Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
23
 
! Отговори
Не обвинявайте . . преди 6 години
Не обвинявайте наблюдаващите за безучастно бездействие . Всички те знаят какво ги чака от българската правова система ако видят нещо или съдействат да защитят жертвата . Или най-лошото за защитника , ако се противопостави на нападателя и го просне в безпомощно състояние на земята . . . . Това е , такива ни прави съд,прокуратура и полиция . Сега *** трябваше да бъде осакатен и в болница и да не смее да излезе на вън .
114
2
 
31
 
! Отговори
от Бургас преди 6 години
В Бургас не са останали нормални хора. Преди няколко седмици, когато слизах от автобуса, чух туп и на земята видях една жена да се държи за главата и да не мърда. Тя беше зад мен и аз се обърнах от звука. Всички след нея просто подминаха. Само аз и едно семейство възрастни руснаци й помогмахме да стане и питахме да извикаме ли бърза помощ. Оказа се, че се е спънала и падна по лице, беше рзакървавена, но отказа да викаме помощ. Сигуро 20 *** подминаха все едно не се случва нищо. Това е Бургас.
113
1
 
23
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 6 години
КАТО Е НЕВМЕНЯЕЧ И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИВЛЕЧЕН ПОД ОТГВОРНОСТ ТРЯБВА ДА ИЗГНЕ В ПСИХОТО ЗАКЛЮЧЕН И ВЪРЗАН КАТО КУЧЕ
112
1
 
29
 
! Отговори
шизофреник?!? преди 6 години
Тук информацията е доста "синтетична".В други медии пише:1.Лицето Живко е ПОЗНАТО на полицията като КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНО.Въпроси:1.Осъждано ли е и на какво, щом като е крим. проявено.ЯВНО, тогава не е бил "ПСИХ.БОЛЕН."2. ЗАЩО сега ВЕДНАГА се втурват да ГО ОСВИДЕТЕЛТВАТ???Журналистите да разучат тези ЯВНО КРЕЩЯЩИ НЕСЪОТВЕТСТВИЯ.3.Какво РАБОТИ този индивид? КОЙ го издържа, облича?( и ТУК е "заровено кучето").4.Той или родителите му да ЗАПЛАТЯТ лечение, рехабилитация и обезщетение на госпожа
111
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма такова, катп българското общество- от пет човека две жени помогнаха на пострадалата. един *** на средна възраст само гледаше тъпо, а младата жена с тъмните очила спокойно си ядеше закуската. Дано и тях ги застигне същото и по същия начин някой така да ги гледа като теленце!
110
1
 
23
 
! Отговори
Брадвата преди 6 години
Чакаме те да станеш на 72, Златко, за да ти покажем какво е да си "възрастен". Няма значение на колко години е, жената е гражданин на тая страна, а не "баба", "дядо", "тетка", "чичо" или "батко". Засега все още не сме турци, ама явно турските сериали са ти дошли в повече
109
1
 
24
 
! Отговори
анонимна. преди 6 години
Точно от такива като това животно България няма нужда.Нека не обиждам животните.Закриха психодиспансерите и сега те си вилнеят както си искат и казват " нас закона ни пази защото не сме психически добре" По същата логика аз пък отговарям- "В гробищата вълци няма".
108
1
 
21
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Хайде, пак всики други са ни виновни!От Путин, Тръмп, ЕвроГлистите, че до Извънземните!Неее, дами и г-да - време е да си кажем истината!Българин и демокрация са несъвместими понятия!Българина разбира само от Сопата!Диктатура до дупка= на просперитет!Жалко, но е факт!Вироглаво племе сме!
107
1
 
17
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Много добро впечатление ми направи качеството на бургаските камери, явно там крадат по-малко. Софийските камери щяха да покажат 8 петна.
106
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както троловете обичат да пишат "евро-атлантически ценности" под други статии, тук важи същото с пълна сила - само че за българо-православните ценности."Преклонена главица сабя не я сече!" Какво да се бута оня мижитурко с цигарата между шамарите.... такъв е манталитетът на 95% от прокажената ни нация. Айде да идват арабите да ни обогатят генофонда по-скоро, ако може!
105
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много пъти съм го казвал, ако някой се беше намесил и счупил канчето на този наркоман, не си представяте какво щеше да му дойде на главата. Аз преди 6-7 години постъпих правилно и след това половин година ми стъжниха живота - полиция , следствие, прокуратура, само при светия синод не давах обяснения. Дори едва отървах съдилище. В нормална държава щяха да прегледат записите и да ме пуснат след 5 минути. А не да ме викат всеки ден в различен край на града, при различни бюрократи. И да ме заплашват
104
2
 
55
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Единствения мъж дори не оказа помощ, шофьорите на автобусите подминаваха. Аз в такова общество не искам да живея. Грозно и жалко, без коментар. От друга страна ако бяха направили нещо можеше да ги осъдят, че са посегнали на психично болен ... с две думи : БЯГАЙТЕ ХОРА. Прокопсия няма в България, за съжаление. Просто трагично и жалко.
103
0
 
56
 
! Отговори
@ преди 6 години
Оня как само спокойно си пуши цигарката и се чуди на къде да гледа само и само да се преструва, че нищо не става. Пълна ***!!!
102
2
 
58
 
! Отговори
Няма име преди 6 години
Защо абсолютно всеки абстинентен наркоман се нарича шизофреник? Защо на спирката имаше мухльовци, които гледаха, без да направят нищо? Същите мухъли и наркомани бият жените си вечер, по същия начин - без причина. Гнийте си по форумите, то се видя на кой му стиска. Болна, жалка, комплексирана, нещастна и гнусна нация.
101
3
 
27
 
! Отговори
Владимир преди 6 години
Златко Желев, и всички подобни на теб журналисти: "Бабата" можеш да наричаш само собствената си баба!!!
100
1
 
13
 
! Отговори
поправка преди 6 години
По други медии вече съобщиха, че са го пуснали.
99
1
 
38
 
! Отговори
И? преди 6 години
Понеже е шизофреник значи може да си прави каквото си иска ли? Мога да ви кажа как се вади документ от психиатрията. Да ходим всички да си извадим и по един патлак в джоба - ще си решим набързо проблемите. Това ли трябва да стане?! Като е луд - в лудницата. По сегашните правила лудият трябва сам да отиде в психото, иначе нямали право да го въдворят. От спазване на нечие бесзумно право сме заприличали на племе без бъдеще. Едни се размножават като ***, щото имат право, други бият с право...
98
1
 
25
 
! Отговори
БХК преди 6 години
Номинираме за човек на годината !
97
1
 
51
 
! Отговори
Нямам думи преди 6 години
До Свидетели....Тоя *** с цигарата е по-жалък и от ***. Седи и гледа като теле. Същото се отнася и за шофьора на рейса. Няма нужда да обясняваме какво щеше да направи той ако беше в нормална държава, но нашият сигурно гони график. Или някой ще ми обясни, че цял автобус с хора няма да озаптят някакъв психар? Половината обитатели на тая територия са забравили, че са хора. Слезли са на някакво примитивно равнище, колкото да оцелеят. Срам. Добре, че няколко женички помогнаха на бабата.
96
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължавайте да друсате деца, за станете като бате Живко и да ритате бабите по спирките !