Семейство загина при катастрофа в Кресненското дефиле

Ударът между двете коли е бил челен, пътят е затворен
Обновена: 8 май 2017 18:48 | 8 май 2017 16:29, Анисия Иванова
47
Семейство загина при катастрофа в Кресненското дефиле
Архив: Булфото

Двама души са загинали при катастрофа в Кресненското дефиле, каза за "Фокус“ дежурният служител в Областна пътно управление - Благоевград. Загиналите са възрастно семейство, пътували в посока Сандански.

Колата им се ударила челно в идващ насреща автомобил, който пътувал за София. В него е имало трима души, сред които и дете, на видима възраст около 5-6 години. Детето е пътувало с майка си и дядо си. Леко пострадала е само майката.

Пътят е затворен и в двете посоки, образували са се километрични опашки. Очевидци разказват, че загиналият шофьор внезапно е загубил управление и навлязъл в насрещното.

На място има екипи на пожарна, полиция и ОПУ- Благоевград. Инцидентът е станал на около 4 километра след Кресненското ханче.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е най-ограниченото мислене!!!!
16
14
 
14
 
! Отговори
светещия ФАР преди 6 години
И тук фаровете свършиха чудесна работа!
15
0
 
13
 
! Отговори
инструктор преди 6 години
то си има статистика кои са най-опасните шофьори..............до 24г и плааавно намалява към 75 -80г почти няма произшествия ... ;почти; щото идеален вариант няма......................
14
2
 
25
 
! Отговори
Али преди 6 години
До АзМомче, не знам на колко си години но не си прав.Аз съм на 73 години и от 1970 не съм слизал от колата всеки ден я карам дори и сега.
13
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докога с тия лади и москвичи бе хора,а и на 76 години редно ли е да кара кола???
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АзНе забравяй, че и ти ще остарееш един ден евентуално!Да се забрани на хора с книжки да управляват без причина е мега тАпо!Гарантирам ти, че повечето стари хора са по-добри, дисциплинирани и опитни шофьори от повечето млади такива. Също така рядко карат под въздействие на алкохол, нарк0тици и опияти, както младите. Ако погледнеш статистиката на катастрофите, може да се окаже, че на младите трябва да им се вземат книжките, а не на старите.
11
3
 
15
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Бог да ги прости хорицата. Много е красиво в дефилето и може да се е загледал дядото по нещо. И Аз съм се хващал да го правя и хоп следващия завой и ти вече си в насрещното...
10
0
 
31
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Ами ако човека е получил инфаркт?
9
19
 
2
 
! Отговори
до 8 преди 6 години
!По добре то да умре отколкото да убие мене!Но малко трудно ще му е дй изхвърли мене от пътя. :-) :-)
8
2
 
34
 
! Отговори
Че Гевара преди 6 години
Двойна непрекъсната лента, мокра настилка и челен сблъсък! Типично са България погазване на ЗДП и поредните жертви. Никога няма да спре това безумие, докато ни е такава културата и възпитанието.
7
5
 
17
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
И ти не си малко гъзарче, създаваш опасност за гъзарче1 - изпреварващиия, за гъзарче2 - ти и за нищо неподозиращите хорица отсреща! Най-малкото "гъзарчето" да те избута от пътя!
6
26
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПЪТИЩАТА В БЪЛГАРИЯ СА ПЪЛНИ С ВЕЧНО БЪРЗАЩИ ЗА МАЙ НАТА СИ ОТКРОВЕНИ САМОУБИЙЦИ КОИТО ИЗПРЕВАРВАТ НА МЕСТА С НИКАКВА ВИДИМОСТ ..НА ОПАСНИ ЗАВОИ И ПРИ ЗАБРАНА ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕ!ФАКТ!ВЧЕРА САМО ЗА 30 КИЛОМЕТРА ИМАШЕ НАЙ МАЛКО 30 ТАКИВА!САМО ЧЕ АЗ МНОГО ОБИЧАМ НА ТАКИВА ДА ИМ ИЗПРАВЯМ КОСИТЕ И ДА СЕ ПРИПОТЯВАТ ОТ УЖАС!ВИДЯ ЛИ ГО ДА МИ СВЕТКА И ДА НАПИРА КАТО СЕ ИЗРАВНИ С МЕНЕ ДАВАМ ГАЗ ЧЕ ДА НЯМА КЪДЕ ДА СЕ НАВРЕ И ..ГЪЗАРЧЕТО ЕДВА НЕ СЕ НАС..РА КАТО ВИДИ ОТСРЕЩНИЯ КАМИОН НА 50 МЕТРА!
5
1
 
30
 
! Отговори
маке преди 6 години
навсякъде има ограничение 60 но никой не го спазва от видяните снимки може да се направи друго заключение така че не бързайте да приписвате вина на мъртвите
4
11
 
25
 
! Отговори
борис преди 6 години
пречукайте тома зеленото чудовище и няколко от най-зловредните зелени рекетьори, направете магистрала и всичко ще е ок.точно такава отсечка беше пътят от Стара до Нова загора.Там всяка година загиваха десетки, направиха магистрала и кошмарът свърши.
3
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може и техническа неизправноат да е причината. Колата с възрастните хора май е Лада. Така поне подочух. А те си имаха навик да чупят шарнири.
2
13
 
46
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Тук проблема едва ли е средната скорост. Възрастният водач е загубил управление, вероятно от влошено здравословно моментно състояние. При наличието на магистрала с еднопосочни платна, поне ще се избегне челен удар в насрещно идващо МПС и най-вероятно жертвите ще са по-малко. Според мен не трябва да се позволява хора след определена напреднала възраст да могат да управляват МПС. Причините са много. Внимавайте на пътя - НЕ СТЕ САМИ!
1
11
 
33
 
! Отговори
Men преди 6 години
Кога ще се сети някой за наслага там камери през няколко километра, които следят средната скорост? Леееко е по евтинко от строежа на нова магистрала.