Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…

Младата жена разказа от първо лице подробности за ужасната вечер
15 апр 2017 10:40,
232
Деси, приятелката на Динко, за побоя: Юмруци, удари, нож…
Снимка: Кадър bTV

Десислава, приятелката на Динко Вълев, прочул се като ловеца на мигранти, разказа от първо лице за побоя, който мъжът й е нанесъл.

Деси обвинява Динко в редовно малтретиране, подала е жалба в полицията, ангажирала е адвокат. Ловецът на мигранти обаче отрича твърденията на Десислава. Той защитава версията, че приятелката му е била пияна и е паднала по стълбите. Освен това искала да се самоубие, защото той й казал, че ще я напусне. 

За последния побой, който Динко нанесъл на Деси на 11 април в къщата си в Ямбол, разказаха нейни приятели пред медиите в четвъртък. Dnes.bg също писа за това, както и че мъжът отрича побоя.

Още по темата
Днес Деси разказа подробности от ужасния за нея ден. Двамата били на рожден ден, върнали се в полунощ и си легнали.

"Той ми каза:"Ела да те прегърна", а аз казах, че не искам. Той посегна и ме удари. Аз станах и той ми се разкрещя и започна да ме удря по главата с юмруци, започна да ме дърпа за косата. После поиска да си отключа телефона, за да го провери", разказа жената пред bTV.

Десислава отказала да си отключи телефона и това отключило още по-агресивно поведение у Динко. Той взел нож и казал"Сега ще те подстрижа, сега ще видиш ти."

От страх жената отключила телефона си и му го дала. Тогава Динко я ударил в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че трудно е дишала, а Динко й взел палеца, за да отключи отново телефона. Кошмарът продължил близо час.

Динко взел по-голям нож и се опитал да й отреже част от косата, тя се опитала да се дръпне назад, но той я удрял през цялото време. Завлякъл я до банята, влязъл и той и заключил вратата. Тя няма ясен спомен колко дълго са останали там – 10 – 15 минути.

Тя викала и молила да я пусне, защото има нужда от лекарска помощ, но той отказал.

Версията на Динко беше разпространена в клип в социалните мрежи. В него той се обръща към момичето с думите: "Нит съм те бил, нит съм те заключвал в банята. Разкажи колко пияна беше, как падаше, как се търкаляше. Как викаше"Ще се самоубия". Защо не ги казваш тези неща".

Обвинява я, че е луда и твърди, че е крещяла по улиците, защото той искал да се раздели с нея.

Десислава е категорична, че Динко лъже. Готова е да се прегледа и да докаже, че не е психично болна.
Тя разказа още, че в нощта на побоя Динко най-накрая отключил вратата на банята, тя избягала навън, качила се в колата си, прибрала се в Бургас и веднага отишла в болницата.

"В началото излъгах от страх – казах, че съм паднала по стълбите.  Лекарят обаче не повярвал на тази история и тя признала, че е била пребита от приятеля си. Докторът извикал полиция и Десислава отново от страх казала, че е паднала по стълбите. Полицаите също били категорични, че раните са от побой.

Деси все още се страхува от Динко, страхува се за живота си. Побоят от 11 април не е първият и преди това Динко й е посягал – четири пъти. Когато искала да се разделят, той я заплашвал, че ще пусне в социалните мрежи клип как правят секс, на който се вижда само Десислава.

Тя се надява на Динко да бъде наложена ограничителна заповед. "Съжалявам за тази връзка, съжалявам, че допуснах толкова дълго време да бъда бита и малтретирана". Връзката им продължила около една година.

