Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
1
 
! Отговори
popche преди 6 години
Добре че никойне се намеси... после куките щяха да го разкатаят заедно с прокуратурата...
134
0
 
9
 
! Отговори
Засрамете се преди 6 години
Надявам се всички очевидци, които стоят и гледат какво преживява горката жена хубаво да вникнат във видеото и да осъзнаят колко са безчовечни! Този дали е болен или не, осъзнат или не не оправдава постъпката му, но не оправдава и вас, бездушни и неосъзнати хорица! Храниш се и гледаш как малтретират невинен човек, пушиш цигари и гледаш как малтретират невинен човек, качваш се в автобуса, гледайки как малтретират невинен човек! По- страшни сте и от този психопат! От вас трябва да се пазим!
133
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен трябва да се наказват и такива охлюви като тези на спирката.
132
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V ludniza i jekzii i savarsan i boi boi *** ubiez kakvo pravi na ulizata a ne e v ludnizata
131
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tia deto gledahha teabvasche da go smajat ot boia taja pradla deto se radjijda d o4ilata i tel di e dadchto sa satvora kakto i mjat koito 4aka troleja ujas be kak moje takova besradli4ie ot balgarite na spirkata gadfve besrasli4ni
130
0
 
7
 
! Отговори
Петър преди 6 години
И какво като е невменяем, институции няма ли в тая скапана държава, която всеки си плаща данъците ???? Ами, ако я беше наръгал с нож, пак ли щяхте да го пуснете г-да наблюдаващи прокурори и съдии ????? Мярка 24 часа за хулиганство ?????? СРАМ МЕ Е ОТ ВАС, БЪЛГАРСКИ СЪДЕБНИ *** !!!!!!!!!
129
0
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 6 години
Грозно! Ужасно деяние! Може да е психясал, но това не го оправдава! Но какво да кажем за зепачите? Мъж, който през цялото време стои и наблюдава..!!! Действието на свидетелите при пристигане на автобуса-ДИМ ДА НИ НЯМА! Грозно, още по-грозно от деянието на момчето! Къде отиде чуствителността у хората? Интересно какви биха били коментарите им , ако това беше се случило с техен близък? На-добрия град за живеене- с най-безсърдечните ***/не хора/...!
128
0
 
5
 
! Отговори
я.стигаа преди 6 години
Знам един такъв дето редовно досажда на хората и ги тормози с глупостите си и се измъква със туй че е регистриран в психодиспансера ...не е толкова луд .- иде му на акъла да яде да пие...що не ходи да ритне някой мутра у гръбо тей да му сцепят ...
127
0
 
8
 
! Отговори
Бгидиот преди 6 години
Няма такава държава ако бях там щях да му пръсна .... от полов акт
126
0
 
12
 
! Отговори
off преди 6 години
Компетентен Зная, че сигурно е тежко и 100% това момче има/имал е проблем с дрога. Но не е нормално да се поема риск въобщя да бъдат пускани такива случаи на улицата. Живея в държава, в която тежките случаи са в заведения, по-леките които имат семейства са с гривни и не се пускат на улицата без придружител. Виждала съм как полицаи спират и прибират такъв човек, който е излязъл сам. Но ако това се случи на мой близък, каквато и история да стои зад този кукумицил е пътник
125
0
 
3
 
! Отговори
Компетентен преди 6 години
До 135 офф.....човек ако това наистина е шизофрения, в което аз се съмнявам (може да е следствие на наркотична зависимост), не ти пожелавам да преживееш или да гледаш отблизо болестта. Проблема за болниците е че терапията там...те вкарва в някви норми...Максимум месец стоиш.....после те пускат....след това няма ли адекватна работа с психолог и семейство , този човек да може да се социализира, такива инциденти стават рецидив и всичко наново....болница после същото...омагьосан кръг
124
0
 
8
 
! Отговори
оффф преди 6 години
Всички знаем какво ще стане сега, ще се окаже невменяем, процес или мерки нене -нищо няма да се повдигне, само на мен ще ми се повдига от глупости пак. Честно, тази държава е мега зле. Обърнете внимание колко хора си говорят сами по улиците и очевидно не са съвсем добре. Защо ще купувате нови самолети, които така или иначе ще гният, постройте 5-6 лудници и ги съберете тези хора??
123
0
 
3
 
! Отговори
Към 132 преди 6 години
Причината, поради която се оформя тази статистика, може да е всякаква, например: хората с тази диагноза да не получават необходимото лечение и заради това да не достигат до по-зряла възраст. Лично не познавам шизофреници (или поне така мисля), но имам някаква представа от това заболяване. Считам за нужно хора с такава тежка диагноза (придружена с епизоди на насилие над себе си и/или околните) да бъдат лекувани и да не напускат лечебното заведение, в което биват лекувани, без придружител.
122
0
 
6
 
! Отговори
Некомпетентен преди 6 години
Да, сега ще се измъкне като го освидетелстват и няма да понесе никаква отговорност. Както винаги става.
121
4
 
6
 
! Отговори
Компетентен преди 6 години
Който не познава болен от шизофрения, моля да не коментира случая. От тази болест не е застрахован никой. Обикновено когато има криза човекът е под влиянието на вътрешни гласове, които го командват, свръх чувствителност възбуденост и нервност. Когато се приближи човек, който е в това състояние прекалено близкко се получават такива инциденти. Дано всичко се нареди и за жената и за момчето да получи адекватна терапия. За съжаление психиатриите са пълни с много млади хора.....статистика.
120
1
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Изроде , дано когато станеш на годините на женицата да те сполети същото ! Само да са посмели да го изкарат луд за такива *** трябва смъртно наказание .
119
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото места в лудниците няма! И в затворите няма, и то при положение, че сигурно над 50% от битовите престъпления не се докладват поради липса на доверие в МВР. По Дондуков години наред обикаляше една опикана луда да събира фасове и веднъж си запали апартамента с тях, а живееше на ет. 1 над магазин за бои - смятай. И за нея няма място. Макар че тоя май е метадонов повече отколкото шозофреник
118
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го ли гледате у.рода - бръсната бургаска батка, гледаща лошо, с мозък на сюнгер от амфетки и трева, че и шизофреник. Не мож го пипна, дори да му счупиш главата, после ще дойде с брадва и ще те разфасова - закон не го лови.А, и на съдебната система май.ката - тезата "невменяем" не значи, че може да утрепе когото си хареса. Като не може да живее сред хора, да му слагат ризата с дългите ръкави.
117
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На запад хората са същите страхливци. Бажанците масово изнасилват европейски момичета, но никой не реагира. Ако в Европа живееха истински мъже, бежанците щеше да се крият в миша дупка. Неолиберализма кастрира западната цивилизация. На кого ли е угодно това?
116
3
 
28
 
! Отговори
Чехъл преди 6 години
Вижте го този *** в ляво,хубаво го вижте.Абсолютно безполезен картоф,с нетърпение чака автобусът да отвори врати и да се измъкне оттам.Искам близки,познати и роднини на картофа да го видят какво представлява!Децата му и те да видят "тати" какъв е картоф.