Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни

Петима души са обявени за общодържавно издирване
Обновена: 16 апр 2017 12:23 | 16 апр 2017 12:20, Камелия Цветанова
141
Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни
Снимка: Кадър Нова тв

Пореден случай на агресия на пътя. Този път пострадаха репортерът и операторът от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев. Те бяха нападнати на магистрала "Тракия" от няколко здрави момчета.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон, защото момчетата явно притеснени, че Мария Милкова може да ги е снимала й взели телефона.

Самоличността на нападателите е изяснена, но все още не са задържани, каза зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

"Извършват се активни издирвателни мероприятия по задържането им, но лицата се укриват. Това са охранители към фирма, които са използвали служебни автомобили”, обясни Беличев, като не пожела да разкрие самоличността им.

Петима души са обявени за общодържавно издирване. Досъдебното производство се води за хулигански действия, извършени при управление на МПС. Ще бъде повдигнато обвинение и за нанесени телесни увреждания, отново с хулигански мотиви, тъй като не са били провокирани. Заради отнемането на мобилния телефон на Мария Милкова има и обвинение за извършен грабеж чрез употреба на сила.

"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона”, заяви Димитър Беличев.

По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
8
 
39
 
! Отговори
НОВА манипулация преди 7 години
до 59Да стана като Виктор Николаев и Ани Цолова, за да взимам 20 000 лева заплата казваш ?Ами, не всички можем да бъдем послушковци и манипулатори като тях.Не виждам кой знае какви професионални качества у тях, за да са заслужили такива огромни заплати.Явно им плащат за верността и послушанието.Пък и не е лесно да лъжеш в очите цял народ в интерес на шепа господари ...За това се иска талант ...
60
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В сутрешния блок на нова тв днес се свързаха по телефона с дежурния прокурор на София. Водещата Мирослава Иванова му държа сметка какви обвинения ще повдигнат на охранителите. И той и отговори, че за хулиганство ще им повдигнат обвинение на охранителите, а тя възрази, че било опит за убийство.
59
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Общодържавно издирване пък неназовани. Всичката такава, няма се оправим...
58
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЩО НЕ ОХРАНЯВАТ ОБЕКТА? КАКВО ПРАВЯТ ПО ПЪТИЩАТА И ТО СЪС СЛУЖЕБНИ КОЛИ?
57
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че ги оправдавам но тези от нова тв са много нагли, агресивни, нападат и оскърбяват хората, деца възрастни. Има си граници все пак. Някой трябва да ги спре! Момчетата просто са се защитили от наглите журналисти.
56
11
 
16
 
! Отговори
Минута преди случая преди 7 години
-Марче кво ши праим и днес нямаме репортаж?-Незнам Оги а глей некви мутри я им пресечи пътя може да излезне нещо.-Сигурна ли си тебе ,че те любят ама мене, че ме трепат.-Споко сто пъти така съм правила.
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямали били регистрация! Е,вече имат криминална такава, а скоро може да имат и съдебна.
54
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко са ги били !
53
1
 
20
 
! Отговори
ДО 57 преди 7 години
Пишеш с главни Букви .Но не си прав - независимо от това че пострадалите са от НТВ , има отказ на Държавата да си свърши работата за която плащаме Данъци .
52
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА 53АМИ СТАНИ И ТИ КАТО ТЯХ И ТИ ЩЕ ВЗЕМАШ ТОЛКОВА. АМА КАТО НЕ ТИ СТИГА КАПАЦИТЕТА?!
51
0
 
29
 
! Отговори
Кратун преди 7 години
По нова имаше интервю с някакъв пловдивски прокурор. Той каза, че ги знаят кои са, но не искаше да даде имена или снимки. Щом ги крият така ще са или настоящи или бивши полицаи дето заработват като охранители.
50
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЗНАЧИ, "ПРОКУРАТУРАТА НЕ ПРОЯВЯВА НИКАКВА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ ПОДОБНИ ДЕЙСТВИЯ И ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРЕСЛЕДВАНИ С ЦЯЛАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА", ЗАЩОТО БИТИТЕ СА БОГОПОМАЗАНИ ЖУРНАЛИСТИ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, И ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ НОВА ТВ, а иначе ако това беше поредният хулигански инцидент с нормални, обикновени, простосмъртни граждани на Р България, сайтът Днес въобще нямаше и думичка да спомене за това. Демокрация?????
49
1
 
11
 
! Отговори
Мандродер преди 7 години
До WTFЧе кой си прави трудов договор на биячите на терена....Колкото по голямо досие толкова по голяма заплата....(без данъци и прочие )
48
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наистина яка проверка трябва на тази фирма. Щом охранителите са такива, какви ли са босовете?Боко може да изкара оттам поне един милион за бюджета.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама тези неща стават доста често. Просто ако не посегнат на журналисти никога няма да стигне до обществеността.
46
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ани Цолова и Виктор Николаев месечна заплата 20 000 лв.Гала с заплата 22 000лв.В момента за тези се сещам.
45
2
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
НОВА и БиТиВи командват полиция и прокуратура. Факт !За далеч по-тежки посегателства срещу личността те не си мърдат пръста, но за свещените крави от двете сатанински телевизии се действа мигновено.Двойни стандарти !
44
0
 
8
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
и ние малко боб помятахме за да разберем цялата история!!! чудни са журналистите!
43
1
 
20
 
! Отговори
Бачкатор родулюбец преди 7 години
Свобода на словото ! Аре бегай то няма свобода в бита, камо ли на словото ,колко журналисти пребиха и изтрепаха.Ама иначе европейци го играем хихихих тихо тихо.Енерго,телефони,частни съдии си праят квото си искат с народа....Диктатура от най-гадната при това,диктатура на КАРТЕЛА!!!
42
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шефа на охранителите ще плати на прокурор и съдии ... и момчетата ще си спят спокойно у дома.Потърпевшите ще приемат парични обезщетения и всичко ще се потули.Така правим в България.А после някой глуупаци възкликват:-Няма такава Държава!Такива хора изграждат такава държава.