Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни

Петима души са обявени за общодържавно издирване
Обновена: 16 апр 2017 12:23 | 16 апр 2017 12:20, Камелия Цветанова
141
Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни
Снимка: Кадър Нова тв

Пореден случай на агресия на пътя. Този път пострадаха репортерът и операторът от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев. Те бяха нападнати на магистрала "Тракия" от няколко здрави момчета.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон, защото момчетата явно притеснени, че Мария Милкова може да ги е снимала й взели телефона.

Самоличността на нападателите е изяснена, но все още не са задържани, каза зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

"Извършват се активни издирвателни мероприятия по задържането им, но лицата се укриват. Това са охранители към фирма, които са използвали служебни автомобили”, обясни Беличев, като не пожела да разкрие самоличността им.

Петима души са обявени за общодържавно издирване. Досъдебното производство се води за хулигански действия, извършени при управление на МПС. Ще бъде повдигнато обвинение и за нанесени телесни увреждания, отново с хулигански мотиви, тъй като не са били провокирани. Заради отнемането на мобилния телефон на Мария Милкова има и обвинение за извършен грабеж чрез употреба на сила.

"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона”, заяви Димитър Беличев.

По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
46
 
! Отговори
бандит портиер преди 7 години
Стига с тия охранители - мутри вчера милиционери днес портиери. Охранител, бодигарт първо се представя и се легитимира и предупреждава за евентуална опастност в екстремен случай спасява живот.
80
0
 
52
 
! Отговори
Гойко Митич преди 7 години
До АнонименВероятно охраняват някой намазан пехливанин ... гоуемите биячи. Ама ако случат на някой с огнестрелно оръжие дали ще са толкова силни ?
79
3
 
45
 
! Отговори
Край преди 7 години
Как не разбрахте братчета мой българи че мигането по магистралата е висша форма на простотия. Жеста значи "махай се Муха да мина АЗ" Такъв жест в САЩ се наказва с дупка между очите. Като видите кола на която на задното стъкло пише "НЕ ПРИСВЯТКАЙ" - не ми присвяткайте - казах ви защо.
78
1
 
51
 
! Отговори
Гольовец преди 7 години
Моля, не разваляйте настроението на висшите ни полицаи. Те сега са си взели заплатата, гушнали са си "бонусите" от "К'во праиме сеа?" и са на кьорсофра да се тъпчат с агнешко и алкохол за сметка на некой "балама". А вие, гольовци и плебеи, им разваляте кефа! Ми да ви пребият, к'во толко?!
77
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, даваш кинти на властта, по-точно се отчиташ периодично, получаваш чадър и си правиш каквото искаш. Става излагация, вдигаш телефона, напомняш, че редовно се отчиташ, искаш покриване на случая. Каква тайна е да се знае коя е фирмата, кого охраняват анаболно-стероидите тъ"паци, никаква! Прокурорчето се гъне, търсели ги но се криели??? Кой ги търси в тези празнични дни, никой. Лъже прокурорчето та се къса, бие успокоителни инжекции на наивниците. Имали са късмет, че не е бил някой с пистолет!
76
4
 
35
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Стига глупости бе! Ердоган имал пръст. Питам се след като са се движели със 160 км/час не трябва ли да бъдат наказани и за нарушение на Закона за движение по пътищата?
75
2
 
30
 
! Отговори
ВЕЧЕ преди 7 години
От извършването на това тежко Престъпление изминаха 2 ДНИ . Държавата е Безмълвна . Вече изтече информация че Ердоган има пръст .Полиция и Прокуратура са парализирани от Външна Намеса с Посланици .
74
8
 
39
 
! Отговори
Т преди 7 години
Характерно за Мутрагеньо 3 и 2 и 1 са тези анаболни действия. НОВА си е телевизия на Боко Тиквоко. Ще му се обадят, ще му цункат меката ръчичка и той ще се обади на министъра. Обаче, обаче, както изглежда фирмата е на гербераст долен, който за да си позволява такава охрана е близък с гробарите. Вмомента се обсъжда как да покрият случая, хем вълкът сит, хем агнето цяло. Баровеца ще ги похвали, ще прати малко кинти на прокурора, ще мотаят докато се забрави.Кво стана с онова битото семейство? Нищо.
73
0
 
43
 
! Отговори
Гост преди 7 години
След 3 дни извън България - не ми се прибира!
72
1
 
65
 
! Отговори
redordead преди 7 години
в тази държава, обикновените хора, ако искат възмездие, трябва да вземат нещата в собствените си ръце.
71
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато няма ред тава анархия,а тогава няма не висок а никакъв стандарт на живот!
70
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ги късат!
69
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно щом нямат смелост да напишат кого охраняват.Сигурно са от НСО.В противен случай излиза ,че МУТРИТЕ РЪКОВОДЯТ ПРОКУРАТУРАТА​ И ДЪРЖАВАТА.
68
0
 
48
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Изключително тъпо е държавни институции да се разтичват само ако става въпрос за политици, полицаи, съдии, доктори или журналисти ако ще е така настоявам гражданите да бъдат освободени от данъци за МВР.
67
5
 
39
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Воскресение на "Борисов 3", воскресение на Мутрите в България.
66
0
 
21
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Представям си на какъв ***,Псевдо"Терикат"са охрана!
65
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредните анаболни комплексари
64
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе само журналисти ядат бой.Има и други ама те не могат да гъкнат.И сега си отговорете защо не е разрешено оръжие за обикновените хора.За да могат останалите да дерибействат.
63
2
 
51
 
! Отговори
Линч преди 7 години
Чудно ми е за това , че има *** дето защитават наглеците. Бил съм свидетел на магистралата, как подобни *** засякоха и щяха да изхвърлят от пътя бус, само защото изпреварваше в момента и не им направи място веднага. Тия дето ги защитават , просто трябва да се озоват в такава ситуация и тогава ще запеят друга песен ахмаците!
62
2
 
9
 
! Отговори
u4en преди 7 години
до Изгърбич Затвратян шоото на слави ...но кафе с гала - по около 5 000 на предаване....бТВ-сутрешен блок-водещият-9 000лв. бТВ-тази събота..неделя - мариана В. милионерка в японски йени....с връски от млад.години на лили Ив. .