Непотвърдено: Служител е убил шефовете си – строители

Стрелецът Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си
Обновена: 18 май 2017 13:05 | 18 май 2017 12:19,
224

Снимка: Булфото

57- годишният стрелец, убил двама в София, е работник в строителна фирма, чиито шефове мъжът всъщност е застрелял.

Това сочи една от версиите за кървавото престъпление, станало около 10:25 ч. в офис на строителна фирма в столичния кв. "Витоша".

Още по темата

Засега обаче тази версия не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като стрелецът е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан.

Пред разследващите Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си, съобщи bTV.

Третата жертва на стрелбата е в Реанимация на УМБАЛ "Св. Анна" –София АД.

Към момента мъжът е в много тежко състояние, с опасност за живота. Има прострелна рана в главата. Предстои му спешна операция.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация за тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 ч. в Съдебната палата главният секретар на МВР - главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до116Не се безпокой бе пич, все ще се намери някой и тебе да те гръмне.
107
1
 
2
 
! Отговори
до 125 преди 6 години
Като ти гледам умствения "Капитал" си национално богатство и трябва да те пазим.То да имаха субсидия като хората ,нямаше и половината да ви киснат по квартирките ама щяха да си гледат земята хората.Не ,че нещо ама ако се смяташ за голямото "Добро Утро" като си от "София".
106
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е да се спре сьс шефството и да се плащат заплатите на хората в Бг! Явно е имал заработени доста парички горкия потьрпефшия и е имал да взема от (мутрите) работодалите и те са го моткали с месеци или година, и на края на обикновенния работник не е издьржал и му е почерняло!
105
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мога да се досетя за причината ... взели са му здравето на човека с работа и не са му плащали, и след като най-вероятно си е поискал заработените пари, те са се направили на големи тежкари и са му казали да се разкара а той им е пръснал мозъците!Почти 100% съм сигурен, че след като се разследва случая, ще установи сходни или почти същите причини за трагедията.
104
0
 
1
 
! Отговори
БеГе мама преди 6 години
Безкрайни драми
103
1
 
18
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
До ЗзЗ Какво точно искаш да знаеш за живота ми ? Имам скромен бизнес с 8 служители, които работят при мен от 15 години, получавали са винаги заплатите си, нямам Бентли, нямам къща с басейн, имам 2 прекрасни деца, приятели, мотор, имам кредит, който изплащам редовно и не дължа пари никому. Не знам дали това е много по твоите критерии. За мен е достатъчно ; ))))
102
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами кипнал му е чайника на човечеца.....
101
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, *** в Северна Корея и живей като при Бай Тошо. После разкажи как е.
100
1
 
3
 
! Отговори
добре де 116 преди 6 години
Какво е това липсващо звено между персонал и фирми.Или даваш кеша или си даваш здравето.Другото е някакъв вид паразитизъм.Не си ли чувал да не си вреш г... доде си мерят...
99
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при дивия капитализъм - стрелби, неплатени заплати, мизерия, ...Нали това искахте? Само не ми казвайте, че сте си мислили, че от чешмите ще тече мед, масло и вино ...
98
1
 
10
 
! Отговори
Росен П преди 6 години
Мене що ме няма ФЪФ новините?
97
29
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много от вас имат голямо самочувствие за големи заплати , но нямате качества за тях. Аз се занимавам с персонал и фирми 10 години вече. Масово не ставате за нищо. Не културни , мързеливи, без много умения , компютрите още са ви мъгла. Просто сте си за това ниво.
96
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има шефове - има проблем. Няма шефове - няма проблем.
95
0
 
30
 
! Отговори
Цаца преди 6 години
Като няма правосъдие се стига до саморазправа.Това се доказва ежедневно по пътищата.И тъй като скоро няма да има правосъдие престъпленията ще се увеличават и накрая няма да подминат и политиците и магистратите и прокуратурата.
94
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човекът вероятно е бил във възторг от Цецо-вата стабилност и прекрасния живот в Бойколандия..
93
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки , който плюе шефа си е свободен да напусне да създаде фирма и да стане шеф. Действайте! Другото са празни приказки на работяги.Когато си работник виждаш нещата по един начин, когато станеш шеф по съвсем друг.
92
1
 
2
 
! Отговори
ЗзЗ преди 6 години
До Пабло ЕскобарДа те попитам нещо - ти с какво се занимаваш и какво си постигнал в живота? Питам защото оставам с впечатление че не е много. Надявам се че греша
91
4
 
23
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
истината е, че народа изперка тотално и оскотя от мизерия и дрога и го обръща на агерсия в училище, на работното място, на спирките и други обществени места. Нацията се топи, докато глобалистите ни обясняват колко добре живеем всъщност в условията на свободна пазарна икономика
90
0
 
25
 
! Отговори
Аз нищо не разбрах преди 6 години
стрелец убил ... шефове мъжът всъщност е застрелялстрелецът е в много тежко състояниеобачене могъл да обясни действията сиимъжът е в много тежко състояниекой? стрелеца или другда ви имам словореда, да ви имам изреченията, които сътворяватеп.с. явно голяма касапница и трагедия е станала, Бог да помага
89
0
 
3
 
! Отговори
Пабло Ескобар преди 6 години
До Анонимен Уплаши ме ! ;)))) Едвам дишам от страх.... Страшен довод в спора ни извади