Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни

Петима души са обявени за общодържавно издирване
Обновена: 16 апр 2017 12:23 | 16 апр 2017 12:20, Камелия Цветанова
141
Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни
Снимка: Кадър Нова тв

Пореден случай на агресия на пътя. Този път пострадаха репортерът и операторът от Нова телевизия Мария Милкова и Огнян Пенев. Те бяха нападнати на магистрала "Тракия" от няколко здрави момчета.

По случая е образувано досъдебно производство за хулиганство на пътя и за грабеж на телефон, защото момчетата явно притеснени, че Мария Милкова може да ги е снимала й взели телефона.

Самоличността на нападателите е изяснена, но все още не са задържани, каза зам.-районният прокурор на Пловдив Димитър Беличев.

"Извършват се активни издирвателни мероприятия по задържането им, но лицата се укриват. Това са охранители към фирма, които са използвали служебни автомобили”, обясни Беличев, като не пожела да разкрие самоличността им.

Петима души са обявени за общодържавно издирване. Досъдебното производство се води за хулигански действия, извършени при управление на МПС. Ще бъде повдигнато обвинение и за нанесени телесни увреждания, отново с хулигански мотиви, тъй като не са били провокирани. Заради отнемането на мобилния телефон на Мария Милкова има и обвинение за извършен грабеж чрез употреба на сила.

"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона”, заяви Димитър Беличев.

По данни на полицията към настоящия момент тези лица нямат криминални регистрации, не са и осъждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В германия ако някой ти святка на магистралата е или турчин или българин. И аз карам с 200 понякога но не святкам. Друг е въпроса че има шофьори които не искат да намалят с 10, а аз трябва да намаля със 100.. Ама аз съм кротка душа.. Изчакам ги да си навият на ината и си продължавам. Като живееш в общество трябва да се съобразяваш с лудостите и на другите
120
5
 
5
 
! Отговори
Кон преди 7 години
Журналистите крият причината за боя. Най-вероятно според мен битият им колега е пречел нарочно на колата с биячите. И те са му преподали урок.
119
0
 
13
 
! Отговори
хаха! преди 7 години
"Прокуратурата не проявява никаква толерантност към подобни действия и извършителите ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона, заяви Димитър Беличев.---------------------------Фактът, че няма имена и снимки на обявените за общодържавно издирване, доказва колко НЕ толерират извършителите. Как ще ги търсим "общодържавно", щом като не ги знаем как изглеждат?
118
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименhisto njama da stane , kakto DOSEGA
117
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Биячите са едни прости комплексари
116
1
 
4
 
! Отговори
Зле сте преди 7 години
До :( до 122Какви собствени убеждения бе?Като е 4 Лютова магистрала, какво имаш умнико - аварийна лента, най-дясна, за камионите, средна и най-лява. Ама толкова сте смотани че няма накъде. Всички ревете за магистрали ама сте *** и не ги ползвате рационално. Как е възможно тука да караш 140 в лява лента и да задминаваш колите в дясна лента сякаш са спрели. За вас трябват каруци и пътища със сгурия
115
0
 
16
 
! Отговори
Дръндьо преди 7 години
"Нападателите на екипа на Нова телевизия са известни"Защо ги криеш тогава? Давай име, презиме, фамилия!
114
0
 
7
 
! Отговори
:( до 122 преди 7 години
Говориш по собственни убеждения. В случая излъга себе си ,лъжеш и нас. Крайна дясна в Германия е за камионите. Те са ограничени до 90км/ч.
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
П.С. Аз не подкрепям да се кара бявно в лявата лента - да, тогава пречиш. Аз съм против това да караш над ограничението, мислейки, че не пррдставляваш опасност.
112
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е така, 119. Като караш с превишена скорост, реакцията е по-трудна, съответно застрашаваш не само себе си, а и другите участници в движението. Има ограничение и то не е случайно. Дали съм смел пред PC-то? Ако сме на живо какво - с бой ли ще се разбираме? 21-ви век сме. Ще ми светкаш, ще ми налетиш и ще решим проблема по съдебен път.
111
1
 
