Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час

Ужасът е станал в школо в град Славяново
Обновена: 3 май 2017 17:49 | 3 май 2017 17:45, Красимир Ангелов
161
Пак агресия в училище: Ученик почина след бой в час
Снимка: Булфото

14-годишен ученик почина след бой в час по биология. Трагичният инцидент е станал този следобед в Основно училище "Христо Ботев" в град Славяново, област Плевен.

В час по биология е станало сбиване между двама осмокласника, при което едното момче е паднало на чина, а след това на земята, съобщават от Окръжна прокуратура-Плевен. Вследствие на инцидента пострадалото момче е починало.

Към момента, под ръководството на прокурор в Окръжна прокуратура-Плевен, се извършват действия по разследването. Иззети са записи от камерите в класната стая.

Освидетелствано е едното момче, участвало в сбиването. Причините за агресията се изясняват. Окръжна прокуратура-Плевен е образувала досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
4
 
30
 
! Отговори
Русенец от...Ямбол преди 6 години
...Коментар!!!??? Какъв коментар...след 27 години..."ДЕМОКРАЦИЯ"!?!?!?И ние сме били ученици...нормално е...сбивали сме се...но не помня да сме се ...УБИВАЛИ!!!???"Демократи"...вижте какво донесохте на прекрасната ни България!? Невежество,неграмотност,престъпност,проституция,убийства...както на млади така и на възрастни безпомощни старци..........Оооооооооооо боже...Отврът..........!?Бъдете "щастливи" и лека ви нощ...............................
14
1
 
39
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Ебхти новините в тази държава ! Рекет, убийства, корумпирани кметове пак на власт, изнасилени ученички от властимащи, побой над полиции, мутри бият по пътищата.... върнаха се мутренските години ....страната загива , вземете се в ръце, варилите са празни вече клошарите дори няма какво да вземат .... да напълним поне политиците в тяй май е най добре ...
13
1
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 17Кви оставки и превратиЧипа пич чипа ни е Згорел
12
6
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До Ужас 3 То хубаво да сменим режима , ама кой ще ни дава енергоносители без пари? СССР го няма и руснаците нямат никакво намерение да се връщат назад.Затова мечтите са безплатни да мечтаеш на воля.А инак трябва да се вземат крути мерки против побойниците.
11
0
 
11
 
! Отговори
stadion Levski преди 6 години
sto ne pokazvate geroia?!
10
5
 
8
 
! Отговори
БеГе мама преди 6 години
Аман вече от бегедрами.
9
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще плачете по времената, когато учителите ни забиваха акъл с бой до посиняване.
8
8
 
72
 
! Отговори
... преди 6 години
за това нещо драги ми РОДИТЕЛИ не са виновни нито държавата, нито училището и учителите, а точно ВИЕ И ВАШЕТО ВЪЗПИТАНИЕ НА ВАШИТЕ ДЕЦА. жалко, че още един млад живот си е отишъл ей така напразно... да почива в мир детето! *** народ, лошо възпитание- това е крайния резултат!
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
U4enika ubiez poboinik v datvora pone do 25 g si vasrast toi utre pak dchte se bie i ubiva i rifitelite sa vinovni ne u4itelite gerb kade gleda
6
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох уау, даже боксьори на ринга не умират толкова често, колкото нашите деца в училищата. Какво става за бога? Много ММА ли гледат, как пък в деца могат да набият деца до смърт?
5
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е политика , това да не се страхува никой от властта и да цари безаконие , да мизерства народа с ниски доходи и скъпи бързи кредити , да имаме патриоти които едно обещават друго правят ! Аз искам промяна в режима !Ако трябва нещо като старите времеана но да има страх престъпника , незабавна ама не за бав на реформа в съдебната система трябва не може така повече , що за политици сте вие ! Заслужавате да ви изринем до един *** !!!
4
4
 
20
 
! Отговори
Mарин преди 6 години
В училище Христо Ботев.За тебе те умряха!
3
27
 
17
 
! Отговори
ъ преди 6 години
Училищата да се закрият.След 30 г поколенията ще се чудят как сме търпяли училища в епохата на интернет.
2
9
 
47
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
На кой ни остави Кунева, на кой ! Това ли ви е демокрацията, това ли са ви по -добрите времена ? Какво постигнахме, къде е моралът , къде е дисциплината ? Полицаи набити в Сливен, деца убиват деца, какво става в страната - това не е демокрация, това е ОСТАВКА И СМЯНА НА РЕЖИМА !!!!
1
40
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спешно да се въведе Вероучение в училищата.