Шизофреник ритнал бабата в Бургас. Защо е без надзор?

26-годишният Живко Кючуков е в психиатрия, за да го освидетелстват
Обновена: 17 май 2017 12:28 | 17 май 2017 12:18,
179

Прокуратурата в Бургас обяви, че мъжът, ритнал безпричинно бабата в Бургас, страда от шизофрения.

Назначена е съдебно-психиатрична експертиза на 26-годишния Живко Кючуков. Към момента той е настанен за лечение в Центъра за психично здраве – Бургас.

Още по темата

От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали младият мъж е вменяем, и дали може да бъде привлечен към наказателна отговорност, допълват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата възрастна дама (72-годишната Виолета К.), която оказва се, не е със счупен крак, а със счупен таз.

По скандалния случай, разразил се на 9 май следобед на автобусна спирка в жк "Изгрев", са разпитани множество свидетели – очевидци. Образувано е досъдебно производство за хулигански подбуди на мъжа спрямо възрастната жена.

Както сутринта Dnes.bg ви информира пенсионерката е нападната безпричинно от младия мъж, който я атакува в гръб.

След ритника нападателят се връща няколко пъти при жертвата си, а последния път е с огромно паве, за да го хвърли по пострадалата.

Десетки хора са свидетели на грозната сцена, в един момент те се притичват на помощ на женицата, но идва автобус и те я остават.

Жената, олюлявайки се, пада отново на тротоара, шофьорът отваря вратите и няколко души се притичват на помощ на пенсионерката, докато дойде екип на Спешна помощ и полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
42
 
! Отговори
Прелестния Боколенд преди 6 години
Този не е луд, а наркоман. Някой му помага да му се размине. Но това е нормално за Боколенд - държавата на мафията. Гласувайте пак за мафиота и всичко ще е цветя и рози.
14
1
 
30
 
! Отговори
ГДИН преди 6 години
В Ловеч ги лекуваме,имаме специализирана болница...затворническа разбира се.
13
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е на България е, че се управлява от комунисти и бивши агенти на ДС, затова шизофрениците са на свобода.
12
1
 
20
 
! Отговори
Нищо чудно преди 6 години
Наде, бъркаш. Като посетиш някое държавно учреждение (МОН примерно) и виждаш, че там масово са луди, с опасно заблеян поглед. Напълно естествено жизофреника си ходи по улицата сам. За чиновниците той е като тях и следователно дори могат да си го назначат при тях. Питай (пак пример с МОН) какво се прави с деца-жизофреници. Според тях те трябва да учат заедно с всички нормални деца да се интегрирали. Викат му 'приобщаващо образование'
11
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах клипа в детайлиПоставете на мястото на тази жена ваша роднина.Отговорете си какво мислите за този..Аз избирам СМЪРТ
10
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пише се "психиАтрия"...
9
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде малко повече уважение към възрастната жена -навсякъде по света или поне в цивилизованите държави на такава жена казват -възрастна ГОСПОЖА !!!! Баба -така автора на статията може да се обръща към баба си !!!
8
1
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера на бул Мария Луиза в София психичноболна жена вървеше след мен ( бях с бебето си в количка) и крещеше "Хвърляй *** под трамвая".Освен стреса който ми причини, питам се какво би станало ако беше посегнала на детето ми? Никой от минувачите не направи абсолюъно нищо естествено.Ако тя убие детето ми няма да има последствия защото е освидетелствана.Ако аз го защитя ще ме арестуват.Така работи закона.
7
2
 
60
 
! Отговори
гост преди 6 години
Къде са мъжете в тази сценка?
6
1
 
71
 
! Отговори
Пълно е с такива преди 6 години
Не носи наказателна отговорност. А това с павето вече говори за намерение за нещо много различно от ритник. Пълно е с такива откачал.ки. И стават все повече поради некадърността на всички институции
5
45
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При набедедения за президент Радев, облъчен с УРАН, промяната се усети силно! Младежи пребиват баби по спирките, хора се трепят с юмруци като скотове, грабежи, кражби, зулуми, наркомаяния, инфлация, мизерия, страх, безпътица!Сигурност по Руски! Стабилност по Евразийски!
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжи, туй е шут от професионален каратист избиващ комплекси. Тоя що не дойде да ме ритне мене ама се прави на интересен на безпомощни бабички.
3
2
 
64
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Г-н Желев, редактирайте си заглавието! "Баба" може да казвате единствено на майките на вашите родители. Това се учи първите 7 години! Давам жокер за синоними, които да използвате за в бъдеще - дама, жена
2
3
 
47
 
! Отговори
Бау преди 6 години
"но идва автобус и те я остават" ми е любимата част от статията...
1
2
 
34
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Защото са ни такива законите, може да бъде приет на лечение само доброволно.