Сливенски истории от махалата: Почнаха да бият, който гледат!

Снощния екшън в Сливен в кадър
3 май 2017 16:30,
144

Снимка: Булфото

Късно снощи патрулни коли влизат в квартал "Надежда "по сигнал за силна музика.

"На място е имало голяма компания, много празнуващи хора, които нападат полицейския екип. Започнали са да замерват с бутилки, трошат служебните автомобили, извикани са подкрепление още три автомобила, а всички полицейски служители са били нападнати", описа ситуацията Първолета Мандинска, говорител на местната полиция.

Още по темата


"Много полицаи, маскирани, с пушки започнаха да бият, който гледат. Не гледаха дали е малък или голям, болен или здрав", сподели жена от квартала

В мелето е ранен е полицай и колегите му се изтеглят. Връщат се в 6 сутринта, за да задържат нападателите. В квартала обвиняват униформенит , че са нахлули по домовете с насилие и побой.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и до 6 сутринта са ги оставили да думка музиката ли,абе ей хора вземете се в ръце да не се вземем в ръце ние,ще се създадат рано или късно въоръжени отряди да раздават справедливост която липсва,ама създадат ли се няма да са само ромите под ножа,пък тая дума роми кой пък я измисли,чисти ман гасари са
54
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко ще ви оправи всичките,да е жив и здрав!
53
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повече такива акции трябва!
52
0
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Браво. Тея ще се интегрират само с много бой къде пише че интеграцията ще е с плюшени мечета сека вечер бой и денем да ходят да копаят царевица у някое ТКЗС .
51
0
 
41
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 6 години
Щом не сте като китайци у главите,малко са ви били.
50
0
 
68
 
! Отговори
Dinosaurus преди 6 години
Къса ми се сърцето: малък и болен пострадали!!! Като раждат по на 13 години няма малък и болен... обаче полицаите трябвало да си водят доктор да диагностицира сеирджиите; точно и него да го нападнат, те и без това бият лекари.А защо не чета какво е "споделил" мъж от квартала? Или те са по тупаника, а жените са "говорителките"? Хайде холан, да ходят да се жалват на БХК!Омръзна ни от техните привилегии и права; ние ги обгрижваме, те "празнуват шумно" и ни пердашат като част от "традицията".
49
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е да бъде организиран отряд забързо реагиране, който да носи името Чочоолу.Ако си гледа добре работата, смятам, че някои ще се усмиряват бързо и без чужда помощ, само като чуят името.Ако държавата не вземе мерки да създаде такова формирование, нищо чудно народът да се самоорганизира и да го създаде с цел възпитаване на невъзпитани сънародници. Ама после и нехайните управници да не писнат "Олеле!", ако народът реши да възпитава и тях.
48
0
 
29
 
! Отговори
Асанко преди 6 години
ч у к а звънеца,да знаете
47
0
 
56
 
! Отговори
Хюго Бос Иванов преди 6 години
Виолетовите трябва да свикват. Палачинката започва да се обръща и тепърва ще ядат все повече и повече бой. От полицаи, от военни, от ловци, от обикновените хора... от всички. И така докато не се изнесат я обратно в Индия, я при баба си Меркел, която така и така много си ги обича.
46
1
 
42
 
! Отговори
Асанко преди 6 години
Звъни вратата,звънеца ***,отварям НИНДЖА!Биха деца-меца..........сичкото махала!
45
2
 
46
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Едно е сигурно.....малко са ги били....Когато и да ги напляскаш...все си закъснял.Това е раково образование в държавата,източващо социалната система...
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
войничето с танка се беше смахнало от служба. няма шведи в тази история.
43
0
 
32
 
! Отговори
НационалБатка преди 6 години
Държавата ще се оправи,когато думите .... и ... спрат да се цензурират.Заради затварянето не очите на всички управляващи досега ... *** стана огромна и неуязвима.На много хора им е писнало вече от безбройните несправедливости в територия България.Назряват огромни социални конфликти.Лошото е,че едни хора се наместват да управляват докато свърши срока на евросубсидиите и после кой от където е-бедните както казва Евгени Минчев в едно интервю-да го дуат.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kato chuq mahali- sliven zashto li mi ide na mainda za 1 pleme obitavashto ot mnogo vreme bulgarian teritory--------Защото пишеш наизуст.Сливен е един от най-старите български градове,прочут като града на "стоте войводи",където дори и турците са се страхували да влизат през турското робство,а вечер не са стъпвали там.*** махала са преселници от по-ново време.
41
0
 
4
 
! Отговори
Жоро Бизнеса преди 6 години
Държавата плаща на работодателя заплатата на затворника ако бъде взет на работа.Бизнесът с разделното рециклиране, минно-преработвателната дейност,зеленчукопроизводството,химическата промишленост,корабостроителна и рибопреработватрлната промишленост не използват своя потенциал.
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 39Много хора помнят този случай, а други го преразказват така, както са го чули от свои по-възрастни близки.Доколкото знам, тогава шведите са убили друго войниче и приятелят му е постъпил съвсем адекватно с помощта на танк.
39
0
 
37
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
Униформените не са действали адекватно, но вината не е тяхна. Законът не им разрешава да постъпят така, както биха постъпили техните колеги от някоя нормална държава - щом някой посегне на полицай, изпълняващ служебните си задължения, останалите полицаи стрелят на месо!Съвсем малко е нужно, за да се оправят доста неща в държавата ни. Но онова, което най-много липсва, е управленската воля да се нормализира страната.
38
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива полицай ни трябват и в София. Човек го е страх да премине през района на малкият Бейрут/ халите, женски пазар, Мария Луиза, Лъвов Мост/
37
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ.
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
спомняте ли си, преди 89-та през този квартал мина веднъж едно войниче с танка.