Прокурор ошамари ученик, предредил го на опашка

Сцената се разиграла пред очите на децата в столично училище
58
Прокурор ошамари ученик, предредил го на опашка
Снимка: Булфото, архив

Прокурор удари деветокласник в столично училище. Инцидентът е станал преди месец, но за него се разбра в понеделник.

Скандалът между двамата е започнал в лавката на училище в “Овча купел”. Причината е, че ученикът се опитал да пререди опашката.

Прокурорът Димитър Фрaнтишек Петров, чиито дъщери учат в същото училище му направил забележка. Така се стигнало до размяна на реплики и шамар.

Родителите на момчето са подали жалба по случая, а свидетели на инцидента са станали много деца в училището.

”От прокуратурата същия ден се обадиха. Казаха, че са уведомени, че техен колега е родителят, който е оказал тормоз над ученика. И ни увериха, че случаят няма да бъде потулен”, каза зам.-директорът на училището Теодора Апостолова пред bTV.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Дали наистина еИмало преди 6 години
опасност това момче да закъснее за час?Какви точно реплики са били разменени?Дали детето е разполагало само с няколко минути, за да си купи закуска и учтиво е обяснило на родителя какво предвижда правилникът за подобна ситуация?Или просто е действало първосигнално - ще прередя, не ми пука, а ако ми правят забележка, ще обиждам и ще ругая!Това са две съвсем различни ситуации.Какво казват останалите от опашката? Защото от текста излиза, че е имало такава. Значи другите деца са си чакали реда.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи родителите не са потърсили прокурора, за да му се извинят заради това, че на справедливо отправената забележка, техният син е отговорил с нагла реплика.Редно е тези родители също да получат по един шамар.
40
1
 
8
 
! Отговори
Спомен(1983 или1984) преди 6 години
Мама ме прати за хляб от магазина на "Аксаков", до пресечката с "Шишман". Една баба в момента казваше какво иска, а зад нея - млада, бременна жена. Други купувачи нямаше.Влетяха две гимназистки. Едната подаде стотинки над главата на бабата и изкрещя: "Кифла с мармалад!" Не знам защо, продавачката веднага я обслужи. Не беше междучасие, а малко след 12.00 ч.Дойде ред на бременната. И тя поиска кифла с мармалад, но се оказа, че ученичката е взела последната.Бях дете, не можех да шамаросам никого
39
0
 
9
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Номинация за Главен Прокурор. Евала и мен много ме дразнят Нглярите освен това първо е имало размяна на реплики... Демек Ко-***-Ляка е и Псувал.***
38
0
 
13
 
! Отговори
до 37 преди 6 години
До чукча не читател, чукча още по малко мисли. Какво точно е прикрито? Случай с ошамарено лигаво гаменче? В нормални дър. няма и да чуеш за такива дреболии, само в БГ. "новинарите" БТВ, НОВА и сие ще се скъсат да го дават в началото на нов. емисии. Смях в залата за такива "случаи"!
37
1
 
34
 
! Отговори
иван преди 6 години
Браво на прокурора. Като не го възпитават родителите някой трябва да го направи. стига бабаити и мини мутрагйоси в училищата. за мен при насилие от ученик глоба 3-4 хил за първи път и 30-40 хиляди за втори за да се научат родителите да възпитават гаменчетата си на ред и уважение към другите хора стига са ги възпитавали че са повече от другите. всички сме равни ДОБРЕ Е НАПРАВИЛ ПРОКУРАОРА, АЗ БИХ ГО НАШАМАРИЛ И ПОВЕЧЕ ГАМЕНЧЕТО!!!
36
0
 
38
 
! Отговори
T преди 6 години
До художникаТова същото тарикатче днес предрежда опашката в училище, а утре по кръстовищата ще се навира, бибитка, пресвятка с фаровете, и ще е адски възмутено, защо ти не се отдръпваш, за да му направиш място да мине пред теб в нарушение, щото то е с мислене, че е аристократ и всички са му длъжни. Всеки ден по няколко такива главанака са супер учудени и възмутении, че не им отстъпвам път, щото по техния ЗзДП са с предимство аудита, БМВ-та и мерцедеси. Още от деца свикват така - с лактите.
35
6
 
