Посред бял ден: Пребиха чужденец край "Руски паметник"

Вероятно е бил нападнат, само защото е цветнокож
18 май 2017 07:21,
194
Посред бял ден: Пребиха чужденец край "Руски паметник"
Снимка: bTV

Чужденец беше нападнат в центъра на София. Нигериецът е пребит посред бял ден край Руски паметник, съобщава bTV.

Предполага се, че е атакуван само заради това, че е цветнокож. Нападателите засега са неизвестни.

Финансистът от Лондон пристига на екскурзия в София, без да има представа, че ще си тръгне пребит и разочарован.

"Нападнаха ме в гръб. После един непознат ме удари наистина силно в лицето. Като дойдох на себе си, очите ми бяха замъглени – не виждах добре. Питах го: "Какво не е наред? Защо ме удари?". Видях и втори човек. Не разбрах какво каза и извади малък джобен нож. Опита се да го отвори”, разказва пострадалият Окон Анянихи.

Той преценил, че е по-добре да избяга. Опитал се да вземе такси до най-близката болница, но таксиметровият шофьор отказал да го качи.

Стигнал пеша до „Пирогов”, където му почистили раните и му били инжекция. Не може да си обясни нито агресията, нито нападението. Окон сигнализирал за случая в столичното Шесто районно управление.

"Когато отидох до полицейското управление, никой не поиска да ми помогне. Бях много разочарован. Трябваше да стоя навън час и половина", добави пострадалият.

Нападателите се издирват. Ако бъдат намерени обаче, пострадалият ще трябва да дойде от Лондон в София, за да ги разпознае и да свидетелства срещу тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ако беше през нощта и на Лъвов мост - щехте да ревете що е през нощта и що на Лъвов мост.
38
50
 
16
 
! Отговори
Българин преди 6 години
В столично! управление на МВР никой не знае английски и час и половина търсят преводач! Това е срамната истина, която се крие!
37
52
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивашка територия
36
8
 
57
 
! Отговори
До 17, Христо преди 6 години
Ти ходил ли си някъде в чужбина да видиш хората какви са?И понеже този е от Лондон, разходи се до Англия да видиш за какви *** става дума.Като изключим една шепа образовани, останалите са долнопробна алкохолизирана ***.
35
58
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диви балкански ***. Това е България.
34
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кат няма новини и последната глупост е новина и и се отделя незаслужено внимание . Този цветния лъже като разпран. Едва ли без причина някой го и бил . Или се е правил на баровец и е отправял неприлични предложения към някое момиче като по призумция и смятал че като е от Лондон и е финансист то българкити трябва да му лягат или се е скарал със сводници.
33
5
 
9
 
! Отговори
бг преди 6 години
Отвратителна простотия!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 53Да, за него говоря. В последствие се оказа, че не е счупен крака на жената, а таза, което е страшно. Защото не е първа младост и такива тежки счупвания зарастват бавно, рехабилитацията е трудна. Въобще жената може и да си отиде от това, че някакъв ненормалник се е развилнял. Та не е ясно, дали и тук не става дума за нещо подобно. Освен това казват, че въпросния пострадал е бил добре финансово, така че не изключвам и опит за обир.
31
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne vzemam nichiya strana makr che uj sme po civilizovana strana ot Nigeriya.Tejko e,no si pomislete kvo bi stanalo byal mongol v tyahna strana go vidyat che e byal i gleda tui s byaloto na ochite,dali kukite shte mu oburnat vnimanie ?A che Bg ste rasisti e yasno
30
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на мен финансисти нигерийци от Лондон, ми искаха банкова сметка да ми преведат едни 6 милиона... какви добри хора... Иначе съм работил с цветнокожи от Гана, мнението им за нигерийците като цяло не е много ласкателно..
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кинем си потника !
28
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е та като го набили да седна да рева ли? Дали като набият българин вЛондон това е топ новината по BBC и дали англичаните ги е грижа и са седнали до обсъждат колко болна ,злобна и нищожна нация са??????
27
19
 
16
 
! Отговори
Пустиняк преди 6 години
Пълно дъно! Абсолютни *** безчинстват и се саморазправят в центъра на мръсния град. Коя инфекция в увредените им мозъчета ги накара да си мислят, че като са със светъл цвят на кожата имат някакво предимство пред образован чернокож. ***.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 38Трябва. Това е моя отговор. Когато евреите отиват на екскурзия в държава в която има мюсюлмани ги предопреждават да не носят синджирчета със шестолъчката дори малките бутилки с вода или дрехи, чанти на които пише на иврит е желателно да не се разнасят показно в страни в които има араби и антисемитисти. Покрито мляко котки не го лочат.По принцип вие сте прав, но не винаги чавек трябва да бъде прав, понякога се налага да бъде и малко разумен.
25
6
 
12
 
! Отговори
българин преди 6 години
Да загърбим предрасъдаците и да живеем като бели хора :)
24
10
 
11
 
! Отговори
fesa преди 6 години
Защо никога няма да сме по-добре?Защото всички сме от един дол дренки,и хулигани и таксиджии и полицаи и коментиращи тука.Самата истина.Всички приказки за величието на българина са измишьотина.
23
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се знае дали е нападнат заради цвета на кожата. Просто журналистите правят неуместни интерпретации. Жената на спирката в Бургас и тя ли беше нападната, щото е цветнокожа? В България всеки надрусан хулиган може безнаказано да пребива хора, защото на полицията не и пука, в съда, ако изобщо се стигне да там, гледат само колко ще им бутнат... Отчайваща ситуация!
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде. Като ги знаем масово нигерийците какви наркопласьори са, това че е че.рен, му е най-малкия проблем.Кой знае в какво се е забъркал.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 36Ако затебе религията е обикновена книга а Боговете са литературни герои, ти си в много лошо положение. Съветвам те да се огледаш в света в който живееш, Днес бият, убиват, режат глави заради вяра в религия. Едва ли има сила която може да спре това човешко малоумие,,
20
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28На челото му не пише че е християнин и не е ислямист. Следващия път като идва в България с този цвят на кожата да бъде малко благоразумен и да сисложи едно кръстче което се вижда. Така никой няма да го закача. България е страна на християни които не искат ислямистки нашественици.