Прокурор ошамари ученик, предредил го на опашка

Сцената се разиграла пред очите на децата в столично училище
58
Прокурор ошамари ученик, предредил го на опашка
Снимка: Булфото, архив

Прокурор удари деветокласник в столично училище. Инцидентът е станал преди месец, но за него се разбра в понеделник.

Скандалът между двамата е започнал в лавката на училище в “Овча купел”. Причината е, че ученикът се опитал да пререди опашката.

Прокурорът Димитър Фрaнтишек Петров, чиито дъщери учат в същото училище му направил забележка. Така се стигнало до размяна на реплики и шамар.

Родителите на момчето са подали жалба по случая, а свидетели на инцидента са станали много деца в училището.

”От прокуратурата същия ден се обадиха. Казаха, че са уведомени, че техен колега е родителят, който е оказал тормоз над ученика. И ни увериха, че случаят няма да бъде потулен”, каза зам.-директорът на училището Теодора Апостолова пред bTV.

 


58
Още по темата: шамарпрокурорученик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"От училището обяснили, че пострадалото момче не е прередило обвинителя, а имало установен ред, при който децата са с предимство пред родителите, за да не закъсняват за час."Това е цитат, по-любопитните могат да намерят училището и правилника за вътрешния му ред, където има още особености на реда в лавката, които децата ги знаят. След това да коментират отново кой с какво право шамари. Да не говорим, че всички свидетели говорят за насилие, не за два шамара.
23
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на прокурора!
22
0
 
56
 
! Отговори
Времена и нрави преди 4 години
На един панаир с приятелите се подкокоросвахме да откраднем по нещо. Взех един воден пистолет да го "разгледам" и си тръгнах, но такъв плесник отнесох, че ми се отметна направо главата. Нашите ме питаха защо ми е червена бузата?!!!...и те ме биха. От тогава даже от приятели назаем не взимам.
21
1
 
64
 
! Отговори
Майка преди 4 години
Ако, наглецът се беше извинил след забележката, вероятно нямяше да се стигне до шамар.А, какви са били "репликите"на бабаитчето -не е трудно да се досетим.Родителите са ясни-хора на които им липсва възпитание не са в състояние да разберат за какво става дума.
20
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей, голяма новина, голямо нещо! А ако родителят не беше прокурор, а да кажем шофьор на ТИР, пак ли щяхте да правите драми от това, че най-вероятно едни *** си е получил това, което е заслужавал? Сега чакам новина за това как през 1987 една баба ми се скара, че съм се катерила по дърветата и съм вдигала шум! Ама моля ви се, знаете ли това каква травма ми нанесе?!
19
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега разкажете цялата история ... какъв е реда на опашката, и дали ученикът наистина е предредил някого, или прокорорър не е бил запознат с вътрешния ред и си е позволил насилие. айде стига с полувинчати новини!Случката е съвсем различна.
18
1
 
64
 
! Отговори
Охранителят-София преди 4 години
Made in BG.Стига бе! Много е нагъл този ученик! Родителите му също! Съучениците му които го подкрепят също,подтиквани тайничко от омраза и завист към щерката,защото баща и е прокурор! Ако беше свестен и социален мъжага,като знае как е изнаглял нямаше да реве този ученик,че не му е минал номера сега ! Родителите му също са наглетци и бас ловя,че причината да го съдят е парично облагодетелстване! Хора без достойнство и безлични индивиди!
17
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на човека. Явно "имаме новина" щото е прокурор, ако бе лафкаджия нямаше новина. Очакваме следващата такава новина да е със съдия.
16
0
 
47
 
! Отговори
... преди 4 години
жалко .. сега вместо превъзпитателната функция на прокурора да се окаже правилна и сполучлива, ще го уволнят или понижът..
15
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се шамарят за да се научат на ред. Утре това "детенце" ще се качи на черния си баварец и ще реши да пререди всички на булеварда, но след белята за шамари ще е твърде късно.
14
0
 
57
 
! Отговори
Fff преди 4 години
Родителите на днешните деца, са от изтърваното поколение на прехода.., какво възпитание да очакваме от тях...
13
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боя изгражда и възпитава. преди години милицията редовно рендосваше *** и резултата беше, че нямаше мародерства по селата, нямаше телефонни измами и нямаше нищо дт днешния им репертоар. В училище също не се изключваше шамараената фабрика и имаше ред и спокойствие. Сега има само права и резултата го виждаме, расте нагло и безодговорно поколение не зачитащо нищо и никого. Така, че браво на прокурора, постъпил е правилно. Няма ли терор няма оправия.
12
2
 
72
 
! Отговори
баща на две деца преди 4 години
Преразказвам как една майка беше писала по форумите:"Едно време ако направех някоя беля/простотия първият чичко на улицата щеше да ме ошамари и после за ухото да ме заведе при майка ми. После тя щеше да му се извини и да му благодари и после да ме напердаши сериозно. И да се чудиш как сме станали хора след "толкова" "бой" а и как изобщо сме оживяли карайки колелета без каски и о ужас играейки на опасните люлки и катерушки."Без думи!
11
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето това е то ефективна прокуратура и съдебна система. Браво!
10
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какъвто ученикът такива и родителите -клиенти на Темида
9
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
браво на прокурора- - НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ВКАРА РЕД В УЧИЛИЩАТА! ВТОРИ ПЪТ ДЕТЕТО ПРЕДИ ДА ПРЕРЕДИ ЩЕ СЕ ЗАМИСЛИ ДАЛИ НЯМА ДА ИЗЯДЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ШАМАР!
8
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем правилно е постъпил прокурора. Явно родителите на това дете не са го възпитали и научили на нищо.
7
0
 
67
 
! Отговори
сс преди 4 години
Всъщност не е чак толкова много осъдително ошамарването. В днешно време си има "деца", които си го заслужават. Не пише и на колко години е въпросният ученик. От цялата случка излиза, че мама и тати май не са го научили да се държи прилично.
6
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре е направил.Много са нагли.
5
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НАРОДНИЯ СЪД Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН