Непотвърдено: Служител е убил шефовете си – строители

Стрелецът Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си
Обновена: 18 май 2017 13:05 | 18 май 2017 12:19,
224

Снимка: Булфото

57- годишният стрелец, убил двама в София, е работник в строителна фирма, чиито шефове мъжът всъщност е застрелял.

Това сочи една от версиите за кървавото престъпление, станало около 10:25 ч. в офис на строителна фирма в столичния кв. "Витоша".

Още по темата

Засега обаче тази версия не може да бъде потвърдена изцяло, тъй като стрелецът е в много тежко състояние и не може да бъде разпитан.

Пред разследващите Драгомир Драганов не могъл да обясни действията си, съобщи bTV.

Третата жертва на стрелбата е в Реанимация на УМБАЛ "Св. Анна" –София АД.

Към момента мъжът е в много тежко състояние, с опасност за живота. Има прострелна рана в главата. Предстои му спешна операция.

Продължава работата по изясняване на обстоятелствата и причините за извършеното тежко престъпление.

По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата, уточниха от МВР.

Повече информация за тежкия инцидент ще предоставят днес от 14:30 ч. в Съдебната палата главният секретар на МВР - главен комисар Младен Маринов  и административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
0
 
! Отговори
Строител преди 6 години
Господин Убиеца испил парите, неговата кифла отишла на почивка и той решил да трепат. А неговите господа служители, останали с пръс в......
167
0
 
0
 
! Отговори
аз ве преди 6 години
защо не ми публикуваш материала, шушляк ?
166
0
 
0
 
! Отговори
калпавматриал мда преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф.
165
0
 
0
 
! Отговори
калпав матриал преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф.
164
0
 
0
 
! Отговори
К1ЛПАВ МАТРИАЛ ? преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф. Не-народ ,а стадо, иначе се пери колко е умен, смел, и пр. Има и нормални фирми, ама много малко, адски трудно е да се оцелее в тази нездравословна бизнес среда. При дивия капитализъм (Вис, Сик и Карамански) беше по-лесно, отколкото при аверчето им сега.
163
0
 
0
 
! Отговори
калпав м1триал ? преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф. Не-народ ,а стадо, иначе се пери колко е умен, смел, и пр. Има и нормални фирми, ама много малко, адски трудно е да се оцелее в тази нездравословна бизнес среда. При дивия капи1ализъм (Вис, Сик и Карамански) беше по-лесно, отколкото при аверчето им сега. Давайте максимума от себе си и не се взимайте на сериозно, като единици не можете да промените нещо.
162
0
 
0
 
! Отговори
Калпав матриал ? преди 6 години
Българина (в голям процент), Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи. Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф. Не-народ ,а стадо, иначе се пери колко е умен, смел, и пр. Има и нормални фирми, ама много малко, адски трудно е да се оцелее в тази нездравословна бизнес среда. При дивия капитализъм (Вис, Сик и Карамански) беше по-лесно, отколкото при аверчето им сега. Давайте максимума от себе си и не се взимайте на сериозно, като единици не можете да промените нещо.
161
0
 
1
 
! Отговори
Общо -Kaлпав матриал преди 6 години
Българина (в голям процент),Трудно е да му угодиш като клиент дошъл нещо да купи.Трудно плаща навреме и постоянно навреме, ако е шеф.Не-народ ,а стадо, иначе се пери колко е умен, смел, и пр.Има и нормални фирми, ама много малко, адски трудно е да се оцелее в тази нездравословна бизнес среда.При дивия капитализъм (Вис, Сик и Карамански) беше по-лесно, отколкото при аверчето им сега.Давайте максимума от себе си и не се взимайте на сериозно, като единици не можете да промените нещо.
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Согурно е давал редовно големи заплати. Всички бизнесмени каращи хеликоптери и даващи минимални заплати заслужават да бъдат избити като кучета
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kraino vreme e niakoi da zapochne da chisti bokluka iz Sofia !
158
0
 
13
 
! Отговори
Алов 2 преди 6 години
Браво на стрелеца, тарикатите са му дължали около 100 000 лева и съвсем заслужено ги е пратил да се здрависат със Свети Петър, дано и раненият да иде при тях.
157
2
 
2
 
! Отговори
Ooohaa преди 6 години
Tosi izliza v pensia i otiva v all inklusiva s hubavia service...finansovo po-izgodno e s room service....hem pensioner, hem zatvornik, hem i ste ima rabota s istinskite hora v zatvora...
156
2
 
17
 
! Отговори
Ина преди 6 години
Незнам какъв е случая, но определено някои шефове са за убиване!
155
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее почна се най-накрая. Така ще свършат много "работодатели" и "инвеститори", друг начин няма за отърваване от кръвопийци
154
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е служител или работник и те не са му били шефове. Той е шеф на фирма-подизпълнител, а онези са били инвеститорите.
153
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
човека или са го измамили или са му крещяли и са го мачкали психически
152
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти САЩ не ги гледай. Там се с най-големите нарко картели в света. Ти тук не можеш да се оправиш с едни Галеви. Тръгнал с САЩ да ми се сравнява. Къде си ве пинко от село.Идея нямаш таМ, колко са напред. Ако ти граничеше с Мексико щеше всеки ден да ядеш куршуми и топпккии.
151
3
 
13
 
! Отговори
Дебилев преди 6 години
Чудесно!''Работодателите'' трябва да умиргат!
150
3
 
12
 
! Отговори
ДО ХК преди 6 години
АБЕ ТЪ П АН АР НА КОЛКО МЕСТА ДАВАТ 50 ЛВ НАДНИЦА И КАКВО МУ Е НОРМАЛНОТО ЗА ЖИВЕНИ.ХРАНАТА ЛИ ТИ Е КАЧЕСТВЕНА,СИГУРЕН СЪМ ,ЧЕ ЖИВОТНИТЕ В ЗООПАРКА СА ИМ ПО МАЛКО РЕШЕТКИТЕ ОТ ТЕЗИ С КОИТО ТИ СИ СЕ ОГРАДИЛ.ТОВА ЛИ ТИ Е ДОБРЕ ИЛИ И ТИ СИ КАТО ТИЯ ГРЪМНАТИТЕ .АКО Е ТЪКА ВНИМАВАИ , ЗАЩОТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА НА ЧОВЕК ЩЕ МУ ПИСНЕ И ЩЕ ТИ СПРЕ ДИШАНЕТО
149
1
 
7
 
! Отговори
Мрънкане преди 6 години
Никой не се учудва. Никой не стачкува.