Ужасът няма край: Убиха възрастна жена в русенско село

Жертвата била нападната в дома й, все още няма задържан
13 май 2017 13:10,
90
Ужасът няма край: Убиха възрастна жена в русенско село
Снимка: архив "Булфото"

Ужасът на самотните възрастни хора, живеещи на село, няма край. Нов случай на убийство разтресе Русенско.

Самотна възрастна жена е убита в русенското село Голямо Враново. Има данни и за сексуално насилие. Засега няма задържани, съобщи bTV.

Убийството е извършено в дома на 68-годишната Райме Хасанова, която живее на улица край полето.

Намерила я е съседка, която е извикала полиция.

Съдебният лекар е установил, че смъртта е настъпила от удар по главата. Убитата има три дъщери, които не са в селото. Живеела е от години сама.

Хората от селото са потресени. Полицията работи по всички версии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
бкп преди 6 години
Няма страшно ще има полиция във всяко село,само че другия път не сега.
43
0
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонименне случайно ония пеят "земля в илюминатите" ;)
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Изгърбич ЗадвратянЕдва ли са тамплиерите, но някакви козни на илюминатите може да се окажат първопричината за много от нещата, които се случват в наше време, включително и нежеланието на законотворци и властови институции да си вършат работата.
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Изгърбич ЗадвратянПий хапчетата, дето ти ги даде чичо доктор и лягай, че не отиват на добре нещата. Ако мислиш, че си демонстрирал някаква мисловна мощ, не ти се е получило.
40
0
 
14
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бих гласувал за човека който ще СМАЖЕ този вид престъпност независимо от мнението на ЕС, Пес, ГНЯЗ и пр. Магистралите ни се построиха с цената на униженията и смъртта на бабите и старците по селата.
39
1
 
0
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
от телеграфно написания памфлет става ясно че някаква.жена.е. убита. в. къщата на раймена улица край полето. малко по късно, съседка я намира (къщата или улицата ?).хората са потресени. сенд хелп. стоп. репийт. заеви. полицията работи над вината на илюминатите , тамплиерите, абе всички версии.
38
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре 4е се махнах от тази държава..и да ви кажа не изпитвам никаква носталгия..и нямам намерение да се връщам..махаи те се докато сте млади
37
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са самотни, отрудени ,най-обикновени хора, наши майки и бащи, баби и дядовци, които са ни отгледали, работили са за България. Ето отплатата- да *** като кучета. Има ли държава или вече не? Има ли закони? Имат ли управляващите родители? Имат ли срам? Морал? Страх от бога? Докога ще продължава този позор? Или демократично да продължаваме да се правим на три и половина.
36
1
 
12
 
! Отговори
до 50 от славянин преди 6 години
При ''цоциализма'', нагло ''демократче'', хората на село спяха на отворени врати и прозорци само с комарници на тях, всяка лятна ваканция я изкарвах на село и от личен опит знам какво беше, така че колкото и се напъвате да лъжете ''демократично'', най-много да успеете да излъжете нещо младо родено през ''демокрацията'', но и това е много трудно!
35
0
 
18
 
! Отговори
Булгаристан преди 6 години
Спомняте ли си преди 20 години когато всички къщи по селата бяха отворени, малки огради и хората те приемаха с отворени обиатия.Деградацията на държавата и населението е адско но хората не се замислят за такива подробности.Казвам и ми помнете думите, с обедняването хората се превръщат в животни и ще става още по зле в идните години.Тенденцията е през 2050г БГ да е 5 мил само с 90% в градовете. Тогава ще е направо страшно така че затягайте колана идва буря.
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не съм криминалист,но аз лично бих проверил кои са запиващите в кръчмата през тази нощ и бих ги проверил за алиби ,най вече младите
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Полицията работи по всички версии."Марсианци?
32
0
 
24
 
! Отговори
Разумен до 50 преди 6 години
Хората си спомнят живота по селата преди години и насилията срещу възрастни хора наистина започнаха в последните 20 години с моралната деградация, обедняването и липсата на ефективна власт по селата. Ако се самозаблуждаваме, ваше право е да вярвате обратното. Но ние сме живели по селата и си спомняме. Ще трябва да изчакате още едно две поколения хора да си отидат, за да няма живи свидетели и тогава необезпокоявано разпространявайте такива пропагандни твърдения или собствените си самозаблуждения
31
1
 
5
 
! Отговори
Alabala преди 6 години
И тука ли почнахте с гръмките заглавия - Шок, Ужасът и т.н.?!
30
4
 
16
 
! Отговори
БXK преди 6 години
Това са poмcки културни особености. Оставете ги да живеят според обичаите си.
29
1
 
16
 
! Отговори
bulgaricus bacilicus преди 6 години
Талибанска държава омитам се от тука.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С напредъка на технологиите , не може ли да се подлагаме на тест "***" и ако резултатът е положителен - ИЗОЛАЦИЯ ( веднага) без право на обжалване.
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DO 48 PRI SOZA, BESHE SABRANENO DA NAPUSKASH BG .NYMASHE PASPORTI SAD GRANIZA.STAVASHE SAMO S RASRESHENIE NA MILIZIYATA I MOSKVA
26
1
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 48Пишеш пълни глупостиМладите цял живот драпаха да избягат от село но пустото " жителство" не им позволявашеТези престъпления бяха по малко защото имаше жестоко наказание и то беше НЕИЗБЕЖНО
25
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идва времето на четниците...тези, които ще се грижат за нашите майки, баби, бащи и дядовци. Тези от чиито прякори всички бандити ще се наcирaт и ще се молят да са в затвора. В природата никога няма празно, когато няма съдебна система, ще и се появи заместител, въпрос на време. Жалко, че сме много търпелив народ, но всяка кофа си има вместимост...