Мейзер остава в затвора, съдът не я пусна под домашен арест

Делото срещу нея започва отново на 19 май във Варна
9 май 2017 14:18, Анисия Иванова
10
Мейзер остава в затвора, съдът не я пусна под домашен арест

Анита Мейзер остава зад решетките, съдът за пореден път отказа да я пусне под домашен арест. За това настояха нейните адвокати.

Със свое решение от 27 април тази година състав на Варненския апелативен съд отмени 3-годишната присъда на Окръжен съд - Варна, произнесена по отношение на Мейзер.

Още по темата

Поради допуснати съществени процесуални нарушения наказателното дело срещу 52-годишната миска се връща на първата съдебна инстанция. Новият процес е насрочен за 19 май във Варна, съобщава ИА "Черно море".

Мейзер е обвинена, че на 14 август миналата година по непредпазливост причинила смъртта на Николай Димов и предложила подкуп от 30 000 евро на полицай от “Криминална полиция“ при ОД на МВР във Варна, за да не извърши действие по служба.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не знам подробности,но от малкото чуто и видяно,ми се струва,че този случай е особен.Не е възможно да убие такъв як мъж,но дали не е поръчителка или се е намесил някой друг или Бог знае какво?От друга страна,действително има намеса и влияние чрез роднини на постове,да се повлия на процеса срещу нея.Просто случая трябва да се разгледа,без да се заема ничия страна.
7
0
 
4
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 6 години
И СЕГА КАКВО? ПАК ЩЕ И РЕШАТ КАТЕРИЦАТА В ПАНДЕЛАТА... АМА НЕ Е ЧЕСТНО!
6
8
 
5
 
! Отговори
Румен Радефф пенсия преди 6 години
Това е събирателен образ на всички над 50 със съветското "възпитание" :/ Жалко че има още много такива и дори си позволяват да говорят колко били лоши млалдите които ТЕ сами са възпитали!!!
5
1
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До Анонимен 3И моето мнение е, че е невменяема, но си е признала вината и е поискала споразумение. Какво да направи съда при това положение? Има си адвокат, да беше я посъветвал иначе.
4
1
 
20
 
! Отговори
кас преди 6 години
До АнонименАми убила е човек и трябва да си носи последствията,пък и подкуп е предлагала!!!
3
3
 
2
 
! Отговори
kas преди 6 години
До ЕвролиберастТи сериозно ли?
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси правосъдието!!! Тази жена нема мозък за нищо, какво остава да убие по този начин. Явно роднините на момчето натискат за да е в ареста. Има един основен въпрос, какъв и е бил мотива да го убива? Човека е бумкал химикали за сила, искаш нещо по-специално и резултата е ясен.
1
4
 
20
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Тази не се ли умори да прави трагични гримаси?