40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста

Колеги на загиналия започнаха кампания за събиране на средства
Обновена: 14 май 2017 16:06 | 14 май 2017 16:06,
85
40-годишната жена, убила полицай, остава в ареста
Снимка: Dnes.bg

40-годишната жена, която причини смъртта на 36-годишния полицейски служител на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, остава в ареста за още 72 часа, съобщиха от прокуратурата пред "Фокус".

Още по темата

Води се разследване, което да установи причините за инцидента.

Служителят на сектор "Пътна полиция" в Пловдив загина вчера следобед при тежък инцидент до парк "Лаута" в квартал "Тракия", където е изпълнявал служебните си задължения. Той слязъл от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но бил пометен от превозното средство.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Колегите на загиналия 36-годишен полицейски служител от Пловдив започнаха кампания в социалните мрежи за подпомагане на семейството му. Целта им да осигурят всичко необходимо, най-вече на двете деца на пътния полицай.

В кампанията може да се включи всеки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
24
 
20
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Защото виновен за инцидента е полицаят. Да не би да е измерил скоростта на автомобила със сертифициран уред, че е тръгнал да го спира за превишена скорост? На око има право да измерва скоростта само на селската седенка.
10
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В цялата ситуация доказуемите нарушения на ЗДПП са от страна само на потърпевшия. Защо държат жената в ареста??? Какво е виновна тя, че е изскочил самоубиец на платното за движение пред автомобила? Стига с този полицейски произвол!!!
9
2
 
42
 
! Отговори
Textbook преди 6 години
Някой да каже за какво ни е президент,парламент,съдебна палата и другите държавни институции след като всичко в държавата е прогнило?Не се и правят усилия за реформи и промени освен на думи,защото най-интимната им мисъл е как да разсипят държавата.
8
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се крие името на виновната?
7
7
 
62
 
! Отговори
nqkoi si преди 6 години
Ако не беше полицай а нормален човек....1 година условно и 1 без книжка и 1000 лв глоба! Но понеже е полицай ехеее.....Видяхте ли господа от Мвр, че беззаконието може да бъде опасно и за вас. Колко неграмотни и с купени книжки са на пътя? Колко се оправят с почерпка от 20лв. Но това вече стана опасно, дано си осъзнавате грешката и помислите за обикновения човек!
6
10
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли най после да и се каже името и защо толкова се крие самоличността и на убития полицай вече цялата автобиография се знае а на убиеца дори и името не се споменава толкова ли е известна че трябва да бъде скривана
5
7
 
66
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
Ако "бамбината" се бе движела с разрешената от закона скорост в населено място(50км. в час), до тази трагедия можеше и да не се стигне. Мнение!
4
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За къде ли е бързала другарката с джипчето нестава ясно но сигурното е че е за някоя далавера. А полицаят защо е излязъл на пътното платно също нестава ясно но сигурното е че и той е за далаверата. Докато всички бързат за далаверата още много навалица ще се възнесът към отвъдното. Когато тръгна за някъде никога не си гледам часовника. Умните хора са казали. Бързай бавно за да стигнеш. Едно време с коня и каруцата са пътували с дни за да изминат 50 километра. А сега 50 км се минават за минути.
3
3
 
29
 
! Отговори
някой преди 6 години
До Анонименглупостта няма почивен ден
2
4
 
52
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Всеки ден убийства и то на пътя.Докато няма нормално правосъдие всеки ще кара както му е кеф.
1
45
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
полицаят се уплашил че ще изтърве поредната банкнота и за това си е платил със смърта