6
 
! Отговори
121 до 122 преди 7 години
Нямам навика да цитирам жени. Та в тази връзка, има много аутобани, на които заради чести пътни инциденти или други причини има въведени лимити и се спазват. Получавал съм снимка за 15 км над лимита. Говорех за манталитет, а не за скорост. На никой не му е приятно да чака някой неделен шофьор да се сети, че не е сам на пътя и няма да е лошо да се прибере, но не означава да се избием. Пак казвам - мащабите ни са смешни. Най-далечното разстояние е 700км. и за 30 мин напред или назад ще се трепем.
110
0
 
24
 
! Отговори
Bassi преди 7 години
чакай малко, значи са обявени за държавно издирване, ама имената ги пазим в тайна - зада не ги разпознае някой. мирише на полицейски чадър. Печелят време докато нарочат някой невинен.
109
8
 
5
 
! Отговори
Към 121 преди 7 години
Като ми говориш за Германия, не знам дали от опит пишеш или една жена каза, ще те подсетя само едно: там със скорост 150-160 в лява лента си по-скоро бавен отколото бърз. И по тази причина не светят защото няма бавнодвижещи се катили. Тука едно 70-80% от шоферите ако стъпят на тяхна магистрала ще бъдат като в небрано лозе. Защото и в дясна лемта карат 130-140. А тука с такава скорост те мислят за състезател.
108
3
 
20
 
! Отговори
хахахахах преди 7 години
Имам чувството, че никой вече не се интересува от битите хора, а се започва едно надскачане по майсторлък. Ама само теоретичен, щото на пътя други неща забелязвам. На всички онези, които умуват по темата дали можеш да караш по-бавно в лявата лента - като ходите да докарвате гуми и прах за пране от Германия, сигурно сте забелязали, че там на никой не му минава през акъла да притиска предния. Дразнещо е, но германецът минава по 200,000км на год. и търпи, а булгарише спец с 15,000 няма нерви.
107
2
 
10
 
! Отговори
Х преди 7 години
Бре колко специалисти имало тук, стари състезатели и професори по всичкология. НА 146-ия КИЛОМЕТЪР КАКТО И НА КИЛОМЕТРИ НА ПРЕД И НА ЗАД НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАРА В *** ДЯСНА ЛЕНТА ЩОТО Е КАТО ЧЕРЕН ПЪТ. Аз като мина от там задницата на колата подскача в ляво и дясно и не е безопасно, ТАКА ЧЕ *** СВЕТКАЩИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ПЪТНИТЕ УСЛОВИЯ. И АПИ да взума да се активизира и да оправи пътя че пак смърт ще има от тия дупки.
106
8
 
8
 
! Отговори
До 114 преди 7 години
Колегата ти го е казал и е много прав - и ти си от онези за които говори. Защо си решил че като се отместиш от лява лента ,значи той е по-важен от теб, по-умен, по-богат.това което изразяваш е типично комплексарски мислене, веднага намесваш пари, поршета......Решил да кара бързо, нека кара, на тебе какво ти пречи, по-скоро ти си пречка.Много ви знаят устите ама пред пс-тата. На улицата сте по-ниски от тревата и като си надигнете главата ви плескат защото сте смотани.
105
0
 
10
 
! Отговори
Клоунът преди 7 години
Хората ви го написаха - нападателите са известни. Сега ще изчакат всичко да отшуми и ...
104
3
 
20
 
! Отговори
+++ преди 7 години
Нали Тикквата се бе напънала и каза - край на частните екскорти и какво - всяко нещо - три дни - какво стана с онова ллекке, дето спря цял автобус? Но мисля, че им се пада на журналистите - те също не питат къде са извършителите и дали са осъдени. Действат по поръчка и заръка - сега им се връща.
103
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В лявата лента се кара със съобразена скорост И в рамките на 140 км./ч. Каквато и кола да караш. Ако искаш тръпка, *** на писта. Не мисли, че като имаш пари, си нещо по-важен. Впрочем вижте как сина на собственика на Джъмбо умря в Гърция на магистралата пак от глупост да се перчи, че е богат и има Порше.
102
0
 
2
 
! Отговори
)))) преди 7 години
Море, бъкано е и от ердоГаньовци и алкаш май си от тях.