"Търпях от страх, но ще направя всичко възможно това да не се повтори с друго момиче", казва още Десислава.
Тя вече си е наела адвокат и няма да оттегли жалбата си срещу Динко Вълев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
28
 
! Отговори
Отврат преди 7 години
Държавата на Динковците и на Тиквите.Също и на простотията и на чалгата.Пълна деградация.
77
1
 
24
 
! Отговори
Тарикат от село преди 7 години
Тоя беше ясен от началото. Ама на *** народ, такива са му героите. Държава няма , няма и тъй то.
76
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение дали лъже. Важното е този *** да спре да бъде "известен".
75
11
 
10
 
! Отговори
cc преди 7 години
Иска и тя да е известна. Тъй тъй... едни с едни други с друго
74
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаркаОтносно мигрантите - истината не ме интересува, те са нарушители на граница. Аз като не искам да ям бой, не влизам незаконно в чужда държава. Виж ако е пребил момичето, трябва да си понесе последствията. А на нея и се чудя на акъла, щото нивото му си личи, така или иначе.
73
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоа дзвер и на мене да ми изскочи в тъмното и аз ще го бия...
72
3
 
15
 
! Отговори
Кой дава баницата преди 7 години
Ценностната система на тази май е по-зле от неговата щом го е избрала.
71
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Активно мероприятие на трафикантите на човешка плът с цел да се очерни този борец за спазване на законите на страната и засясащ паричните интереси на престъпниците.
70
3
 
11
 
! Отговори
динкова работа преди 7 години
Изневерила му е с други динковци.
69
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джинкуте е тренирал връз кифла как се бутат бабички на границата.
68
22
 
12
 
! Отговори
Националните герои преди 7 години
След 100 години ще се напише в История на България за Динко че ловил Емигранти с голи ръце като за Левски примерно , така е било тогава по това време тоест Васил Левски не е бил нито Жандармерист нито имал Висше образование от Военна или Полицейска академия а просто обикновен бандит също като Динко ´, такива са Националните герои
67
3
 
26
 
! Отговори
На лов за кифли преди 7 години
Търся кифла за спаринг и йеване, имам матор и къща с двор, черпя петък и събота, купувам сандалки от мола. Бонус - гледам лошо и съм лошото момче с анцунга.
66
2
 
32
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Каква е истината - само те си знаят.Но всички сме чували стила на говорене на Динко.Аз питам - тая бургазлийка с какъв акъл е с тоя Динко който дори нне може словесно да се изрази грамотно.Иначе нищо лично - ако наистина лови мигрантите и го прави в интерес на страната - поздравления.Но и там истината не се знае каква е точно.
65
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЦицеронЦицероне, Цицероне, да те ...За да оцелее България са и нужни интелигентни и умни хора, а не неграмотни тъ.паци и селян.дури, като тоя Динко...И за твое сведение, при неандерталците и първобитните хора е било матриархат, ако тая дума ти изобщо говори нещо...
64
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вади нож значе е Ром , без коментар
63
5
 
19
 
! Отговори
Не коментирам преди 7 години
характера и обноските на Динко, защото не го познавам лично.Казвам други две неща:1. Много въпроси буди подобна история - защо тази не се е оплакала досега, щом я пердаши редовно? Що за жена се снима в порно с насилник и продължава да му е приятелка? Защо се вдигна такъв шум в някои медии, преди следствието да приключи?2. Намират му кусур на обноските. Някой отличник от балетното училище,цигулар от Консерваторията или дякон от Семинарията да заляга по горите и да лови нарушители на границата?
62
0
 
8
 
! Отговори
другите Общества преди 7 години
Когато офицялно се започне изучаване на другите Общества тоест различните в България тогава ще стане ясно кой какъв е било по народност или религия , в случая става въпрос за Дасикане Рома-българеещи се християнизирани Роми в България , българеят се само и само да не бъдат наричани Роми но кръвта вода не става
61
1
 
7
 
! Отговори
Glupak преди 7 години
Eeee.Nali beshe dneshniya Levski. Geroi. Dgd vsichki.
60
2
 
23
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
Национализмът трябва да се практикува от чисти и интелигентни личности, а не от питекантропи!Питекантропски национализъм няма!
59
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селски про остаци винаги е имало и ще има. Системата няма нищо общо с това. 45 години бяхме издигнали селския работник на пиедестал дори такъв ни управляваше. Какво очаквате да е днес?