Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…

Младата жена разказа от първо лице подробности за ужасната вечер
15 апр 2017 10:40,
232
Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…
Снимка: Кадър bTV

Десислава, приятелката на Динко Вълев, прочул се като ловеца на мигранти, разказа от първо лице за побоя, който мъжът й е нанесъл.

Деси обвинява Динко в редовно малтретиране, подала е жалба в полицията, ангажирала е адвокат. Ловецът на мигранти обаче отрича твърденията на Десислава. Той защитава версията, че приятелката му е била пияна и е паднала по стълбите. Освен това искала да се самоубие, защото той й казал, че ще я напусне. 

За последния побой, който Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол, разказаха нейни приятели пред медиите в четвъртък. Dnes.bg също писа за това, както и че мъжът отрича побоя.

Още по темата
Днес Деси разказа подробности от ужасния за нея ден. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", разказа жената пред bTV.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал"Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше"Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.
Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

"В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите.  Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. "Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана". Връзката им продължила около една година.

"Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче", казва още Десислава.
Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
3
 
10
 
! Отговори
драги мъже преди 7 години
Ето ви една идея как да задържите жената за себе си. С компромати :)
117
4
 
25
 
! Отговори
nikname преди 7 години
Като няма бежанци, да почваме жените и децата.
116
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това селянжърче отвореното отзад голем маж бил бе! Това селянжърче незнаели че жена и с цвете не се удря? Ама откъде да ги знае тез работи там у балкано козите ли да му кажат? Що не е питал овцете или кравите те щяха да му кажат? И този се бара за патриот и родино защитник. Що не се прави на мъж с някой дето ще му смели кокалите на брашно?
115
32
 
14
 
! Отговори
Перата преди 7 години
Динко е истински българин и родолюбец. Възпитан в патриархални традиции. Нормално когато напрежението по границата ескалира и той да е малко по-суров. Но българина е винаги справедлив.
114
8
 
45
 
! Отговори
IC XC преди 7 години
Истинския патриот, мъж и християнин никога не бие жени. Дори и да са някакви си леки жени.... Ако тая не става намираш си друга, проста схема......
113
3
 
4
 
! Отговори
MAKEDON преди 7 години
Aman be ... dosta so toj Dinko na *** mi se kacivte so nego ajde malku za Putin od koga ne ste napisale......
112
0
 
11
 
! Отговори
126 преди 7 години
До Анонимен 125България отдавна се е превърнала в това; медиите са пълни със селски чалгари, които знаят най-добре от какво има нужда народа, а именно населеното мястото където са отгледани и възпитавани. И постоянно го натякват и демонстрират. На който му е неприятно не гледа, не чете и не слуша.
111
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От Фацебука ка Динко се вижда,че е русофил. Преди няколко месеца в Русия,домашното насилие,беше декриминализирано. От престъпление,стана административно нарушение.В превод : до сега ако пребиеш или убиеш жената и детето,влизаш в затвора. Вече се плаща само глоба. Така че Динко следва порядките в любимата си държава.Не случайно Путин се разбира толкова добре с Ердоган. Общи ценности.
110
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С какво станаха известни тези бе, че са на централно място във всички медии ? България се превърна в селско чалгарска държава. Като се започне от политиците ... сега и тези.
109
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо благородно няма в това да биеш по-слабите.Вече не съм му фен.
108
2
 
12
 
! Отговори
реалист преди 7 години
Това е идеала за герой според 'патриоти', платени Путински *** и лум.пенизирани Тръмписти.Темата е изчерпена!
107
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преминала е границата и Дянко я обезоръжи.
106
12
 
12
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Типична връзка от пернишки тип*....Тая като и чуеш приказките-става ясна.Нищо,нека припечели нещо.А Динко си го знаем.Впрочем,граница не се пази с културни и възпитани хора,а с решителни и твърди,да не кажа груби,готови да убиват,ако се наложи!Войната не е майтап работа,а в момента става нещо подобно-ислямско нашествие!*В Перник,ако една жена не е изнасилвана и/или пребивана,значи е съвсем безинтересна.Поне с такова впечатление останах от престоя си там.
105
26
 
8
 
! Отговори
1488 преди 7 години
До АнонименНе харесвате Динко? Ами идете на граница, свалете си гащите и посрещайте бежанците както подобава. Според мен тези нови заселници на нашите земи, нямат място тук. Трябват повече като Динки и на границата направо да гърмят на месо.
104
8
 
4
 
! Отговори
Грешката на Динко преди 7 години
Динко, Динко само си я бил , а пияната жената е искала и другото, за това сега ще си виновен.
103
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лег даун,ноу мор търки???? Ааааа,ноу мор Булгария-Какво да кажем повече? Селски пръч
102
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1488какво дрънка бе? още когато го видях за първи път този т.н. динко, това "куче динго", един поглед ми беше достатъч, за да го "претегля" . Казано най-просто - мутра-комплексар, каквито са си дълко в себе си всички мутри!
101
13
 
8
 
! Отговори
1488 преди 7 години
Колко са и платили на тая кифла да дрънка глупости.
100
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна беше ясно, че този е див , елементарен и *** комплексар, каквито са по принцип всички "патриоти" - използват родолюбието, като начин за избиване на комплекси и доказване.Физионимята на тоя "динко" - квадратна тиква, широка челюст, ниско чело, месести пълтни уши показва, че интелекта му е на ниво питенкантроп. Просто, селско момче "за черна работа"!
99
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Динко,истински патриот ,родолюбец националист,верен последовател на Валери Симеонов нападащ възрастни жени на границата.Ето такъв пример и такива послания изпращат до подрастващите българските патриоти а едни други луди им дават министерски инструменти за кражби.Ех ако имаха брак ей така по руски пример можеше и да му се размине на селяка