Обири, побой: Престъпленията на мигранти в Германия скачат

Броят им е нараснал с близо 53% само за година
Обновена: 23 апр 2017 16:57 | 23 апр 2017 16:40,
65
Обири, побой: Престъпленията на мигранти в Германия скачат
Снимка: Reuters, архив

Броят на мигрантите, заподозрени в престъпления в Германия, е нараснал миналата година с 52,7 на сто в сравнение с предходната. Това съобщава днес в. "Велт ам зонтаг", като цитира полицейски доклад, обобщаващ криминалната статистика за 2016 г., предаде ТАСС.

Очаква се вътрешният министър на Германия Томас де Мезиер да представи официално новите данни в понеделник, уточнява агенцията.

В различни престъпления са били заподозрени общо 174 438 мигранти. Делът им в общото население на Германия - близо 82,2 милиона души, не е голям - по-малък от 2%.

Мигранти са обаче извършителите на 35,1% от всички джебчийски кражби в Германия и на 11,3% от домашните обири. На тях се падат и по 14,9 на сто от всички сексуални престъпления и от инцидентите с нанасяне на тежки телесни повреди. При това не са обобщавани данни за редица нарушения - например нелегално влизане на германска територия. 

Статистиката обхваща бежанците и кандидатите за бежански статут в Германия, също и мигрантите, незаконно влезли в страната, уточнява вестникът, предава БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Германия вече не е същата,за германците са вожни бройките,които да поправят демографската им криза,а не факта,че внасят повече престъпност в страната.Същата опасност грози и останалите страни в ЕС.
23
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ашколсун и браво на мигрантите!Ама,само,като начало!Това заслужават евреофашагите!Бой до дупка!Щото,когато амуджите нахлуваха и бяха посрещани тържествено,Фашагария беше залята със закани и проклятия срещу българи и румънци!Даже кмета на някакъв фашагски град се изрепчи че искал бежанци,вместо българи и румънци!Ами,нА ви ги! Радвайте им се и не мрънкайте - те ще ви оправят и икономиката и демографията,еле пък,жените!!!
22
0
 
40
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
И това при положение, че силно са снижили статистиката! Да не всяват паника горките....
21
0
 
47
 
! Отговори
дива котка преди 6 години
Не мислете ,че това нашествие от азиатци и африканци не е планирано.Напротив !Всичко е решение на световния едър капитал с основна цел : подмяна на европейците с невежи *** , тъй като трудно се подчиняват умните и интелигентни граждани на Стария континент. Меркел е съгласна , защото иска да запази позициите си по- дълго време.
20
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
наденички и бира следват главите ви прости
19
2
 
50
 
! Отговори
Статистик преди 6 години
Не се самозалъгвайте,германци! Милите ви мигранти едва сега започват това,което ви очаква! Много скоро комунисти-революционери от Изтока ще ги организират и тогава ще плачете за чичкото с малкия мустак,но той няма да ви помогне!
18
1
 
22
 
! Отговори
Който има преди 6 години
акъл, напуска арабската ***
17
0
 
17
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 6 години
1:1 Копирано от сайта на БТА иначе в welt.de Статията на немски е поне 5 страници Материал
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е вярно! В псевдо-римската империя такива неща не могат да станат! Сега да няма такса имперски "войници", защото някой е трябвало да защитава "патрициите" от по-агресивните роби.
15
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Германия пак да изберат дъртата продажна комсомолка. Не се съмнявайте, че политиката й се диктува отвън, а тя е просто изпълнител. Задайте си въпроса защо ИД няма и един изстрелян куршум срещу Израел.
14
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да бъде! Сигурно има някаква грешка, все пак става дума за религията на мира и добрината.
13
4
 
5
 
! Отговори
horror преди 6 години
shoto u uk indiicite i pakistanskite....... sa po malko opasni celiq liverpool e pylen s tymnokogi subekti po centara a na garata do hilton i kulata s livera samo indusi- indiici i strashna sgan
12
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами заслужили са си го.Имат милион политици които предлагат да разкарат икономическите бежанци,че и не само тях.Те си гласуват за Меркел.Е,няма как да газиш в блатото без да си изцапаш краката.Да наслаждават на черният медец.Тепърва почва.
11
0
 
47
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Като гледам тъмно зеленият от снимката Ще има продължение на филма Кинг Конг. Бил гладен май!? Ама за деликатес какъвто е човешкото месо по неговите земи. Но фъндъкова толерантно може да ги покани в нейното село, защото в нашето не ги щем.
10
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само 53 % това е нищо глейте кво става до края на годината. Не случайно преди 6 месеца се махнах от Франкфурт. Такава напаст ги е нападнала немците че неможе и да си представите. Немските девойки сами несмеят да излязат на улицата без придружител. Бях свидетел на група ОТ 10 афганистанци как обараха три момичета на по 16 и 17 годишни. Само бързата ни намеса на мен и още трима мъже предотвратихме изнасилване на сред улицата. Германия умря бог да я прости лека и пръст.
9
0
 
47
 
! Отговори
Николай Георгиев-Соф преди 6 години
"Епате хиляди младежи"/една от т.н."масови песни" от соц.миналото/-образно казано това каза г-жа А.Меркел преди 2 години. И ето-дойдоха "хиляди младежи". И -Олеле майко,какво стана. Какво стана-като ги е канила кака Ангелина да е мислила,защото Европа "излезе от релсите". Дали отново ще влезе "в релсите"-въпрос с повишена трудност. Но,дай Боже,това да стане.
8
2
 
53
 
! Отговори
Номер 6 преди 6 години
...Впрочем нищо против бездетните баби нямам, но за да си лидер на 500 милиона души най-малкото трябва да даваш добър пример.
7
1
 
58
 
! Отговори
Така де преди 6 години
Днес дребна престъпност за леба.... утре и за нещо друго. То така се почва. Да са ви честити новите германци
6
0
 
22
 
! Отговори
1 преди 6 години
Ашфики, ашфики...
5
3
 
66
 
! Отговори
Циник до 5 преди 6 години
Има оригинална статия във Фокус онлайн!Не се "множат" , а експлоадират с 52,7% само официално броените престъпления са 174 438!Тарамбуки (алаходупци) от всички световни помийни ями грабят, изнасилват, и убиват!Но.....ние европейците - трябва да сме толерантни, и търпеливи!