Полицаи задържаха петима за кражби на коли в Пловдив

Бандата отмъкнала 11 автомобила за по-малко от година
16 май 2017 22:10, Анисия Иванова
3
Полицаи задържаха петима за кражби на коли в Пловдив
Архив: Булфото

Криминалисти от Пловдив задържаха петима за кражби на автомобили. Бандата откраднала 11 моторни превозни средства на територията на Пловдив.

Действията по разследването са проведени под наблюдението на Районна прокуратура – Пловдив, съобщиха от МВР.

В хода на работата са събрани доказателства, че в периода от юни миналата година до средата на март тази година петимата мъже, в различно съучастие, са откраднали четири автомобила БМВ, три "Мерцедес"-а и по два автомобила от марките "Ауди" и "Фолксваген".

В качеството на обвиняеми са привлечени двама от Радомир, на които е наложено "задържане под стража". Другите трима са от Перник.

Работата по документиране на случая продължават служители на отделите “Криминална полиция” и “Разследване”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Станала е грешка-сменили са някой ръководител и "личния състав" все още не е разбрал на кого да се отчита!В коя държава полицията не знае кои са престъпниците?Нали полицията от това живее-трябва да има престъпници ,престъпления и полицията да ги търси- иначе- на нивата и трябва да копат!Това е и работата на юристите, икономистите,финансистите,някои от докторите и политиците!Организирай и създавай проблеми-за пари,за да си ангажиран с решаването им-пак за пари!Стар английски и американски номер!