40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста

Колеги на загиналия започнаха кампания за събиране на средства
Обновена: 14 май 2017 16:06 | 14 май 2017 16:06,
85
40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста
Снимка: Dnes.bg

40-годишната жена, която причини смъртта на 36-годишния полицейски служител на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, остава в ареста за още 72 часа, съобщиха от прокуратурата пред "Фокус".

Още по темата

Води се разследване, което да установи причините за инцидента.

Служителят на сектор "Пътна полиция" в Пловдив загина вчера следобед при тежък инцидент до парк "Лаута" в квартал "Тракия", където е изпълнявал служебните си задължения. Той слязъл от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но бил пометен от превозното средство.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Колегите на загиналия 36-годишен полицейски служител от Пловдив започнаха кампания в социалните мрежи за подпомагане на семейството му. Целта им да осигурят всичко необходимо, най-вече на двете деца на пътния полицай.

В кампанията може да се включи всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не са виновни те виновен е тоя които е причинил птп и затова понеже се има исмърт и понеже е породено от незнание е време гдбоб да минат *** тотално навсякъде да се види кои как работи щото виждаме некои некъдърник не си свършил работата и после познаи далавери купени книжки мошенничества биене на цени сива икономика предлагам гдбоб и дадена иституция която се занимава с това да сложи пломбата веднъж за винаги ко не теглото ние ще теглим невинните зарад такива по непредпазливост иначе спиране ням
50
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования на роднините, ужасен сшучай. Да птеклоним глави пре служителите на реда. Аз ги уважавам!!!
49
13
 
20
 
! Отговори
Стан преди 6 години
Полицаите са си виновни, защото са корумпирани. Джигитите знаят, че ще им се размине, като подадат 20лв на катаджиите, за да си затворят очите при нарушение.Ако полицията си вършеше работа, а не взимаше пари под масата, нещата щяха да се оправят.
48
7
 
32
 
! Отговори
Стан преди 6 години
Дами и господа полицаи, "бийте гъзенце, да не биете гъзище"!Излезте на пътя, глобявайте за ВСЯКО нарушение, дори и за недаване на мигач при престрояване. Шийте, за да не ви шият после вас. Глобявайте, за да не събирате колегите си от пътя. Защото *** ще разбере само от едно - бъркане в джоба.Цялата статия може да прочетете тук.https://plovdiv24.bg/***/plovdiv/Plovdivchanin-kum-policaite-Globyavaite-za-da-ne-subirate-kolegite-si-ot-722966
47
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
OGRANI4ENIQ 30 KM/H
46
7
 
34
 
! Отговори
Shark преди 6 години
До 45. Нека ти обясня, защото явно не си от Пловдив, този булевард беше затворен за преасфалтиране, пуснаха го миналата седмица, така че асфалтът все още е перфектен. Което идва да покаже, че при нас хубавите пътища не решават проблеми, а май ги създават. Затова по-добре да си стоим с дупките, поне със сигурност няма да се кара бързо. Дааа, мизрено ще е, грозно, гадно, неугледно и всичко друго негативно, за което се сетиш. Да, ама пък хората ще са живи. Даа, за съжаление ние, не заслужаваме нищо
45
3
 
27
 
! Отговори
180 преди 6 години
Положението няма да се оправи с махане на завои, няма да се оправи нови закони и т.н. Селският манталитет на българския шофьор, който се пъне на макс на всяка по-права отсечка, защото 'защо да кара с 50 като тука може да вдигне 100', може да се излекува само с ефективно прилагане на ЗДП. Факт е, че културата ни на пътя е 0, а неспазването на правилата за движение за всяка *** зад волана, без значение с какви букви започва регистрацията, е признак за висок социален статус.
44
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива трагигедии няма да се случват, ако на невралгчните точки се поставят камери, а социалистичекото понетие "пътен полицай" остане в миналото. Не откриваме топлата вода. В Европа е така.
43
23
 