2
 
! Отговори
И ПРОКУРОРА преди 6 години
ДА БЕШЕ ИЗЯЛ ЕДИН ШАМАР ... ВСЕ ЩЕ Е ИМАЛО ЗА КАКВО ДА Е .. ПРАВИЛА СЕ НАРУШАВАТ ЗА НАШИ И ВАШИ МОМЧЕТА АМА ВАС КАТО ВИ ГЪРБЯТ ПЪК БИЛО ТО И НА ОШАШКАТА ... НЕМОЖЕ ВЕДНАГА ЩЕ ЗАПЕЕТЕ ПЕСЕНТА ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО ... ПРОКУРОРИТЕ (90%) ОТ ТЯХ СА НАЙ -ЛОШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ... КОЛКО УБИИЦИ НАРКО БАРОНИ И МАФИОТИ СА ОТЪРВАЛИ НЕ Е ИСТИНА А ТОВА ГИ ПРАВИ СЪУЧАСТНИЦИ НА ЦЯЛАТА *** НА ОБЩЕСТВОТО
34
0
 
36
 
! Отговори
художника преди 6 години
Баба ми казваше: - Бий дупенце, за да не биеш гъзище. Стига с тая мазна "демокрация".Няма значение дали човека е прокурор или хамалин. Като не разбира от дума, следват силови методи на възпитание. Тарикатчето трябва да знае, че има ред в тоя живот и трябва да го спазва. Демокрацията - истинската е: Да си свободен да не пречиш на другите. Нашето тука е свободия....!!!
33
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно време как хубаво биеха и най-хубавото имаше дисциплина! Сега пак бият ама за дългове и наркотици.
32
13
 
1
 
! Отговори
чукча не читател, чу преди 6 години
До Анонимен 36професията наистина няма значение, но осбеното е че точно заради нея един месец са се опитали да прикрият случая.Ученикът не се предредил. Прочетете цялата история.Прокурорът явно е избухлив човек, който към момента на събитието не е бил запознат с някой особености на училището, в което учат дъщерите му. Друг е въпроса какво изобщо правят родители на лафката, дали това е по правилата на училището или той се е ползвал със специален статус, за да стигне до там.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, хайде, прекинал го е. До преди 20-30 години, когато са шамаросвали непослушните келемета за щяло и нещяло, да не би възпитанието да не е било на ниво? Напротив.Тъкмо няма да се предрежда повече.
30
0
 
12
 
! Отговори
до 33 преди 6 години
Да, ял си баница, но печена на място, вафли и боза в срок на годност със съвсем друго качество и не на последно място на нормални цени. А на съседната улица, и не само, има и дилъри на дрога, но ако си възпитал детето като трябва, няма да отиде при него, така както няма да отиде при мазните дюнери.
29
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До прокурора шамарил ученика! А волен кога ще го шамариш?
28
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анонимен 30,я се скрий бе! Ние като сме яли от училищните лавки баници и вафли и що боза сме изпили-да не сме умрели? Не само лавки, но и лекарски кабинети трябва да има и лекари! Що за идиотщина-в училище да няма лавка, ама на съседната улица-дюнери, баници и прочие-поне на 3 места!
27
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук да не е Северна Корея?
26
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не харесвам продажните и подкупни прокурори но малко шамари му е ударил. Шутове е трябвало, силни шутове. Наглостта трябва да се наказва от ранни години.
25
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Камери има ли в това училище? Да се покаже записа и всичко ще си дойде на място. И да попитам какво правят родителите на лафката. И защо въобще има лафки в училищата, продават се предимно ***, независимо от закона, при това на доста завишени цени.
24
5
 
45
 
! Отговори
Така трябва преди 6 години
Този човек на първо място е родител и баща, а след това е важна-професията. И аз да бях-и аз щях да шибна един, даже два шамара на тоя пикльо! Вместо да похвалят човека,че се е опитал да вразуми едно малко келешче-те го ругаят! И какво като е прокурор-някакви смотани келешчета,които не са ги научили родители ще правят каквото си искат ли?
23
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шефката на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова обяснила на родителите на детето, че прокурорът бил "по-краен във възпитанието на децата си" и такъв бил темпераментът му.Това е то строг, но справедлив.