Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
16
 
16
 
! Отговори
Османчо преди 6 години
Като някой бьлгарин направи някоя беля всички почват шизофреник , болен от тешка болест не е добре с белите дробове неможе да диша, много болен горкия! А някой ром или турчин го направи това, ще го направят равен с земята!!!
54
2
 
15
 
! Отговори
<><> преди 6 години
Наркоман !
53
24
 
7
 
! Отговори
hahah преди 6 години
Ще е яко ако тая бабка е гласувала за ГЕРБ. Нали знаете който каквото сам си направи, никой не може да му го направи. Носете си последствията от избора ви.
52
1
 
49
 
! Отговори
трети пол преди 6 години
На спирката имаше и един "мъж"...В смисъл, не беше с женски генетични белези. Пушеше си цигарата, пообиколи , за да види отблизо, после ловко си хвърли фаса зад гърба до автобуса и се скри в него. При падането на жената слязоха няколко жени, но този индивид не се и показа. Плашльо!П.тьо! Пу.ьо! С такива "мъже" каква ли армия ще имаме ?
51
1
 
49
 
! Отговори
Dan преди 6 години
Страда от шизофрения ли? Той не страда. Страдат тия покрай него.
50
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо всички седят и гледат, че тоя даже си се качи в автобуса!? Иначе на коментари сте големи герой всички, запад, изток, путин, тръмп, а в реалния живот - ***!
49
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До др Иванов психиатърВзима се мотика, пациента бива изсукан яката два, може и три пъти по врата със сапа, мотиката му се даваима и по-бърза процедура - 2 удара с права лопата в челото и се закопава в канавката!
48
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото държавата не работи защото няма обучени кадри, защото нивото на специалисти в България намалява главоломно, защото учебната система, семейната среда са под всякаква критика и стават още по зле. Ето затова!!!!! И едно от най-важните неща пресонална отговорност. Ако след такива случаи отговорните лица от съответните служби понесът тежки наказания за това че са неглежирали и не са си изпълнили отговорни работата, да видите следващите как ще са стриктни и ще работят по ноти!
47
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая теория на конспирация как злият Запад иска да унищожи България, колкото повече остарявам, толкова по-смешна ми изглежда. Четете поне класиците ни, то там си пише - "о, неразумний юроде"... Стоянов, Вазов, Константинов, Смирненски... Българинът си е открай време нефелен на собствена почва. Ако иска да направи нещо, трябва да се махне от това блато, друго няма.
46
1
 
21
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До До 27 - е недей толкова далеч да ходиш. Прочети "Портокал с часовников механизъм" на Антъни Бърджес. Нито сме уникални, нито самобитни. И не е необходима чак толкова тежка диагноза за да оправдае един страхлив мъж и няколко незаинтересовани (в т.ч. шофьора на автобуса) индивида. Диагнозата е страх, всеобхватен и всепроникващ. Лъскавите думи са безсмислени.
45
1
 
55
 
! Отговори
лекар преди 6 години
Счупване на таза при човек на такава възраст и възможно да има летален изход. Дано възрастната госпожа да се възстанови. Колкото до психопата, ако наистина е с диагноза шизофрения има опасност да се размине със съд и присъда. Напълно възможно е и тази шизофрения да е купена за да се отърве наказанието. Едно нещо ме кара да се съмнявам, че е ***, от всички хора на спирката избира най- уязвимия- възрастната госпожа. *** не постъпва така, нахвърля се без подбор на жертва. Жестоко и гнусно
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агент Джереми, Тръмп да не те е уволнил че така упорито настояваш да те чуем.Такива като теб говорящи са за източния фронт.Ким Филби
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Браво на ЗападаМисията за унищожението на българите е почти завършена.като ти гледам акъла ти си се родил унищожен като всеки един путинопитек.
42
9
 
30
 
! Отговори
До днес преди 6 години
Защо триете бе хора? Истина е, че откакто БиБитко от Б е начело в държавицата не остана нищо свястно, нито морал, нито принципи, бедност и разруха. Хората нямат надежда защото са лъгани и ограбвани. Липсата на надежда прави хората неадекватни, някои неиздържат, наркотици навсякъде. Вместо младите да остават тук, те като отвързани бягат в нормални държави. Агресията идва от тоталната несправедливост поддържана от управника от Б. Забогатяването е за сметка на ограбването на българина.
41
2
 
46
 
! Отговори
Баба от село преди 6 години
Децата ми са в чужбина. От години ги умолявам да се приберат. Явно много ще сгрешат , ако го направят. Това вече не е държава. Срамувам се от това, което става тук.Ние, като родители и българи не сме се справили. Жалко за прекрасната ни страна.
40
7
 
23
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Психичното здраве е изключително сложна и обширна материя! В България то е напълно подценявано не само от институциите, но и от обществото. Самият факт, че голяма част от хората, които коментират смятат, че се оправя с бой или принудителен труд показва колко сериозен е проблемът! Колкото и да биеш един шизофреник, то не просто няма да го "излекуваш", но и ще го направиш още по-опасен! Реакцията на хората на спирката изобщо не искам да я коментирам, но колко ли от вас ще реагират по друг начин ?
39
28
 
5
 
! Отговори
йога инструктор преди 6 години
Момчето трябва да се лекува. С йога и кристали за уравновесяване на нервната система. Много лошо е станало, но стават такива работи. Така и било писано на жената!С позитивно мислене ще се възстанови бързо. Трябва да упражнява прана
38
1
 
27
 
! Отговори
До 27 преди 6 години
Ползвате понятието "Провалена държава" което е въведено от Ноам Авраам Чомски. Ние сме точно Птивалена държава и това започна през 1990 и продължава и до днес. Рапонеца я довършва с всички средства, основно с тъпотията му и схемите на корупция. Всичко така е рухнало, толкова разядено от калинки, корупция, далавери, но се говорят едни приказки за добруване, просперитет, напредък. Провинцията е в разруха. Пари за лудите няма като този. Част от геноцида е и това, перковци да бият и пребиват старите
37
1
 
36
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Предполагам вече "горкият" младеж е на свобода и си пие кафенцерто с прокурора! Иначе няма да е България!
36
1
 
39
 
! Отговори
Сократис преди 6 години
При положение, че там се виждат 7-8 човека, как може да не се спуснат към него и да започнат да го налагат с чанти и каквото имат под ръка...а мъжът който пуши и гледа...а двете млади жени които отстъпват и се чудят къде да се скрият...С какво толкова е страшен нози ***, та никой от всички наоколо не реагира адекватно?! Тези "мъжкари" са само такива на външен вид, но срещнат ли отпор, стават кротки и беззащитни като деца...Нека всички които се виждат на клипа да се засрамят!