Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни

Петима души са обявени за общодържавно издирване
Обновена: 16 апр 2017 12:23 | 16 апр 2017 12:20, Камелия Цветанова
141
Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни
Снимка: Кадър Нова тв

Пореден случай на агресия на пътя. Този път пострадаха репортерът и операторът от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев. Те бяха нападнати на магистрала "Тракия" от няколко здрави момчета.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон, защото момчетата явно притеснени, че Мария Милкова може да ги е снимала й взели телефона.

Самоличността на нападателите е изяснена, но все още не са задържани, каза зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

"Извършват се активни издирвателни мероприятия по задържането им, но лицата се укриват. Това са охранители към фирма, които са използвали служебни автомобили”, обясни Беличев, като не пожела да разкрие самоличността им.

Петима души са обявени за общодържавно издирване. Досъдебното производство се води за хулигански действия, извършени при управление на МПС. Ще бъде повдигнато обвинение и за нанесени телесни увреждания, отново с хулигански мотиви, тъй като не са били провокирани. Заради отнемането на мобилния телефон на Мария Милкова има и обвинение за извършен грабеж чрез употреба на сила.

"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона”, заяви Димитър Беличев.

По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за забрана на снимането и излъчването на хора без те да са дали писмено съгласие.
40
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За София е нещо обикновено да се млатят по кръстовищата, ама вече и по пътищата започнаха. Трябва да се въведат вече много по-тежки наказания за такива "хулиганства"
39
6
 
4
 
! Отговори
WTF преди 7 години
"По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани." Към настоящия момент. Дотук бяха - вече едва ли ще могат да работят като охранители. Честито на печелившите.
38
0
 
29
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Не сме мръднали от мутренските години обаче. Просто са по-тихи, но са си там.
37
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекалявасе със снимането на хора без тяхно съгласие.Реално хора снимани без тяхно съгласие и излъчени по медиите могат да ги съдяти да спечелят делото.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИИИиииии, ама защо няма набити джypналя от тюдей.бъгъ???Хубаво ще е да им набият малко мозък и да им избият много зъбки!
35
1
 
18
 
! Отговори
Компира преди 7 години
-Шефе длъжника е дал за адрес няква поляна със кол и табела,но за да не сме капо забърсахме еди телефон от няква фирма Нова.-Абе квосте направили ,колко пъти да ви казвам от политик,полицай и журналист да бегате.
34
15
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 7 години
били са му 2 шамара на тоя на улицата и със сигурност си ги е заслужил. Тия не спират ей така просото щото няма кво да правят. Като гледам и са го плеснали, не са го били. След тая фиестя от страна на журналята може съвсем случайно да зтанат жертва на неизвестен побойник ....
33
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в нормална държава щяха да ги съдят за - опит за отвличане , взлизане с взлом в частна собственост , повреждане на имущество , нанасяне на побой с цел грабеж , грабеж . а тук ? хулиганство на пътя ? какво означава това ? деца се карат на асфалта?
32
4
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
До u4enимам лоши новини за тебе, правят го за около 10 пъти по малко. в националните медии. топ рейтингов материал е в най добрия случай неколкостотин лева.
31
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 35Да бе ще подхванат - нали аверчета на баце. Само гепаджии се държат така нагло
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЕГА Е ДОБРЕ ДА ПОДХВАНАТ И ФИРМАТА - НАП, ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА, МИТНИЦА...А ПЕТТЕ *** НЯМА КЪДЕ ДА ОТИДАТ, РОЖБИТЕ.
29
7
 
10
 
! Отговори
Колега преди 7 години
До АнонименСъгласен съм с вашето мненине, за да ги догонят се е случило нещо, което не е в полза на г-н Пенев и г-жа Милкова и затова не го споменават!
28
6
 
23
 
! Отговори
u4en преди 7 години
В БГ няма журналисти! Наричаме ги платени КЛЮКАРИ ! С месечни заплати от 5-10 000 лв +бонусите от оплюването. Отврат ! Сигурно са гонили - здравите момчета- за да им зададът поръчкови въпроси. Организирана мафиотска журналистическа група!
27
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
29 ЗАЩОне искат и да кажат фирмата и имената на охранителите?
26
0
 
41
 
! Отговори
ЗАКОН преди 7 години
Българските Власти демонстрират Безсилие и ОТКАЗ от Правосъдие .Защо Прокуратурата и МВР се страхуват да арестуват две коли с мъже ?
25
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според показанията на журналистите, колата ги настигнала на магистралата, накарала ги да отбият, след което без никаква причина започнали да ядат бой. И когато казали, че са от Нова, спрели да ги бият. Някой вярва ли на тази история?Точно ей така си отразяват и "новините", затова и не сме чули нито един журналист да е разследвал мафията и властта- защото им се казва какво да пишат.
24
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като стана дума за журналисти няма забравя едно интервщ на Карбовски със Стоичков в къщатата му преди няколко години. Карбовски е приятел на Стоичков. И сядат пред камината в хола и Карбовски започва да го интервщира...обаче по едно време започва да го провокира и Стоикчов отговаря...след това на следващият подобен въпрос пак...и накрая му свърши търпението, стана от фотьола тупна с ръце и каза: Аре, кой откъде е! КАРБОВСКИ НАССРАН!ВЕЛИК БАЙ ИЦО!
23
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези не са хулигани, а организирана престъпна група. Сигурно има и други пострадали от действията им, но докато продължават да им повдигат най-леките обвинения все повече ще зачестяват тези случки!
22
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-после доживяхме истинската демокрация- свобода на мисълта,словото и действията!