Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни

Петима души са обявени за общодържавно издирване
Обновена: 16 апр 2017 12:23 | 16 апр 2017 12:20, Камелия Цветанова
141
Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни
Снимка: Кадър Нова тв

Пореден случай на агресия на пътя. Този път пострадаха репортерът и операторът от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев. Те бяха нападнати на магистрала "Тракия" от няколко здрави момчета.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон, защото момчетата явно притеснени, че Мария Милкова може да ги е снимала й взели телефона.

Самоличността на нападателите е изяснена, но все още не са задържани, каза зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

"Извършват се активни издирвателни мероприятия по задържането им, но лицата се укриват. Това са охранители към фирма, които са използвали служебни автомобили”, обясни Беличев, като не пожела да разкрие самоличността им.

Петима души са обявени за общодържавно издирване. Досъдебното производство се води за хулигански действия, извършени при управление на МПС. Ще бъде повдигнато обвинение и за нанесени телесни увреждания, отново с хулигански мотиви, тъй като не са били провокирани. Заради отнемането на мобилния телефон на Мария Милкова има и обвинение за извършен грабеж чрез употреба на сила.

"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона”, заяви Димитър Беличев.

По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
13
 
7
 
! Отговори
Антон преди 7 години
Един *** застигнат от други ***. В резултат вторите ошамарили първия. Четейки коментарите виждам че има достстъчно ***.Какво ви пречи да освободите лявата лента, защо е нужно да карате бавно там и да пречите на движението. Какво като някой ви светкал, освободете му пътя, оставете го да си троши главата.Обаче вие сте комплексирани дребни душички и нищо не зависи от вас. Това е единствения начин да се почувстватв значими - като пречите
100
1
 
7
 
! Отговори
Мистър 100% преди 7 години
...."Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона, заяви Димитър Беличев....'' Това е поръчка г-н.Прокурор Беличев,и го знае всеки.До кога ще ни занимавате само с изпълнителите,искаме ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.И НЕ ГИ КРИЙТЕ г-н Прокурор.Или ви е трах и вас ?
99
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ме набият мен, пак ли ще ги обявят веднага за национално издирване, или мвр ще си клатят краката
98
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей Батки, лесно е да се правите на голяма работа, когато сте в стадо!!! Сега се криете, като мишки, защото сте поеденично!!! Я да видим имате ли топки за да се покажете?
97
0
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
тьпчат се с анаболи по фитнес залите а сега се крият що се не покажете като стетолкова смели а се криете като мишки
96
0
 
15
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Вижте,много от вас не са прави - ами явно момчетата са повече от добри и кому е необхо-димо да се казват имената им,да се показват да ги виждат тия и ония,а и сигурно са от "свитата" на отговорен другар-господин.Тъй като у нас и с оръжие в ръка да те хванат - все тая,а в този случай нито са ги видели,нито са ги познали ХОРА-остава само адвокатите им да докажат,че журналистите не са хора- и ще го докажат,вярвайте ми! А нищо чудно да изкарат и пострадалите ...виновни,ами колко му е !
95
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалка е тая "война на пътя" - как може да е война, щом като дори не се стрелят?! На шоферите трябва да се разреши да притежават оръжие и да го използват, ако някой ги засече! Само тогава ще започнат да намаляват, мръсните селинджъри миризливи.
94
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Известни са кои са, т.е. ще им кажат "Момчета, недейте да правите така", те ще кажат добре и ще се свърши с това. С онзи, който беше засякал автобус и беше налетял на водача, стана ли нещо? Отиде ли в затвора?
93
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези от Нова,когато и да ги нариташ все си закъснял.Но и тези мало.ум.ици по пътищата плачат за винкел във врата
92
0
 
41
 
! Отговори
Бай преди 7 години
Ами щом не са осъждани, крайно време е да бъдат. Вече са криминално проявени
91
2
 
37
 
! Отговори
Страната преди 7 години
ще спечели много, ако всички тия работят 10 години тежък физически труд като затворници
90
1
 
58
 
! Отговори
Мутромразец преди 7 години
Да се забранят частните кортежи и личните телохранители (лична охрана) на лица, които не са висши държавни служители!!!От къде на къде безмозъчни "агенти" ще се вживяват в ролята да пазят някоя амеба, забогатяла с нелегален бизнес?!Я всички в ръцете на народната любов.
89
3
 
67
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
Гледах едно руско видео. Там 3-*** такива бяха засекли един камион да бият шофьора. От колите наоколо наскачаха мъже и помляха тримата от бой. Единият успя да избяга в гората. Като ги наритаха, вдигнаха колата им и я търкулиха в канавката. Само така се оправят мутри. Те от дума не разбират!
88
2
 
48
 
! Отговори
Едно ченге преди 7 години
Не ги обичам журналистите, ама в този случай ако нападнатите имаха оръжие щеше да стане весело... Крайно време е да се промени неизбежната отбрана /чл.12 от НК/, в смисъл ако те нападнат по начин или със средства годни да ти причинят средна, тежка телесна повреда или смърт, да можеш да отговориш със смъртоносна сила. Това и либерализиране на режима за притежание и носене на огнестрелно оръжие, другото са глупости. От личен опит ви казвам, силата се уважава, слабостта провокира агресия.
87
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом са ***, все за нещо са виновни. Снимат без да питат и нахалстват, за хляба си искат и правят зрелища.
86
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас и в Сърбия светят така, независимо, че си започнал изпреварване но те не искат да изчакат. Особено тези с джиповете и мощните коли. Защо го няма в Италия? Защото е въпрос на култура. В Сърбия щи запали врата от 1000 метра. У нас същото. Много хора вече имат лично оръжие. Ще го притиснат, ще искат да го бият и ако не чу издържат нервите, ще опука 2-3 стероид ни ке//леша. Защо в Германия някой не присветка? Веднага звънят на джандарите, чакат го и му скълцат топките.
85
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде бе журналистите. Кажете ги кои са били мутрите, на кого са били мутри. В края на краищата ваши колеги са потърпевши.
84
1
 
52
 
! Отговори
Край преди 7 години
Във всяка присвяткаща по магистралата бърза кола купена с лесно изкарани /откраднати/ пари седи по един ПЕЕВСКИ и ви гази като мравки. Не се дърпайте в дясно. Покажете среден пръст на наглостта.
83
24
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ги нападнали?Журналягите от Нова тв са доста наглички.Май са срещнали себеподобни.
82
4
 
45
 
! Отговори
Край преди 7 години
Преди година пътувам по Тракия на 24 май. По мене святкат всякакви кайени, бмв и мерцедеси - викам си "Нямат търпение да отбележат празника на буквите. И сега така -момчетата бързат да празнуват христянския празник - Великден. Много набожни тия момчета бе. Простоват народ сте ми братчета - българчета.