Жена е загинала, 11 са ранени при инцидента в Монтанско

Сред пострадалите са бременна жена в осмия месец и дете
Обновена: 3 май 2017 23:02 | 3 май 2017 22:57, Анисия Иванова
30
Жена е загинала, 11 са ранени при инцидента в Монтанско
Снимка: Булфото

 Една жена е загинала, а 11 са пострадали при инцидента с падналия в дере автобус край монтанското село Смоляновци, съобщиха за "Фокус" от ОДМВР - Монтана.

Загиналата жена е паднала през прозореца, автобусът се е обърнал на една страна и я е затиснал, което е причинило смъртта ѝ. Сред ранените има мъж с премазани крака, бременна жена и дете.

Няколко души са откарани в болницата в Монтана. "Сред пострадалите е бременна жена в осмия месец. До момента са приети шестима души, осигурена е кръв. На този етап ситуацията е овладяна, чакаме още пострадали. Има трима пациенти с тежки травми”, обясниха от лечебното заведение за Нова тв.

Към момента автобусът вече е изправен. Извикана е специализирана техника - кран, който да го изтегли от дерето.

Колата е собственост на монтанска фирма и е пътувал по линията София-Видин.

Инцидентът стана около 19.31 часа. След удар с тежкотоварен автомобил автобусът е паднал в дере от височина около 2 метра. След приключване на спасителната операция ще бъде извършен оглед с цел изясняване на причините за инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
alex преди 6 години
Каква е ползата от свинете тираджии от туркестан, че така ги обслужват нашите власти? освен че редовно убиват хора и чупят пътищата? Ако имаше тука държава шяха д аим сложат 1000 евра такса за преминаване и щяхме да се отървем бързо от тях
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен: А ти умнико български не знаеш ли " аплаузи "?Казва се ръкопляскания.....Мерси, не знаех. Аз съм от прованса, а не ***.То кибрита се казва драснипалниклечица, ама и ти родопоклоннико едва ли го зовеш така.
23
5
 
8
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Живях известно време във Варна и мекането много им личи направо да умреш от смях. Другото смешно нещо е като кажат, че във Варна живеят 1млн души.
22
2
 
5
 
! Отговори
Стига с тези чуждици преди 6 години
До Анонимен: А ти умнико български не знаеш ли " аплаузи "?Казва се ръкопляскания.
21
9
 
12
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
До Варна (11)А Варна сте едни граждани, с тоя почти руски диалект ... не разбирам отгоре на какво се имате за нещо повече от жителите на околните населени места, същия тип *** сте, че и отгоре, с някакво кухо самочувствие .. нито е голям град Варна, нито е нещо забележително, виж Пловдив да речем е друга бира, но и хората там не са такива комплексари като Варненските "граждани" .. съжалявам но сам си го изпроси с пренебрецителното си изказване за прованс и обноски ..
20
4
 
18
 
! Отговори
Щастливеца преди 6 години
Освен натовските и краварските мекерета във форума се е появил и един франкофон, върл защитник на френската пейзанщина и простотия и на всичко френско изобщо. Същия този комплексиран байганьовски родоотсъпник ще ви нарече прости селяци, затуй че сърбате чорба, а не сте изтънчени като французкия селляндур и провансалския селлтак, които благородно кусат супа. Раздайте по една френска федеросна целувка и вървете на льо майната си, мосю.
19
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Във всички автобуси в чужбина има колани и не тръгват преди всички да ги сложат. Тук дори да искаш да сложиш просто няма. Може би, ако бяха с колани хората щяха да са по-защитени. Господ да прости жената и дано пострадалите се възстановят бързо и напълно!
18
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си неграмотен селянин от българско село е едно,и да си селянин от френския прованс съвсем друго,примерно.Свободията по пътищата продължава да взема жертви.Когато българинат разбере що е то автомобил и как се оправлява.Тогава може и да заприличаме на държава....Много умно, браво!!! Аплаузи!!! Единствената жертва паднала в борбата с грамотността, обаче си ти. БългаринАт, Оправлява.....Това запетайки, препинателни знаци за нищо ги нямаш. Нямахте ли училище там от което село си?
17
5
 
16
 
! Отговори
ДПС преди 6 години
периодично да се блокира границата с турция, и ние имаме конституционни права да не се оглеждами за пияни турски тираджии постоянно и да не ни убиват по пътищатаБЛОКАДА НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ
16
18
 
8
 
! Отговори
Варна 2 преди 6 години
Да си неграмотен селянин от българско село е едно,и да си селянин от френския прованс съвсем друго,примерно.Свободията по пътищата продължава да взема жертви.Когато българинат разбере що е то автомобил и как се оправлява.Тогава може и да заприличаме на държава.
15
6
 
3
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
А ти се спри и си остани там от където си
14
4
 
36
 
! Отговори
Е преди 6 години
Поредната катастрофа причинена от турски ТИР! За кой ли път вече?! Дано поне този не го пуснат под домашен арест!
13
1
 
14
 
! Отговори
До 12 преди 6 години
Да, вярвам ти. Трудничко ти е. Но не се отказвай, пАтувай, пАтувай...
12
13
 
7
 
! Отговори
Anonymous преди 6 години
Нали е важно, че ще им увеличават заплатите на учителите?!На база на какво? Че не влизат в час и че не ги еня кой влиза с нож и марихуана в училище??? Гледат само да си изпеят урока, да си вземат заплатката и да гледат турски сериал вкъщи. Дано учителите спят спокойно!
11
13
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
Много труден беше и още е, но твоя от нивата до града е бил лесничък гледам :))
10
17
 
12
 
! Отговори
Варна преди 6 години
Кофти за пострадалите - дано се оправят по-скоро ! По коментарите по-долу: Защо се засягат хора от прованса и селата като им кажеш, че са от подобен край ? Ами от там са и от там ще си останат, за съжеление повечето ще си останат и ограничени и невъзпитани без обноски, тук е пълно с такива от Добрич, Шумен, Силистра, Разград, Търговище, че и вече от Плевен, Пазараджик и Търново дори има доста, няма лошо от това но им личи.
9
2
 
32
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Явно пАтят до училището ти е бил доста труден и не си го пАтувал често, а е трябвало. Пропуснал си да пропАтуваш най-важният си пАт, към грамотността.
8
13
 
5
 
! Отговори
от 1 преди 6 години
Не мога ама при мене се врете а не си стоите в бащиното огнище, че всеки *** живял 5-10 години си променя акцента и диалекта и като го питаш от къде е - СОФИЯ ! Иначе до гроб е маде ин селинджър
7
2
 
5
 
! Отговори
До преди 6 години
Така е! Толкова си про.с.т ,че и от боб не рабираш. Даже си го каза!
6
2
 
2
 
! Отговори
До 1ви,4ти преди 6 години
***! Добре , че знаеш да пишеш , та да не си цял.