Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…

Младата жена разказа от първо лице подробности за ужасната вечер
15 апр 2017 10:40,
232
Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…
Снимка: Кадър bTV

Десислава, приятелката на Динко Вълев, прочул се като ловеца на мигранти, разказа от първо лице за побоя, който мъжът й е нанесъл.

Деси обвинява Динко в редовно малтретиране, подала е жалба в полицията, ангажирала е адвокат. Ловецът на мигранти обаче отрича твърденията на Десислава. Той защитава версията, че приятелката му е била пияна и е паднала по стълбите. Освен това искала да се самоубие, защото той й казал, че ще я напусне. 

За последния побой, който Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол, разказаха нейни приятели пред медиите в четвъртък. Dnes.bg също писа за това, както и че мъжът отрича побоя.

Още по темата
Днес Деси разказа подробности от ужасния за нея ден. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", разказа жената пред bTV.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал"Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше"Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.
Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

"В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите.  Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. "Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана". Връзката им продължила около една година.

"Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче", казва още Десислава.
Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
14
 
! Отговори
Svetoslav преди 7 години
Kvoo pravish sas takav div selanin?Tova iskam da popitam Tnx
97
11
 
11
 
! Отговори
men преди 7 години
мама и тате като не са те научили с кого да си лягаш така е. га яди кифтетата не рива а? ми фани се с некой мурджо, копай му градинката и живей като половината народ с 200 лева на месец да ти светне малко коте.
96
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Common bitch problems...
95
2
 
40
 
! Отговори
тТт преди 7 години
Новините в България - кой кого пребил, кой кого сгазил, кой кого на*б***л, колко пенсионери са хвърлили пари през балкона, Праско, Зайко и др. нови иgи0ти-приятели на Божинката... Е как млад човек да не емигрира, кажете ми?!?!?
94
3
 
27
 
! Отговори
Манаф Султан Ердоган преди 7 години
Машала, Динко, те това е балкански юнак! Като направя османско ще те назнача надзирател в Диарбекир!
93
5
 
27
 
! Отговори
Георги преди 7 години
Един ден преди най-светлия християнски празник занимават хората с битието на двама циркаджии. Едно момче което иска да е известно и една кифла, която си търси някой с пари. Аз съм от Ямбол и съм ги виждал често и дватама из града.. Динко е типично момче което търси внимание.. вярва в някакви принципи и ги следва. А това момиченце е типична кифличка с всичките ти + и - . Нека днес и утре мислим за красивите неща от живота, а не за динко и жена му
92
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кво сте зажалили за тази кифла,като е ясно защо е с Динко ,заради парите и имотите .Сега нищо чудно и да е преувеличила за да го оскубе.Това е типична картинка на конфликт между мутра с мутресата.
91
7
 
25
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Този Динко е престъпник, но по-лошото е, че е комплексар, а едни от най-тежките комплекси са тези, породени от малките размери на онова нещо между краката, т.н. мъжко достойнство...хаха... именно такива комплексари, понеже немогат да Е..., бият жените си... Колко ли невинни хорица ограби този на границата ...мухъл...
90
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова е прозрачно - този който може да дебне бежанци и да се саморазправя с тях, като че ли представлява някаква държавна институция, същият ще е способен да посегне на всеки един човек и на приятелката си включ., защото той вече има самочувствие на самостоятелна правораздавателно - юмручна институция, при това народът беше определил действията му като геройство и израз на патриотизъм.. . Такива са днешните герои на България - комплексирани разбойници и мутри. С две мозъчни гънки. Да, това няма да го направи балетист или стажант от консерваторията, защото те имат сиво вещество!!
89
16
 
8
 
! Отговори
баш българин преди 7 години
Каква е тази демокрация,да не можеш да удариш един шамар на жена си.После медии,съд ,журналистки те пишат по вестници и сайтове.Затова този свят отива към разруха,женския дух властва на всякъде.
88
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е истински българин!!!
87
26
 
6
 
! Отговори
лъжа преди 7 години
Някой е платил стабилно на мадамата за да очерни Динко, и тя да стане известна покрай него.Иначе Динко си е малко простоват и приятелката Деси ,като нищо ще прибере пари и ако заведе дело ,сега е модерно да се бориш с/у домашното насилие.
86
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тоя Динко какво точно работи, че ама къща за 800 хил лв и влог от 250 хил лв.Такова нещо може да се случи единствено в Кочи-ната.
85
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей това е идолът на падридиотите!
84
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съдята пита със строг глас Динко:- Кажете обвиняеми, защо набихте приятелката си?- Тя премина границата!
83
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЛЕВСКИ И РОБИН ХУД СА ПОЧТИ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!ДОКАТО ГАДИНКО ЛОВИ САМО НЕПЛАЩАЩИТЕ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИСТОРИЯТА СЛЕД 50 ГОДИНИ МОЖЕ И ДА ГО ПИШЕ ГЕРОЙ ГАДИНКО НО ВАЖНОТО Е , ЧЕ НИЕ ЗНАЕМ ИСТИНАТА ЩО ЗА ИНТЕРЕСЧИЯ Е ГАДИНКО!~ЕДИНСТВЕНИЯ ГЕРОЙ Е ВЪЛКАН КОЙТО НЕ СИ ПОПЛЮВА И ПАЗИ ГРАНИЦАТА НИ С ОРЪЖИЕ БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВА ДА ГО ИЗПОЛЗВА!
82
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На профила му в фейсбук Jamboli, Yambol, Bulgaria интересно ми е какво е Jamboli , ще да е нещо на ромски език
81
0
 
22
 
! Отговори
Новите ценности преди 7 години
А за другият национален "герой", оня с Перата няма ли да ни информирате.И за благоверната му кифла. Тя какво е казала.
80
0
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 7 години
Динко, Динко, в главата ти има акъл, колкото в една динка. Това е българският бабаит и герой на новото време, който вдига ръка на жените, от когото *** българи се възхищават!. Дано момичето си извлече поука и спре да се занимава с насилници и извратеняци. Щом се е прибрала с колата си до Бургас, не е била пияна, както твърди юнакът динко. След като не е дала на пияната ***, той я е пребил. Затвор за такива като него и обществено порицание!
79
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силиконовите джуки Динко ли й ги е подарил.Може би с конфискуваните пачки от мигрантите.Ха-ха, простотия до шия.