това, за което им е платено да кажат. Но за да звучат по-убедително е нужно да са малко "разкрасени". Ако им удвоят хонорара и по-брутално "разкрасяване" биха изтърпели. "Разкрасителят" може да е бил онзи, който й е поръчал какво да говори.
128
0
 
9
 
! Отговори
Do vanka преди 7 години
prawa si ivanke, na *** prili4a tazi
127
5
 
36
 
! Отговори
vanka преди 7 години
Тая *** си помисли,Динко е любимец на народа,утре другиден ще навлезе в политиката,ще открадне много пари и ще си йивуркаме и си разтвори краката от раз.Е па то кво стана,Динко излезе един *** селски гайдар.Ха ха
126
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вместо да ги посрещаме, с каратечен огън, ние им пращаме Динко ..ю
125
38
 
33
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Динко на нас, българите, ни е по-интересен от гледна точка на неговия борбен дух за българското и срещу ислямизацията! Да се рови в личния му живот и да се занимава целокупния български народ с битовизми от рода, на "бутна *** в банята" и "удари *** прйез устата" са евтина, поръчкова пропаганда, която не ни помага като нация! В исторически план много от нашите поборници са имали буйна кръв и са раздавали шамари, но не това е важното, а това, че са ни запазили като нация! Оставете Динко на мира!
124
10
 
21
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Тоя е пълен селинджер, но много истини говори.
123
8
 
5
 
! Отговори
Сержант преди 7 години
Тоя е пълен селинджер, но много истини говори.
122
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
накратко - чалгаджии.
121
5
 
20
 
! Отговори
Санитар преди 7 години
Динкоу! Гоу бак Карулково! ИМИДИЯТЛИ!!!
120
12
 
14
 
! Отговори
хаха преди 7 години
До АнонименТи явно говориш за жените от други времена..явно си сляп и не виждаш реалността, че жените са мега нагли. Не ти идва на акъла, че тая е работничка в Холандия, без ценностна система и принципи...от бялото полудяват. Кефи ме колко сте наивни! :D
119
19
 
20
 
! Отговори
Дориан преди 7 години
ЦЯЛАТА РАБОТА МИРИШЕ. ЯКО ПРИ ТОВА. ТОЗИ ТИП ЖЕНИ ПО ПРИНЦИП СА СИ ЗА БОЙ И ТОЙ Е ТЯХНО ЕЖЕДНЕВИЕ.