40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста

Колеги на загиналия започнаха кампания за събиране на средства
Обновена: 14 май 2017 16:06 | 14 май 2017 16:06,
85
40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста
Снимка: Dnes.bg

40-годишната жена, която причини смъртта на 36-годишния полицейски служител на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, остава в ареста за още 72 часа, съобщиха от прокуратурата пред "Фокус".

Още по темата

Води се разследване, което да установи причините за инцидента.

Служителят на сектор "Пътна полиция" в Пловдив загина вчера следобед при тежък инцидент до парк "Лаута" в квартал "Тракия", където е изпълнявал служебните си задължения. Той слязъл от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но бил пометен от превозното средство.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Колегите на загиналия 36-годишен полицейски служител от Пловдив започнаха кампания в социалните мрежи за подпомагане на семейството му. Целта им да осигурят всичко необходимо, най-вече на двете деца на пътния полицай.

В кампанията може да се включи всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
1
 
! Отговори
dsrty преди 6 години
i ko prai trudovia ministar?! nali tosi policai e izkarval zaplatata i na trudovia ministar, na trudovite pensionni agencii i zastrahovateli?!
70
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Иван Вазов: Там в Тексас в затвора е по безопасно от колкото по улиците кьдето може да те грьмнат по грешка я полицай я някой дрогиран от Африка
69
2
 
7
 
! Отговори
Иван Иванов преди 6 години
Живея в Тексас. Тук за това нарушение, дори да е жена на сенатор, ше седи до живот в щатски затвор!
68
0
 
5
 
! Отговори
men преди 6 години
Жената се казва Катя Костадиножа - Лерца, има фирма за търговия, а преди е работела за козметична компания. От 10 години е правоспособен шофьор.1den.bg/wp/wp-content/uploads/2017/05/Katia-Lerca.jpghttps://m.netinfo.bg/media/images/32597/32597574/991-ratio-pregazen.jpgАве, за толкова малка мишка ли беше тва затъмнение ??
67
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е 100 процента преднамерено убийство.Зависи кой и е адвокат на тази убийца ,може да го изкара и самоубийство.
66
1
 
17
 
! Отговори
Командира преди 6 години
Как се казва жената? От кой квартал е ? Какво работи ? От къде е идвала и на къде е отивала ? Семейна ли е,и има ли съпруг,деца ? Трезва ли е била ,или да ? Какво обяснение е дала за това което е сторила ? Та за това пишете мишки.Защото винаги когато има неяноти в началото,винаги има прескачане на закона.Всички разбрахме че става дума за ,,Не случаен човек'' в лицето на ,,....40 годишна жена,помете полицай,който и вдигнал стоп-палка..'' до кога ще им криете имената ?
65
0
 
5
 
! Отговори
кики преди 6 години
Изглежда вече сме чипирани...
64
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЛООО, УБИЙЦИТЕ, вие знаете ли как се създава живот?ИЛИ само знаете да го отнемате?
63
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като има камери, а?И какво като не се спазват правила, а?И какво.........ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ, ЗАЩОТО ТО ТАКА ЛИ ИНАЧЕ Е В СИЛА ПО ПЪТИЩАТА!!!
62
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пановколега,тея ограничения са за това,да се спазват..фактнеоспорим е,че всички ги прекрачваме понякога,ама в рамките на нормалното-с 10 до 20км/ч..ама при 50 ограничение,със 100 да го удари, замисли се малко.. момчето се е опитало да я спре,та да не пострада невинен.. както разбираме по-напред е имало някакво масово мероприятие.. ако пред джипа беше някой твой познат дали щеше да мислиш така??по-висока скорост и ето го резултата-един на небето,друг с главоболия..спазвайте ограниченията ;)
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо полицай. Там ако се сложи една камера с глобите за един месец полицията в Пловдив ще си подмени автопарка.
60
4
 
10
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Това с изкачането изневиделица и качването на капака за 50 лв. го правят само българските ***.
59
0
 
1
 
! Отговори
ники преди 6 години
До До НИКИАз не съм батка и не съм от ВАШИЯТ, а ти си неграмотен.
58
20
 
10
 
! Отговори
Панов преди 6 години
Горката жена, какво и е дошло до главата, на тия години. Сега ще я разчекнат от обяснения, обвинения, и скалъпени истории. А че оня папуняк не знаел, че БЕЗОПАСНОСТТА е на първо място, после всичко останало, не е особено важно. Първо беше колата пред нея, после стана нейната кола, утре кой знае какво ще напишат. Бил "слязъл" от патрулната кола, да я спре. Тя обаче била карала много бързо, кога е имал време да вдигне палката. И как е преценил, кое е бързо? Или трее като охлюви да пълзим?
57
1
 
5
 
! Отговори
До НИКИ преди 6 години
батка, ПОМЕТЕН не е глагол бе нашия.Стага с това наречие, пометен!и наместо да напишат коя е героинята, дрункане на тафталогии и пре-препожтаряне
56
5
 
20
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Ще се увеличават нарушенията, а оттам и катастрофите, ранените и загиналите, докато много хора "разсъждават" така: "*** ще разбере само от едно - бъркане в джоба."Докато тези хора не си променят чипа - от ще наказваме жестоко след катастрофата (нека има катастрофи, за да ги наказваме жестоко), на нека не се правят нарушения и нека няма наказани, все така зле ще е на пътя. 27 години се увеличават наказанията и сега са несъразмерно високи, а става все по-зле и няма как да бъде по друг начин.
55
0
 
1
 
! Отговори
Иван Иванов преди 6 години
До АнонименМного си неграмотен брачет, много.
54
1
 
11
 
! Отговори
ники преди 6 години
Стига с този глагол "пометен" !!!! Блъснат, ударен! Какво е това пометен?
53
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования
52
29
 
12
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 6 години
Навярно е изпуснал банкнотата която е взелот предния спрян автомобил за проверка .Пребързал да я прибере не се огледал и водачката връхлитяла върху него без да очаква за внезапната му поява .Съболезнование на семейството и невръстните деца .