40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста

Колеги на загиналия започнаха кампания за събиране на средства
Обновена: 14 май 2017 16:06 | 14 май 2017 16:06,
85
40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста
Снимка: Dnes.bg

40-годишната жена, която причини смъртта на 36-годишния полицейски служител на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, остава в ареста за още 72 часа, съобщиха от прокуратурата пред "Фокус".

Още по темата

Води се разследване, което да установи причините за инцидента.

Служителят на сектор "Пътна полиция" в Пловдив загина вчера следобед при тежък инцидент до парк "Лаута" в квартал "Тракия", където е изпълнявал служебните си задължения. Той слязъл от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но бил пометен от превозното средство.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Колегите на загиналия 36-годишен полицейски служител от Пловдив започнаха кампания в социалните мрежи за подпомагане на семейството му. Целта им да осигурят всичко необходимо, най-вече на двете деца на пътния полицай.

В кампанията може да се включи всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
13
 
! Отговори
ивчо преди 6 години
абе ти дето питаш ,коя е тсз. къв ти е проблема, която и да е, задържана е. Въпреки това ще и дадат нсй много условно 3, няма слкохол, няма доказано превилена скорост.Това къде е спряла колата нищо не значи. Загиналият полицай дефакто е предизвикал инцидента с изскачането си на платното да спира оредния автомобил. Казвам предния не на обеиняемата. Тя го удря при опит да предотврати ПТП с предната кола. А полицая какво прави на средата на пътя.тска излизаха нс цариградско.но се вразумиха.
30
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колегите му що мълчаха, като приеха закона за пресичане на пелеходните пътеки, където вина няма шофьора? Щото газеха обикновените граждани. Сега почнаха и тях да газят.
29
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо я арестуват тази? Изкочил някакъв внезапно на пътя и тя го прегазила. Това на всеки може да се случи и няма причина за арест. Ако съда прецени, че жената има вина, ще си наложи съответната присъда.
28
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следвайки логиката на съдийте от ВКС относно пресичането на пешеходна пътека би трябвало полицаят да е виновен, защото не е преценил скоростта, дистанцият, масата, траекторията на евентуалният спирачен път на автомобила преди да излезне на пьтното платно. Мир на праха му и колегите му да започват да залягат над учебниците по физика там ги пише тези неща.
27
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав път с три ленти във всяка посока - ами сложете ограничение от 20 км/час и пак се чудете защо шофьорите карат със 100.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва масова реконструкция на пътищата. Трябва да се махнат завоите и да се завива много рядко.
25
6
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До ОбективенТая е yбила човека ей, размазала го е. Нищо че е полицай, все пак се води човек! Ти къде искаш да я сложат, да заведат на кино ли?
24
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има две понятия - "максимално разрешена скорост" и "безопасна скорост", отнасящи се за даден път. Важното е, че когато рзрешената скорост е под безопасната за пътя скорост, катастрофите се увеличават. У нас като видят, че се увеличават катастрофите, още повече ги увеличават, като намаляват още максимално разрешената скорост и се чудят защо катастрофите се увеличават. Този път в Пловдив има всички признаци на такова разминаване.
23
4
 
20
 
! Отговори
тъпи катаджий преди 6 години
Като излизат изневиделица бързо как няма да ги мачкат.Малко им акъла то полицай да станеш начи нищо не става от тебе,така е в всички държави некъдърен ли си нищо нестава от тебе хоп полицай.
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Типично за Катаджийте да изкачат на пътя от храстите в последният момент и да почнат да размахват ръце. След границата преди Божурище им е редовен номер да изкачат в тъмното от храстите в средата на пътя и шофьорите единственото, което се чудят е дали ще успеят да спрат и да не ги премажат.
21
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам колко коментиращи защитават овцата с джипа не се чудете защо има по повече от 1000 загинали на година в катастрофи! Нормално ли ви се вижда да караш бясно в града?
20
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От Кат трябва да могат да глобяват за превишена скорост и при неспрял автомобил за проверка.С това спиране се губи ценно време през което могат да се глобят и други превишили скоростта.
19
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТ май са си направили "хранилка за глоби" на това място. Вместо да си вършат работата, застанали на най-безопасното място и глобяват.
18
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези хора да мислят малко. Щом една кола се движи бързо и това че имаш палка и униформа неозначава, че ще спре. Същото е и при пресичането на пешеходна пътека.В Бг масово не ес спира.
17
7
 
20
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Не ставв ясно защо шофьорката остава в ареста и даже защо изобщо е била арестувана?! Това е ПТП, има неумишлено престъпление, ако изобщо има такова и жената няма опасност да се укрие или избяга зад граница. Ако беше някой мафиотски бос, МВР щяха да му се кланят, а не да го арестуват.
16
9
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
какво прави полицаят по средата на платното да спира джипове а не лади
15
3
 
22
 
! Отговори
Коя преди 6 години
Коя е тази, хайде вече изплюйте камъчето дееее.
14
10
 
20
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
Крият се кyчeтата на завои и зад храсти, за да хванат повече нарушители с превишена скорост!А трябва да са на видимо място, и поне трима. Сега заради 50 лв. които е щял да прихване, гледай кво стана! Па и "късметлия" полицай, попаднал на мъpлa без рефлекси.
13
8
 
21
 
! Отговори
Петров преди 6 години
*** такива,защо бил излязал на пътното платно...Ами ако не знаете там се излиза за да се спре автомобил изпълнява си задълженията както трябва ,това че има *** още който карат бясно е вече друга тема ,стига сте нападали служителите който си вуршат работата...
12
19
 
20
 
! Отговори
Pesho преди 6 години
Съмнявам се че тая с джипа го е блъснала нарочно. Значи тоз така е излезнал на шосето че тая не е имала време да реагира. То се мисли малко преди да застанеш на пътя на два тона и половина машина движеща се със бърза скорост. И двамата имат вина за случилото се.