Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва

Карала твърде бързо, спряла 100 м след като помела катаджията
147
Шофьорката убила полицай – 40-годишна и трезва
Снимка: Dnes.bg

40-годишна жена от Пловдив е управлявала автомобила, блъснал и убил на място полицай вчера на пловдивския бул. "Санкт Петербург".

Още по темата

Жената е разпитана и задържана за 24 часа, уточниха от областната дирекция на полицията пред "Фокус".

Пробата за алкохол, която й е взета, е отрицателна.

Шофьорката е карала толкова бързо, че джипът й е спрял близо 100 метра от мястото на инцидента.

Катаджията, който загина вчера, е слизал от патрулния автомобил, за да спре бързо движещия се джип на шофьорката, но беше пометен от превозното средство.

За високата скорост, с която се е движил джипа свидетелстват и местата на тялото на пътния полицай и вещите, които са паднали при удара. На мястото на сблъсъка са шапката и палката на служителя, 20 метра по-надолу е паднало тялото.

За последната една година това е втория пътен полицай, убит по време на проверка.

Загиналият служител е на 36 години, семеен с две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
4
 
11
 
! Отговори
A преди 6 години
Сега овцата-водач ще вземе малко годинки в панделката и повече няма да прави така
57
3
 
28
 
! Отговори
Bognostrokulum преди 6 години
На мен лично ми се е случвало , докато си карам мотора на магистралата с около 140-150 км/ч, пътен полицай да излезе тичешком пред мен, в опит да спре изпреварващата ме кола. Шофьорът на автомобила дори не си и помисли да спира и ме изпревари поне с 220км/ч- пуквално профуча все едно бях спрял, а *** ченге като се усети се панира и ту наляво , ту надясно пред мен. Само късметът и опитът ми ме спасиха да не стана и аз част от трагичната статистика на КАТ!
56
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и дa ги мрaзим кaтaджиите, никой не зaслужaвa дa умре тaкa. Бог дa го прости момчето, дaйте някaквa дaрителскa сметкa, че женa му и дечицaтa до никъде нямa дa стигнaт с 10-те хиляди от зaстрaховкaтa.
55
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато КАТ имат двоен стандарт за луксозни коли и коли трошки така ще бъде.
54
0
 
7
 
! Отговори
Сергей преди 6 години
Мощен джип и ***!!!
53
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования за семейството на полицая,от Пловдив съм и наистина има прекалено много безразсъдни шофьори,но....такива има навсякъде,истината е,че трябва да караш,както се играе шах....с няколко хода напред,мен това ме опазва до сега,колкото до жените шофьорки...е няма такова понятие,наистина,почти всяка си гледа смартфона и прави адски нелогични маневри.Да добавя и че съм ЗА дневните светлини и псуеам всеки,който не ги използва,за тези,които ще ми кажат защо....еми вижда се отдалече
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ,че е загинал полицай не прави трагедията по голяма! Можеше да е семкаджия или майка с бебе в количка!Бог да ги прости невинните!
51
1
 
18
 
! Отговори
До 52 преди 6 години
Напротив може да ги спира. Това което не може е да се кара със 100 в града. Защото трябва да можеш жеш да спреш веднага във ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ!!!!! Защото утре няма да изскочи полицай, а дете! ***, затвор за вас, пътя не е поле за изява на бедните ви душици
50
0
 
6
 
! Отговори
Сп???нс преди 6 години
И друг път съм казвал , че борбата с високата скорост в градовете е активна и пасивна - 1/проверки 2/ Радари и камери Хората масово инсталират камери , засичащи коли които преминават на червено , при неправилно паркиране ти пращат глобата със снимка , голяма част от "зебрите" са от повдигнат тип , и е пълно с кръгови в който щеш не щеш намаляш скоростта
49
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1) полицаят може да сигнализира на колеги и автомобилът да бъде спрян в последствие, но...2) в такъв случай автомобила движещ се старата скорост е потенциална опасност на пътя и е възможно да предизвика друг инцидент, след който щяхме да четем по форумите - защо не ги спират като карат бясно?Общо взето човешка трагедия, бог да го прости.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи първо съболезнования на близките и кураж!Прочетох много коментари на хора най вероятно близки на жената в птп-то. Разбирам желанието ви да я защитите и да изкарате полицаят виновен но не ставайте чак смешни.От изнесените до момента данни, става ясно че тялото е на отстояние 20 метра от мястото на сблъсъка. Това не може да стане в случай, че е карала бавно и е натиснала газта от паника. Колкото до самият опит за спиране, според мен има две гледни точки:1) при...
47
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изтоди мръсни, всички като тая до живот в затвора. Съболезнования за семейството на полицая, RIP.
46
16
 
6
 
! Отговори
Няма вече преди 6 години
Полицаят повече няма да прави така.
45
10
 
11
 
! Отговори
Джей преди 6 години
Съболезнования на семейството на починалия, но когато служителите на КАТ започнат да спират на широки и нормални места колите, тогава няма да ги газят. Не може да спираш по средата на булевард коли, да скачаш като нинджа пред тях и да се надяваш, че щом си с палка няма как да ти се случи нещо. Жалко за нелепата смърт и случка.
44
3
 
32
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Въпросната дама дори без алкохол е била неадекватна зад волана .Каква е тази скорост че да спре след 100 м.Просто не е имала поглед върху пътната обстановка като цяло.Характерен начин на шофиране на повечето жени.Забиват поглед пред колата и толкова.Каква е динамиката на трафика около тях не ги интересуваИзключително рядко ми се е случвало жена да ме пусне да се включа в движението или когато правя ляв завой.Неадекватни.Несъобразителни.Сори че го казвам но това е моето мнение
43
0
 
26
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Коя бе,коя е наглата убийца? Кога ще знаем кои са престъпниците в тази държава и как се казват??? Защо се пишат само имената и биографиите на загиналите нещастници? Знаем защо - пазите ги, другари!
42
18
 
3
 
! Отговори
РепеУ преди 6 години
Въпрос:Какво е легнал полицай?Отговор: Можете да го намерите в статията.
41
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спряла 100 метра след удара, а колко е спирачният път? Кой и как исчисли скоростта? Каква е причината полицая да стои в активна лента за движение? Трябва да има ясни правила за спиране на МПС.
40
0
 
14
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 16 Вярно е била дрясана. Връщала се е от среща с любовника и тича бързо при мъжа си.
39
6
 
15
 
! Отговори
до 39 преди 6 години
А на мен ми писна от драми. Ако КАТ-аджиите в България си гледаха работата и не бяха толкова подкупни сега той щеше да е жив както и много други хора. само че, когато ме спрат се чудят какво да измислят за да ми вземат пари, а истинските нарушители си не ги закачат. Затова ситуацията на пътя е такава.