Биячът шизофреник вече си е вкъщи, съжалявал

След лечение в психиатрия дълго време не приемал медикаменти
Обновена: 17 май 2017 16:17 | 17 май 2017 16:17, Камелия Цветанова
96
Биячът шизофреник вече си е вкъщи, съжалявал
Снимка: Facebook

След няколкочасови прегледи в Центъра за психично здраве 26-годишният Живко Кючуков от Бургас, който осакати възрастна жена, вече си е вкъщи.

Още по темата

Според негови близки момчето, което страдало от шизофрения, съжалява за стореното, съобщи "24 часа".

По неофициална информация Живко се е лекувал в психиатрия заради заболяване, след което дълго време е приемал медикаменти.

На 9 май следобед той безпричинно нападна и жестоко изрита в гръб 72-годишната Виолета Караджова, която чакала на автобусна спирка до бл.61 в к-с "Изгрев".

След ритника Живко Кючуков, се връщал няколко пъти заканително и с крясъци при жертвата си, която пък се озова в болница със счупен таз.

По случая са разпитани множество свидетели – очевидци.

След като е бил задържан, Живко признал за стореното. Тази сутрин той е конвоиран от униформени до Психодиспансера, за да му бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза.  

От заключението на експертите ще стане ясно дали той е вменяем и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност.

Едва след като бъде изготвена експертизата и стане ясно дали Живко е вменяем, ще се пристъпи или към повдигане на обвинение или към принудително лечение, обясниха юристи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
24
 
11
 
! Отговори
до коментиращите преди 6 години
Леле *** много сте прУсти ! Жалко за жената , Но това е болен човек - Болен като всеки друг болен - от рак от диабет от сърце - Не е избрал да е болен от шизофрения !Проблема е ,че нямаме нормална държава със специализирани болници,нормални психиатри и диспансери -грижа трябва и лечение за тези хора !И не давайте акъл как ще трепете и пукате бъбрек и далак, че утре вашето дете може да стане шизофреник!
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диагноза "шизофрения" да се поставя и да се доказва само след като завеждащия на психодиспансера заведе частно наказателно дело по Закона за здравето за настаняване на болния в специализирано психиатрично заведение. В 12-те Държавни Психиатрични Болници (така наречените лудници). Задължителното лечение да е за най-малко 3 месеца. Точно тези шизофреници лекувани задължително след съдебно решение със съдебно-медицинска експертиза ги освидетелстват с 0% увреждания! От бившия психоТЕЛК-Бургас!
55
0
 
38
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Такааа...батката най вероятно е дилър на дрога и е ценен.Веднага го изкараха ***...Абсурдистан на макс!.Баце си ги цани тез люде!Пази си ги,ценни са.С бат мИтко Ошите,как от нападател мутра,се превърна в жертва и бизнесмен за който трябва всички да плащаме за лечението му..и т н....
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 54 Има късмет, че политиците ни се страхуват и не ни дават право на оръжие, камули справедливо отношение ако го ползваш при необходимост!
53
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази диагноза нещо ме съмнява. Едно време с точните хора шизоиди се изкарваха всякакви връзкари, за да избягат казарма. Едва ли нещо се е променило. Много охранен и мускулест е за шизофреник. И тия "селфите" съвсем не се връзват. Това си е обикновено келешче-лентяйче. А бабата няма нито финансите, нито връзките за адвокати - иначе много хубаво щеше да го одруса. В случая медиите направиха добре, че размътиха случката. В поведението му има директен подход. И преди е налитал да бие слаби, личи си.
52
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този злобен тип въобще не е шизофреник. Кой му е поставил тази диагноза?
51
11
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен54другарко музикална, не е редно да говорите пред децата с пълна уста ;)
50
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че какво като не си се родила двуметров 100 кила мъж? Нали половете са равнопоставени? Нали и жените нвойници вземат същите заплати и позиции като мъжете? И полицайките също, доколкото знам? Нали феминизма казва, че жените са върховни същества? Как така едно или повече върховни същества няма да могат да се справят с един болен мъж?
49
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този и много като него имат щастие, че не съм се родила като двуметров, стокилограмов мъж... Щях да ги изтребвам с удоволствие.
48
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамау стара, защо не можете да бъдете единни и справедливи? Ако тази жена беше с тен, поне 20 души с брадви и тояги щяха да се намесят да я защитят и този ненормалник досега щеше да бъде история. Хубаво, ние не сме примитивни като тях, но тази цивилизованост ни убива майките, бабите и децата! Поне да му спукат някой далак, бъбрек нещо, много ме е яд, как ще му се размине такава подла, ужасна постъпка?!!!
47
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, най-кофтито е, че винаги страдат такива които не могат да се защитят. Най-вероятно тази жена няма никой, който да отиде и да запали апартамента на тоя, докато той е вътре. Сега тази баба ще е на легло до края на дните си, а дали има кой да я гледа? Я дъщеря, я снаха трябва да си напуснат работата да я гледат или да се наеме човек за тази работа. И защо питам ви аз? Толкова страдание... Този ненормалник ще продължава да вилнее, а даже не смятам че е болен, сигурно му е купена тапията.
46
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Офтси, кво става бре, вече и за 24часа не ги задържат!? Аре по колибките и главите ниско!!!
45
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България назрява времето да се организират тайни отряди наречени "Неуловимите отмъстители". Съвсем незнайни здрави, силни и смели мъже, причакват перкото и му хвърлят един такъв бой, че оздравява след като полежи 3-4 месеца в болница. И повече няма да си и помисли да рита беззащитни хора!
44
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо Турция да ни превзема ще е по добре сериозно
43
0
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Язък за женицата,да страда на стари години!!!😰😰😰
42
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сте народ вие, няма да казвам какво сте. Като биеха турската баба на границата се радвахте нали? То и турците, както и българите са офце де, бий ги, унижавай ги, убивай ги все си мълчат. Защо не се надигнат всички бургазлии и да отидат да му покажат на този индивид, че да имаш талон не ти дава право да убиваш чужди майки и баби? Какво ще стане минало и заминало. Явно диагнозата му е купена да не го лови закона. Шизофреник бил, ако е такъв в язовира, ако не на клада.
41
7
 
16
 
! Отговори
Бай Тодор преди 6 години
Скъпи сънародници,другари и другарки,по мое време ей тоя калпазанин го пращах веднага на лечение у Беляне...А сега...демкорация искахте,на портрета ми скачахте,ама до къде я докарахти скъпи другари и другарки..80% процента строяхте нови къщи,а сега 80% от къщите ви са на банките скъпи съграждани...
40
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми даи да утрепе и някое дете така както е почнал защото е шизофреник няма да му се търси отговорност и какво стана лудите са по на почит от нормалните каквото и да направят закона не ги лови
39
1
 
32
 
! Отговори
аааааааааа преди 6 години
Съжалявал ли?Ооо, тепърва ще съжалява за това което причини.Надявам се да се намерят силни, смели мъже, не като тоя на спирката и да му потрошат всички кокали.И после да плати имплантите, операцията, лекарствата и всчки болки, грижи и проблеми, които причини жената и нейното семейство.
38
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Струва ми се, че това е нещо нагласено и платено на това момче.