20
 
! Отговори
Фитипалди преди 6 години
Трябва да пуснат жената. Сигурно и на работа ходи, а Шошо събира пари от честни граждани. Ех за тия 20лв
42
15
 
9
 
! Отговори
До 44 Men преди 6 години
По света ершават проблема с по-хубави пътища, в България опитват със забрани, разбира се напълно неуспешно, както е навсякъде по света.
41
4
 
36
 
! Отговори
Men преди 6 години
Крайно време е да се сложат навсякъде камери, които засичат средната скорост между две точки и след това автоматично да генерират актове. След 3 неплатени в пандиза за седмица и без книжка. Ако искаш книжка отиваш пак на курс и на изпит. Много лесно се решава тоя проблем ама няма желание, защото всеки 2-ри е с връзки.
40
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-опасни са пътища като този в Пловдив - прав път с по три ленти във всяка посока и ниска разрешена скорост. Навсякъде по света такава комбинация води до повече катастрофи.
39
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цитат: 'стигаме до морето за 3 часа'. хубаво, ама миналата седмица ми се наложи да 'стигна' до варна, което е 70 км по-далеко от бургас и ако бях 'стигнал' за 3 часа и 20 минути, вероятно щях да съм натоварил 20-ина каруци, 5-6 улични кучета, 10 крави и да правя компания на къртиците. превишената скорост не се лекува с глоби и изскачане на пътя, а с разнообразен, евтин транспорт и еднакви правила за всички. някой засича ли скоростта на черните нсо коли, които возят дупетатите?
38
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова могат да направят калпците - 72 часа. После съдът решава. Виновникът е ясен на 100% и това не е арестуваната, а онзи, дето е гушнал букета поради непознаване както на ЗДПП, така и на физичните закони.
37
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всичко е СЛЕДСТВИЕ на безкрайната бг глупост. унижощен жп и воден транспорт, супер намалени като брой междуградски автобусни линии, никога неразвит авио-транспорт с безобразно скъпи билети. после някой в парламента почва да се чеше по темето защо се увеличили колите двойно и тройно, а с тях и катастрофите? и защо хората бързали и не слизали от колата? не че има извинения за този шофьор, но принципно не е нормално 200 км да се изминават за 4 часа, както е в повечето наши региони. ще става по-зле.
36
4
 
5
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
до 36 мама тате, тива е реслността, а съда отсъжда по факти не по емоции. Като не знаеш какео да отговориш ми пишеш разни ехидни клишета и ми се правиш на интересен.
35
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убила е полицай, същото щеше да е и за депутат или богат 'бизнесмен'. ония, дето газят деца по пешеходни пътеки, не ги задържат за 72 часа. не става дума за бъдещото дело, а за шуробаджанащината, корупцията и връзкарщината. и в двата случая имаме 'наши хора', ама сега 'нашият' е от системата. Бог да прости човека наистина, но защо не виждаме същите закони, правила и действия ако умре простосмъртен данъкоплатец или дете?
34
4
 
5
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
до 30полицая е знаел скористта щом е излязъл, не ми пускай тез иронични нсмеци свързани със зскона за пресичането на пешеходна пътека.
33
2
 
5
 
! Отговори
До Ивчо преди 6 години
Ивчо мама прибирай се вече, стига с тази трева и бира.И да незабравил да си вземеш хапчетата.
32
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз съм освен пешеходец, също и шофьор и побеснявам, когато *** тръгнат да пресичат където им падне, по диагонал. в конкретния случай категорично има превишена скорост, което е безумно за град - 100 км/ч и вероятно тази жена ще си понесе последствията, отнела е живот. какво правим обаче, ако някой се движи с 50 или 45км/ч на булевард, при ограничение 60 км/ч, не е пил и някой кре*тен изскочи върху капака? защо у нас има измислицата 'несъобразена скорост', как да съобразя самоубийците?